Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

_~~!Hestoprites!~~_ 28-01-2007 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1228399)
sam lepszy nie jestes, wyzywasz go od burakow ze wsi a piszesz wiejskim jezykiem (wyjEles)

zalosni jestescie

Za to ty jestes cudowny siedząc 20h przy kompie, pewnie dziewczyny na Ciebie nie patrzą taki jesteś brzydki... Ahh stfu

Dowartościowywujesz się nadal Spoxsterem w profilu? pewnie Ci którzy dopiero przyszli na forum mają Cie za Spoxstera i Pana w Tibi, a jestes nikim w rl, i nie tylko :)

Hot,ehh...?

sallceson 28-01-2007 11:08

co do montury rozumiem ze gra na Danubii ale na masslogi moglby wejsc :) a 121 ms to jest siła :) wiec jakis ma jeszcze powod chyba zeby calkowicie odejsc z wojny :)
szkoda Spaawa :(

SpAyKeR 28-01-2007 11:11

Monturą grał Spoxster za czasów jak był jeszcze w gildii Vision, później sprzedał chara i nie gra. Ktoś tam mówił ze gra na danubi. Podaj mi jego nick...

Veltaxio 28-01-2007 11:38

:o

Muhhi
Jan 28 2007, 10:20:50 CET Killed at Level 71 by Fast'Grands
and by Anawery

10:20 You lose 101 hitpoints due to an attack by a dragon.
10:20 Elite Matioo [24]: exura sio "Elite Matioo
10:20 Muhhi [71]: exura vita
10:20 Jet'ro [11]: exura
10:20 Muhhi [71]: utani hur
10:20 Jet'ro [11]: exura
10:20 Fast'Grands [43]: exevo mort hur
10:20 Maciek-Beliar [33]: Utani Hur
10:20 Anawery [14]: utani hur
10:20 Muhhi [71]: exura vita
10:20 Van Szperak [67]: exori
10:20 Warning! The murder of Muhhi was not justified.

10:21 Anawery [14]: Pozdro misiu
10:21 Anawery [14]: ^^
10:22 Muhhi [69]: s*******aj
10:22 Muhhi [69]: !
10:30 Anawery [14]: ej
10:30 Anawery [14]: czemu padles?
10:30 Muhhi [69]: 10:30 You are now ignoring player Anawery.

(-.-)_/

Kumulus 28-01-2007 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bigbig (Post 1228615)
Niemożecie sobie poprostu odpuścić... Polacy polaków zabijają....

na furorze grają prawie sami polacy to niby kogo mieliby zabijać, idioto?

MagField 28-01-2007 12:55

omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bigbig (Post 1228615)
Niemożecie sobie poprostu odpuścić... Polacy polaków zabijają....

Ale chyba ty masz coś z głową.Co z tego że polak polaka?Jeżeli polak frajer to trzeba go skrócić i sie nie patrzy kim jest.... :baby:
edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomek4231 (Post 1228177)
Z tego co mi wiadomo to Spoxster gra teraz na Nordmarku bo to podobno bardzo dobry kumpel jego ale nie wiem czy to prawda

Wątpie w to....Spoxter tak by głupio nie pisał ;> (chyba?)

Adisek 28-01-2007 15:31

Ja wbilem 33 lvlek i jestem szczęśliwy!

Suppcio 28-01-2007 15:43

Gz!!!!!

>.>

Wigget 28-01-2007 19:04

@up

faktycznie ten temat tyle stracil ... facet tyle do niego wnosil , polemika z nim byla dlamnie czysta przyjemnascia . Mam nadzieje ze kiedys ktoregos slonecznego dnia zalozy nowe konto zeby uszczesliwiac nas tak przemyslanymi i wyrachowanymi postami...moze stanie sie to juz za 5 lat kiedy to powien skonczyc podstawowke i przejsc na wyzszy szczebel nauki

NarroweQ 28-01-2007 19:35

@ Debile

OmG... Czytam to forum i mnie juz szlag trafia ;s Jakies cymbaly z innych serverow ktorzy nie maja pojecia o sytuacji na Furorze zalewaja forum kretynskimi pytaniami, noobki sa tak zmanipulowane ze mysla ze Vision jest gora i gadaja w ogole o jakims paymencie <lol?> w tej wojnie paymenta nie bedzie ani z jednej ani z drugiej strony i nie pierd**cie, ze Taifun nie expi z powodu Vision bo to bullshit, niby w jaki sposob przeszkadzaliby w expie, jezeli online bylyby wtedy duski? Zanim wbiliby sie Taifowi na expowisko dawno juz mialby obstawe w postaci Duskiness, Vision mogloby wtedy co najwyzej wrocic do PZ... -,- Po prostu facet ma kryzys, moze nie chce mu sie grac etc ale powodem tego nie jest Vision. I KONIEC ZENUJACYCH PYTAN O WOJNE, CHCECIE WIEDZIEC CO SIE DZIEJE NA FURORZE CZYTAJCIE FORUM TUTAJ I NA TIBII.COM BARANY !

ufff ulzylo mi xD

Smerfu 28-01-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1229679)
@ Debile

OmG... Czytam to forum i mnie juz szlag trafia ;s Jakies cymbaly z innych serverow ktorzy nie maja pojecia o sytuacji na Furorze zalewaja forum kretynskimi pytaniami, noobki sa tak zmanipulowane ze mysla ze Vision jest gora i gadaja w ogole o jakims paymencie <lol?> w tej wojnie paymenta nie bedzie ani z jednej ani z drugiej strony i nie pierd**cie, ze Taifun nie expi z powodu Vision bo to bullshit, niby w jaki sposob przeszkadzaliby w expie, jezeli online bylyby wtedy duski? Zanim wbiliby sie Taifowi na expowisko dawno juz mialby obstawe w postaci Duskiness, Vision mogloby wtedy co najwyzej wrocic do PZ... -,- Po prostu facet ma kryzys, moze nie chce mu sie grac etc ale powodem tego nie jest Vision. I KONIEC ZENUJACYCH PYTAN O WOJNE, CHCECIE WIEDZIEC CO SIE DZIEJE NA FURORZE CZYTAJCIE FORUM TUTAJ I NA TIBII.COM BARANY !

ufff ulzylo mi xD

Spoko, teraz łączymy sie z tobą w żalu i opłakujemy utracone bohy ;(

Kasior 28-01-2007 20:11

Dzisiaj, 16:58
suchy1
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold. Powód: Idź się przewietrzyć, dziecko

Ehehehehe nc dla suchego i brawa dla modka;p

Kumulus 28-01-2007 20:44

[quote=NarroweQ;1229679]@ Debile
I KONIEC ZENUJACYCH PYTAN O WOJNE, CHCECIE WIEDZIEC CO SIE DZIEJE NA FURORZE CZYTAJCIE FORUM TUTAJ I NA TIBII.COM BARANY !/QUOTE]

większość "debili" nie zna angielskiego to niby jak mają czytać tibia.com forum ?:P

Veltaxio 28-01-2007 21:06

http://rapidshare.com/files/13825039...owr_t.mp3.html
http://www.rogepost.com/n/3149022984

Lapcie tutaj Mp3 od Vision made by Mc Baku and Mc Rodrigez , slowa by Loku and Zwidek ;)

Tylko nie mowcie ze key~ bo to jest kawalek prawdziwej tibijskiej sztuki , a dokladniej o sytlacji na furorze ;)

Malitian 28-01-2007 21:06

Sa tez tacy ktorzy nie umieja cytowac ;)

Kijancza 28-01-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1229679)
@ Debile

ufff ulzylo mi xD

Jak Spoxster szalał to Taifun tez miał kryzys? xd

A niee zapomnialem przeciez poprawial wtedy oceny czy cos takiego <LOL>

Masywny_Titania 28-01-2007 21:16

Lol ima pzdr baku xD

~Baku~ 28-01-2007 21:20

Hahah

Jaraj sie tym !! xD

hapes1 28-01-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 1228503)
Monturą grał Spoxster za czasów jak był jeszcze w gildii Vision, później sprzedał chara i nie gra. Ktoś tam mówił ze gra na danubi. Podaj mi jego nick...

...wes sie nie udzielaj jak nie masz ZIELONEGO POJĘCIA....Montura i Spoxter to śmiertelni wrogowie!!!! Spoxter nigdy nie dostał by pasów na Monture. Co do postaci to też nie masz racji - Pan X owner Montury nie sprzedał swojej postaci, przestał gra na Furorze i przeniósł sie do kumpli z Rl na Danubie.....jak byś chodz troche sie wysilil to byś wiedzial ze kiedyś istniala taka mała gildja jak "Smerfy" (Montura był jej członkiem i w pewnym sensie jest dalej bo prawie wszyscy znają sie z RL...) Potem na skutek pewnych zatargów z elita Dusikness i szanownym Spoxterem prawie wszyscy przenieśli sie na danubie(prawie bo pare osób ziostalo mi. Montura)...gdzie w chwili obecnej sa dominująca gildja na serwie.
Owner Montury pracuje i uczy sie...ma mało wolnego czasu na gre wiec to logiczne ze jak chce sobie spokojnie pograc to bedzie grał tam gdzie nikt nie bedzie mu sie na ekspowisko wpier****ł. Pozatym postać która gra na danubi wkrótce przegoni z lvl Monture.

Suppcio 28-01-2007 21:43

Kawałek zajebisty.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00.