Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Slide_Aurea 09-03-2007 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez royal_skret (Post 1303152)
Ech... Wtedy na 3 ue to tez byś padl ;)

Właściwie, to chciałem się dowiedzieć jak Cie pojechał ten 64 ms :D Bo wiesz... 80 pallek ma sporo hp, a 64 ms nie sieka aż tak mocno z ue, nie żebym się czepiał :D
Edit:

16:30 Rafiano [64]: nah with a 80 ed
16:31 Rafiano [64]: ue frag ;P
16:31 Rafiano [64]: yea
16:31 Rafiano [64]: i sded
16:31 Rafiano [64]: then he sded
16:31 Rafiano [64]: and i ued
16:31 XxXxXx [53]: Nice job :D:D
16:31 Rafiano [64]: :P

I wszystko jasne :D

Lovino 09-03-2007 18:07

Heh...

Kolirn daruj se... już nie miałeś się do czego przyczepić tylko do mego angielskiego.. stfu!

Zal.br

Iron'knight 09-03-2007 18:20

@Kidler odpowiesz mi kiedys na PW?!

Feliex1 09-03-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1308106)
Już to widze, jak odrabiasz lv i nie padasz od Suave ;)

Jakbyś nie wiedział są miejsca gdzie obok miejsca do expienia masz np.temple , po za tym myślisz że m.in. suave jest online ciągle? Heh kolejny co ma pojecie o tibi ...

Iron'knight 09-03-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feliex1 (Post 1308436)
Jakbyś nie wiedział są miejsca gdzie obok miejsca do expienia masz np.temple , po za tym myślisz że m.in. suave jest online ciągle? Heh kolejny co ma pojecie o tibi ...

No w sumie masz racje :D Raty pod Thais, Bugi pod carlin. Nie, serio m.in. PoH, Miejski Tomb (za tp podobny niezly exp jest) i pewnie wiele innych miejsc :) Jak ja miałem hunta to katowałem miejskiego, i na samym -1 i -2 wbiłem ok. 25k/h (co jak na 30 lvl było nawet dobrze), a teraz jeszcze do takich miejsc blisko pz'ta zalicza się także wyspa z żołwiami ;) na każdym z tp jest pz't

Hanys_Kce 09-03-2007 20:56

@up
Wszystko pieknie cacy ale noob charami temple zablokowac nie jest problem
pare razy go poexivuja gdzie expi wyloguja sie niedaleko i przyjda noobami pod temple, i wtedy tak zwana awaria na rejonie :evul:

ToMuS_Aurea 09-03-2007 21:26

@up i wynajma rutkowskiego jescze ...

Jak czytam niektore posty to az zal.

Co do Lukcik z tego co wiem to od momentu stworzenia Vesza nie byl on zbyt lubiany przed Pod/Fag to nie sadze zeby lizal Moltowi dupe za to ze go zabil 2x

Kolirn 09-03-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovino (Post 1308345)
Kolirn daruj se... już nie miałeś się do czego przyczepić tylko do mego angielskiego.. stfu!

Zal.br

nie szukałem czegoś żeby się przyczepić, po prostu odwiedziłem twoją stronę w community i proszę, ukazałeś swój skill. Jak zaczniesz pokazywać swoją biegłość również w języku polskim nie spodziewaj się że przejdzie to tak po cichu :)

Po prostu gnębię każdą osobę która:

1. popełnia rażące błędy ortograficzne, w tibi też się do tego przyczepiam, ale na forum to mnie nosi macie tyle ułatwień z których możecie skorzystać, chociażby głupia przeglądarka Mozilla z wbudowanym słownikiem.
2. używa języka angielskiego w sposób taki jak ty, govinem bądz jeszcze godzej, jak wczoraj zobaczyłem na tibia.com temat napisany całkowicie w bezokolicznikach i bez jakiej kolwiek gramatyki.. heh jak ktoś chce już tam pisać mógłby poprosić o pomoc jakiegoś kolegę który odrobinkę ten język zna.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight
@Kidler odpowiesz mi kiedys na PW?!

prawdopodobnie jej nie dostał bo ma pełną skrzynkę :)
Przy najmiej taki komunikat się wyświetla gdy chcesz wysłać mu PM.

Hanys_Kce 09-03-2007 21:44

@Tomus~

To ty chyba malo widziales.
Jak zevsa zabili to wylogowali sie w miejscu gdzie czekal na respa i co wtedy tez rutkowskiego wynajeli??

Iron'knight 09-03-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1308712)
prawdopodobnie jej nie dostał bo ma pełną skrzynkę :)
Przy najmiej taki komunikat się wyświetla gdy chcesz wysłać mu PM.

jusz se dam spokuj z tym:) a co do blokowania temple, to jesli hodzi o ank to tam jest pezet na piramidah. :)

Kolirn 09-03-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1308792)
jusz se dam spokuj z tym:) a co do blokowania temple, to jesli hodzi o ank to tam jest pezet na piramidah. :)

specjalnie te orty popełniłeś ?

Iron'knight 09-03-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1308809)
specjalnie te orty popełniłeś ?

jakie orty? jakiź dziwny jestes. Ja to pisałem se slownikiem, jak jakiegos orta znajdzież to mi napirz oky?

Sesef 10-03-2007 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1308792)

chyba kolirnowi chodzi o te

dobra ja spadam, niektórzy wiedzą gdzie mnie można znaleźć

Iron'knight 10-03-2007 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1309230)
chyba kolirnowi chodzi o te

Kasuje posta bo było o ortografii i to był asslicking >.<

Sope(L) 10-03-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1309234)
:) no przecież to był dżołk:) Ja posty na forum sprawdzam zawsze czy nie ma ortów i literówek (jak ktoś ma takie problemy to ściągnąć najnowszą Mozille)

@EDIT:
Butibof +4,823|+1,527|+295
Pikapo Eleandril +6,415|+236
z erig.net ostatni tydzień. Jak widać "trochę" sobie przyexpili(te 10k expa to zawsze cos) ;) Reszty nie widać bo to od 159+ lvl'a

A moze bys w koncu zamknal pizde dzieciaku?W*****asz mnie swoimi postami..

Iron'knight 10-03-2007 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sope(L) (Post 1309259)
A moze bys w koncu zamknal pizde dzieciaku?W*****asz mnie swoimi postami..

:) a Ty mnie swoimi. :)co takiego w*****ającego było w moim poscie? NIkogo sie tam nie uczepilem nikogo nie obrazilem w przeciwieństwie do Ciebie.

shaiboos 10-03-2007 10:43

Czy wojna low lvli nadal trwa ? Bo chyba PA się troszkę posypało, to samo inne gildie uczestniczące w wojnie. No i te hunty od hlvli.

OT:

@Kolirn - Masz stuprocentową rację, ale zaczynasz przesadzać :/ Trochę odpuść bo ostatnie twoje kłótnie z innymi stawiają Cię w niekorzystnym świetle.

@Iron~ - nie przytakuj wszystkim bo to naprawdę żałosne. Jak nie masz nic do powiedzenia to po prostu nie mów...

Iron'knight 10-03-2007 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shaiboos (Post 1309270)
Czy wojna low lvli nadal trwa ? Bo chyba PA się troszkę posypało, to samo inne gildie uczestniczące w wojnie. No i te hunty od hlvli.

OT:

@Kolirn - Masz stuprocentową rację, ale zaczynasz przesadzać :/ Trochę odpuść bo ostatnie twoje kłótnie z innymi stawiają Cię w niekorzystnym świetle.

@Iron~ - nie przytakuj wszystkim bo to naprawdę żałosne. Jak nie masz nic do powiedzenia to po prostu nie mów...

PA nadal istnieje ale nie jako guildia tylko jako zoorganizowana grupa ludzi. Chodz guildia chyba tez jest, nie wiem dokładnie bo od tygodnia sie nie logowałem. Spytaj sie Kidlera on tam obeznany jest :)

Slide_Aurea 10-03-2007 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1309274)
PA nadal istnieje ale nie jako guildia tylko jako zoorganizowana grupa ludzi. Chodz guildia chyba tez jest, nie wiem dokładnie bo od tygodnia sie nie logowałem. Spytaj sie Kidlera on tam obeznany jest :)

Skoro dokładnie nie wiesz, to poco dupsko zawracasz i udajesz mądrale Mr. Asslicker??

Hanys_Kce 10-03-2007 11:04

@Iron~

Słyszalem za caly tlum ludzi w ankh expi
w samym centrum miasta chyba ze w tej tombie pod miastem ale to tam tymbardziej da sie strapowac kogos.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31.