![]() |
|
Omfg znowu kick :|
|
Kurawa zjabane kicki to huja pana!!!X(
Zajebana Menera kurwaX( Wyjebalo mie i padlem kurwa skurwysyny zrobcie ten serwer !!X( |
ludzie opanujcie swe zacne emocje xD
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Niemam zamiaru kłucić sie na forum bo nie do tego ono służy,masz do mnie jakiś problem to napisz w grze,o ile kiedyś sie zaloguje bo narazie niemam zbytnio na to czasu. Pozdrawiam MaambaB) |
Cytuj:
A co do serwerów do przerzuciłem się na kinę i skilluję :D żeby pallkiem nie paść ;] czekam aż coś z tym zrobią |
Idzie jakis team na Banshe Qest ??:)
Ide tylko na tego qesta i pierdole sorcka az do upade, moze cos poprawiaX( |
|
Cytuj:
@Bisto Gratuluje^^ |
Co do...?
Atak UFO?
http://foteka.pl/full/baf2865613b2f3...e1293a9b4e.jpg Jak tak dalej pójdzie Otsy będą atrakcyjniejsze :) |
|
Co sie dzieje??
Dlaczego tak sie stalo ze wszystkie servy sa OFF?? chcialem wbic se lvl (100k xp left) a tu zonk:/ mam nadzieje ze jutro sie to nie powtorzy:/ jezeli ma ktos wiecej info na ten temat to prosze o zapodanie czegos:P
POZDRO.... |
Cytuj:
@UP no to sobie nie po expisz ;p jak ja ;p |
@up
Fajnie sie mowi ale ja z nudow umieram:D I po co sie klucicie ?? nie szkoda nerwow na to?? |
Cytuj:
A co do tych dowodów to niemam ich tak samo jak ty na to że mnie nie wyzywałeś Pozdrawiam MaambaB) |
Przestaniecie sie w koncu klocic??X( Forum od tego nie jest:p
Lepiej sie martwcie o sytuacje na servach a nie o to kto byl first na Cave bo to troche glupie... :P:baby: POZDRO TsuB) |
Cytuj:
btw.Dla mine temacik jest skończony,niemam zamiaru go więcej spotkać w grze. Pozdrawiam MaambaB) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05. |
|