![]() |
|
Cytuj:
I trohe usmieszkuf rzeby byc kul:cup::cup::blazen::cygaro::faceoff: |
w takim razie ja bym chcial zdjecie neztasa na fibuli w dp a autografem :)
|
no a ja kcialbym gole zdjencie wikinga starego czyli 21:59 Viron Mysta [137]: w odruzneiniu do ciebie ja sie ucze :DDDDDDDDDD
|
|
Cytuj:
|
A ja mam oryginalny wlasnorecznie pisany autograc VV!!!!!!! Moge sprzedac... :D Chetni na PW :P
|
O kurcze, pozdowił mnie VV :D Dziękujeeeeeee :)))
|
VV zapomniałeś o mnie :(( <foch> z przytupem ;(;(;(;(;(;(;(;( ja też pare emotek żeby być kuul
|
Super! :cup::cup::cup::D
|
a Avedrio Poth tez tam sie powinien znależć :>
|
Gie Te Wu znowu atakuje. Wczoraj urządzili Banshee Quest. Juz po zdobyciu nagród zaczęli zabijać biednych uczestników. I kilku ubili... Z tą gildią trzeba coś zrobić
|
Gie Te Wu by mogło mieć wojne z Bongo Teamem albo Virtue Academy :>
btw. zapmniałem w poprzednim poscie napisac "20:57 You advanced from Level 46 to Level 47." :) jeszcze troche i Gryzusie dogonie |
Cytuj:
virtue academy roznislibysmy w pyl, gdyby tylko sie nie wtracalo virtue... pozdrawiam pgerow i Vincenta ps. tez jestem Twoim fanem, ale takim cichym :cup:8o:blazen::cup::];):dance::cygaro::cyclops::flaga_pl: |
Cytuj:
virtue academy roznislibysmy w pyl, gdyby tylko sie nie wtracalo virtue... pozdrawiam pgerow i Vincenta ps. tez jestem Twoim fanem, ale takim cichym :cup:8o:blazen::cup::];):dance::cygaro::cyclops::flaga_pl: |
Pszepraszam TomX, zrobie errate!:(:(:(;(
No i pozdrawiam wszystkich moich fanuf, których mam jurz wiencej niż Bezok:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
A @Banshee team dedlismy jednego,lol;p o tego Apr 13 2008, 17:47:15 CEST Killed Furbian at Level 79 unjustified [; pimol przegonilem cie huju hehehee |
VV - haha bazgrzesz jak kura pazurem xD
Dzieki za pozdro. Ale nie zapominaj ze ja tez mam swoich wielbicieli :P P.S. Dziwie sie ze o tym nikt nie napisal wczesniej : Apr 15 2008, 18:03:50 CEST Killed at Level 126 by Eternal Karolek and by Shaos Paralyzed Kto? Asteus Maerius :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
DLA MNIE TEŻ PLEASE your bambik :cup: |
Cytuj:
Musze zrobić mix najlepszych tekstów i odpowiedzi na swoim blogu:] Cytuj:
Wasz nieszczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ej doszly mnie sluhy ze dzis bango i gitw mass pekuwe bendom robic w carlin ?????????
|
Cytuj:
|
krejzolek mnie z boh chcial ojebac na tombie ale mu blue robe, platinum amulet i crusader helmet dalem ;/ :(
PS. oddaj mi blue roba, platinum amulet i crusader helmet Kamo~~~ here |
|
@up
ja rowniesz ;] ... na temat asteusa nie bede sie wypowiadac ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale itemów szkoda. |
Cytuj:
Pozdro Anum<3 |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahahahahahahaahahahahaha a liczyłeś na ich pomoc ? :confused: Hmm...więc wyjaśnij mi czemu kupiłeś pro ? Żeby być fajny ? :baby: Czekam na odpowiedź Rybko :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo mnie roźmieszyłeś hasłem a ja mam pro :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Patologia na iridi WTF! xDDDD huhhuhuhu musze se zwalic bo sie podniecilem :cup: |
uhuhu a na forum iridi pojawiła sie war deklaracja :D
|
_/ ! :d Wojna Napewno Teraz Ja Wygramy!!!!!!!
|
Cytuj:
No na iridii znów dużo osób online. Let the war begin<3 Bezok dokop im idolu <3 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |
|