![]() |
|
Cytuj:
melee jest od ZERA do 1750, gfb tez jest od ZERA czyli nie koniecznie musialby dostawac hity ponad 900 czyli teoretycznie moze dac rade a ile ma teoria do praktyki to wszyscy wiemy |
Mówicie o 50 ek ... 8o
Profyan padł po 1 hicie :evul: |
Wiem to co widziałem, nie lubie kłamać:) , zreszta teraz na forum tibia.pl w dziale Fimy jest filmik jak 19 lvl knight bloczy demka, z dwoma shooterami, gdzie jeden 105 lvl ms chyba wali po 500 + z sd, a drugi 136 rp ubija tylko feB)
|
Cytuj:
Jest od-do |
Cytuj:
@Socra ILE RAZ MAM <CENZORED> PISAC ZE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK STONE SKIN AMULET Jezu >.< @Avelus Tak pisze na stronie, ale napewno nie jest od zera... to nie sa fizyczne obrazenia... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Kasztaniaczek
Tak tylko że orsha summonuje 4 demki które też cię leją i tracisz tego SSA w sec. :baby: |
Cytuj:
SS dziala tylko na ataki fizyczne( mieczyk, sd, explo, bursty) a Orsha sie zazwyczaj blokuje w miejscu, gdzie tylko on moze Cie bic... |
Cytuj:
Zaczne od tego ze w napisales ze masz 14 lat...(tzn ze nie pisales jeszcez testow kompetencji, chyba ze poszedles szybciej do budy ale w to niestety watpie) po drugi napisales ze z testu humanistycznego usyskales 36/40 a pkt do zdobycia jest 50.... po prostu n/c czegos takiego nie widzialem jeszcez i ty mowisz o inteligencji??:evul: |
Cytuj:
|
10:01 You see a demon helmet (Arm:10).
It weighs 29.50 oz. You hear an evil whispering from inside. Niestety nie mam ssów |
Cytuj:
a filmika tez nie masz? ani nikt inny nie robil? na anhi zrob screany:P(jezeli zdolasz oczywiscie) |
Name: Alfons Chujogrzmot
Sex: male Profession: Sorcerer Level: 11 World: Silvera Residence: Ab'Dendriel Last login: Mar 09 2007, 19:55:29 CET Account Status: Free Account Owned. Gratz Potusiak, my juz gadalismy na Tibii ;> |
@marcinekk
Jak czegoś nie wiesz na jakiś temat to się nie wtrącaj bo jesteś w błędzie. Mam prawie 15 lat (ale skończone 14) i chodze normalnie do drugiej klasy Gimnazjum. I przynajmniej w moim Gimazjum co roku jest próbny test kompetencji podzielony na 2 bloki: humanistyczny (40 pkt) i matematyczno przyrodzniczy [39pkt (dlatego 39 bo jedno zadanie zostało wycofane przy sprawdzaniu kart odpowiedzi)]. Taki próbny jest oficjalnym sprawdzeniem wiadomości ucznia przez Instytut Badań Kompetencji w Wałbrzychu (www.ibk.edu.pl) tak samo jak ten właściwy pisany w trzeciej klasie. Mam nawet dyplom czy cos podobnego z wynikiem. p.s.: Test Kompetencji piszą też uczniowie 6 klasy Podstawówki. p.s. 2: 14:39 You advanced in shielding. 14:40 You advanced in axe fighting. |
Cytuj:
|
@ Kasztaniaczek
Za 1,5 roku napisze. I właśnie chodzi mi o to, że świadectwo gówno pokazuje inteligencje tylko właśne testy kompetencji albo testy IQ, który se musze zrobić. |
@Krova
Po słowie "zaczełem" w Twoim podpisie wątpie, że masz duże IQ. |
Niestety nikt nie chcial ze mna zrobic Pirate Outfitu, wiec poszedlem sam:
Mar 10 2007, 18:07:00 CET Died at Level 47 by a pirate corsair 3 Corsairy i 2 Buccanery+Szit typu Marduer. W Final Roomie niestety... |
@Pobol
A protektujesz Polaków ? Jeśli tak to za ile ? @Kattinka Zmienię na ropzpoczełem jeśli Ci to przeszkadza. |
@up
rozpocząłem* :p |
@Kattinka
Nie, tak już jest dobrze i poprawnie. p.s. z ortografią i czasami Chemią mam nieraz problemy. |
krova
ta twoja musi byc niezle zakompleksiona skoro robi proste sprawdziany co roku dla gim... pozatym nie mogles miec 40 pkt z humana, gdyz robisz bledy ort... ;) @kasztan tez mialem na koniec 6 kl. 4,9 ;P pozdrow rycka ode mnie;) |
@Narkoman
Właśnie dobrze, że robi bo to są przygotowujące do tego ostatecznego. Z humana miałem 36/40 (przeczytasz to ze dwie strony wcześniej), a z mat.-przyr. miałem komplet. Mam jeszcze takie świstki jak będe miał czas to je gdzieś włoże i Ci dam link. Zdarza się najlepszym, że robią błedy (ale i tak nie robie ich dużo). Ja najczęściej nie sprawdzam tego co piszę, czyli piszę na czysto i stąd się wziął ten błąd. |
"Zdarza się najlepszym, że robią błedy (ale i tak nie robie ich dużo)."
O tak mój jedyny, najlepszy mistrzu zdarza się każdemu... nawet Tobie mój PANIE. A teraz idę dokończyć twój posąg, który już zacząłem robić żeby go z kumplami czcić i codzień oddawać należytą Ci cześć.:evul: @down To twoja ręka tylko się trochę już zużyła od walenia konia ;) @2xdown Ładny loot :D |
@MegameN
Bardzo dobrze mój podwładny sługusie. Pan Ci to wynagrodzi, kiedy krew zgęstnieje, a ciało spocznie bezdusznie w spokoju i nie zmąci go już żadna ręka ludzka, ani jej czyny. p.s. Popraw prawą rękę bo troszke nie wygląda na moją. |
46 najt i 62 ek lick the floor :cup:
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/20360 Loot nice :evul: :evul: |
Mimo dwuch dedow, zrobilem solo pirate outfit o/
A tobie gratz nabusku :P (szorti) |
Jak ktos chce popkowac ze mna i shortysem to msg me :D:evul:
|
Hiho xD
Moze to i glupie pytanie ale czy daloby sie kupic pacca smsem ?:P Jakby sie dalo to niemialbym problemow z paccem.. ;P nie wiem moze na jakihs zagranicznych stronkach czy cos by sie dalo.. jakby ktos cos o tym wiedzial to plx napisz tu xd |
Cytuj:
|
Skąd ściągne aktualnego tbi.cam ?
|
Cytuj:
|
Troche z tylu byl temat wiec refresh:
13:22 You advanced from Level 41 to Level 42 |
Hej czy aztecwarrior sprzedaje pacce? A jesli tak to bezpieczny jest i za ile sprzedaje?
|
Mar 13 2007, 08:02:58 CET Killed at Level 53 by Morin Larvix
and by Neurozenho Gratz Ho'lu długo się trzymałeś. :) << to nie ironia. :evul: Fajny był ten mały trap co na mnie zrobiliście :) |
EDIT
:) :) :) Sorry ale post juz nie aktualny :) |
Ligus miales trapa i bys padl jakby nie ID... dobrze o tym wiesz, Kilalla mi kopiowala jak na GC pisałes texty typu "help, trap, come" etc... żal nie wiedziałem ze jestes taka pizdą zeby na 53 msa wolac okolo 6 lepków no ale trudno :evul:
xxx(nieważny nick) 14:27:56 ligus na gg mi powiedzial, ze to on na ciebie polowal, ja pytalem czy masz filmy :( z polowania na niego, ale on powiedzial, ze to on na ciebie jechal <text na gg> oczywiscie tak tak Ligusie tak samo jak masz 7 mlvl tak samo mnie na*******ales :D dobre walki wkrecasz no coz, wiec bylo tak: biegne z kennym kolo thais, stoi pelno ID (w tym Ligusek), cipka zaczela mnie bic to specjalnie pobieglem w miejsce gdzie razem z kennym zrobilismy trapa, ofc Ligus got traped no i jakby nie Khonsu Neuro Kilalla itd. to bys padl :// fart :D dobra Ligus, zadajmy sobie pytanie, dlaczego zaczales mnie atakowac? odpowiedz jest prosta, miales za soba w thais high lvle z ID ktore tylko czekaly az zaczne cie bic :p wiec nie wkrecaj tu nikomu ze specjalnie szedles mnie zabic etc., jakby ID byli offline wjebalbys sie do pz, taka prawda :< |
@
Po co wogole te klotnie? Wiem, ze juz na Silverze nie bedzie raczej nigdy zgody miedzy polakami, wiec moze pojdziemy razem na jakis serv? Ja nie pvp jestem ale przeciez jakbysmy razem gdzies poszli (moze jak bedzie nowy serv) to jakos wspolnie damy rad? |
Ligus żal mi jest ciebie, atakowałeś hola bo stało 5 ludzi z ID kolo Ciebie, a ja z holem juz szukalismy kogos do ubicia z 30 min, to jak szedłeś go ubić skoro pod dp stałeś :baby:
btw. i tak padniesz :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |
|