Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Slay 30-01-2008 09:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1870793)
3:0. Chociaż ten 3 gol nie powinien zostać uznany, bo był spalony.

"Gdyby nie ta bramka ze spalonego, to moze Arsenal by nie wygral."
NNMSP
Cytuj:

Kto według was jest faworytem dzisiajszego meczu 1/4 Coppa Italia, Inter vs Juventus i jaki wynik obstawiacie?
Przede wszystkim to Juventus-Inter. =) A faworyta wskazac ciezko. Ja sie nie spodziewam strzeleckiego widowiska - skonczy sie albo bezbramkowo, albo 1-0 w ktoras strone - pewnie predzej dla Juve, choc ja kibicuje graczom z Mediolanu.

Yoh Asakura 30-01-2008 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron (Post 1870991)
Spalony jak nic:P Beadtner :d Oglądałem tą sytuację z 6 razy xD
Co do 1 gola jak najbardziej było to do uniknięcia.. Obrońcy wiedzą że Adebayor dużo goli strzela z takich sytuacji i jak zwykle go nie upilnowali.. A co do Flaminiego ładny strzał ale spokojnie 2 piłkarzy mogło wcześniej do niego doskoczyć....

Jednak jest poprawa w grze Newcastle, niech się przyzwyczają do nowego menedżera i spokojnie możecie powalczyć o europejskie puchary. A co do spalonego to był na 100%, no ale jednak zbyt wiele nie zmienił, bo było 2:0 i na dodatek to już końcówka spotkania.

Calen Futh 30-01-2008 17:28

Dzisiaj całym serduszkiem za Manyoo :)

Co do Juve-Inter to szczerze kibicuje Juventusowi :)

Koronowany rycek 30-01-2008 17:31

UP@
No to jestem twym kontrastem ; ]

Doom Terror 30-01-2008 17:32

Inter musi wygrac~

Arfyd 30-01-2008 21:03

Tak, Inter musi wygrać. ^^

Mumin121 30-01-2008 21:25

A mówicie, że Yoh przesadza z Arsenalem ;d

@edit

down:

Cytuj:

satysfakcjonujący
Ok, zwracam honor. U Yoha by było "Nie może być inaczej".
Pozdrawiam!

Doom Terror 30-01-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mumin121 (Post 1872291)
A mówicie, że Yoh przesadza z Arsenalem ;d

nie wiem kogo porownujesz do Yoha,poprostu dla mnie inny wynik w meczu z Juve niz wygrana Interu nie jest satysfakcjonujacy,poprostu jezeli chcemy grac dalej musimy wygrac,remis 0-0,1-1 oznacza awans Starej Damy,no i jako Inter mamy im cos do udowodnienia za te pojazdy na stronach intenetowych...

3;2 dla INTERU !!!! :D dogrywki nie bedzie,remis oznacza promocje dla nas! :D Balotelli gra swietne zawody

Thomisson 30-01-2008 22:23

Jak na razie 2:0 dla MU, 2 gole CR7 w 3 minuty.

Articuno 30-01-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror
3;2 dla INTERU !!!! :D dogrywki nie bedzie,remis oznacza promocje dla nas! :D Balotelli gra swietne zawody

Kufa, ale to co robi Belardi to istna żenua. I jestem pod wrażeniem gry Balotelliego, na prawdę pełen szacun.

Doom Terror 30-01-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1872660)
Kufa, ale to co robi Belardi to istna żenua. I jestem pod wrażeniem gry Balotelliego, na prawdę pełen szacun.

dzieki :) cos czuje ze duzo pociechy z niego bedzie =)
edit~
czerwonka doa Camoranesiego,to byl idiotyzm...Borek trafil w sedno.

Slay 31-01-2008 08:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1871511)
no ale jednak zbyt wiele nie zmienił, bo było 2:0 i na dodatek to już końcówka spotkania.

A ja tylko przypomne final Ligi Mistrzow MU-Bayern i mecz o mistrzostwo bodajze z '96 Widzew-Legia. "Gdyby nie ta bramka ze spalonego, to moze Arsenal by nie wygral."

Dark Sven 31-01-2008 09:43

Gilardino : D!

Maggic 31-01-2008 11:18

IMO ciekawe:

FANI LIVERPOOLU WYKUPIĄ KLUB?

Grupa kibiców Liverpoolu ujawniła ambitny plan wykupienia klubu od jego amerykańskich właścicieli. Grupa nazywająca siebie "Akcja Liverpool FC" zamierza pozyskać w swoje szeregi 100 tysięcy fanów, którzy mieliby wspólnie sfinansować transakcję.

Jest to reakcja na niepokojące kibiców "The Reds" doniesienia o niepewnej przyszłości finansowej klubu. Obecni właściciele klubu, Tom Hicks oraz George Gillett borykają się podobno z różnego rodzaju problemami i mogliby być zainteresowani sprzedażą akcji Liverpoolu.

Kampanię prowadzi Rogan Taylor, właściciel abonamentu na mecze Liverpoolu, dyrektor Grupy Przemysłu Piłkarskiej na Uniwersytecie Liverpoolu. Taylor ma w planie uzyskać 500 milionów funtów, które pozwoliłoby na wykupienie klubu, a także budowę nowego stadionu.

Arfyd 31-01-2008 15:01

Brawo Balotelli. A Camoranesi niech się puknie w głowę. Byle mocno.

Yoh Asakura 31-01-2008 22:30

Rasiak w Boltonie. Hellraiser, nareszcie doczekałeś Polaka, który będzie grał w polu w drużynie z Premiership ;)

Thomisson 31-01-2008 22:31

Chyba "siedział"

Yoh Asakura 31-01-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1873610)
Chyba "siedział"

Bądźmy optymistami, ja z całego serca życzę Rasiakowi sukcesu w Boltonie.

Drakon 01-02-2008 00:50

2:3 dla Interu, w dodatku z rezerwowymi graczami w ataku...
To chyba pokaże Turyńczykom gdzie ich miejsce ( czyt. Serie B ).
Zobaczycie, zaraz wparują jacyś fanatycy Juve i będą płakać że Inter kupił mecz, jak niektórzy milanowcy po Derbach Mediolanu...

Doom Terror 01-02-2008 02:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon (Post 1873899)
2:3 dla Interu, w dodatku z rezerwowymi graczami w ataku...
To chyba pokaże Turyńczykom gdzie ich miejsce ( czyt. Serie B ).
Zobaczycie, zaraz wparują jacyś fanatycy Juve i będą płakać że Inter kupił mecz, jak niektórzy milanowcy po Derbach Mediolanu...

Nie przesadzaj,to prawda ze Inter zagral hmm niecodziennym skladem,ale moze sobie na to pozwolic gdyz ma szeroka i wyrownana kadre,to byl dobry pomysl aby dac odpoczac jednym jednoczesnie dajac szanse innym.Miejsce Juve jest w serie A,bo razem z milanem,interem,roma i wieloma innymi klubami tworzyli i tworza sile serie a,sa czesciami historii tej ligi.Mecz ustawiony napewno nie byl,powtorka udowodnila to iz byla reka i karny byl sluszny.Nie kocham juve,ale szanuje i ich miejsce jest posrod wczesniej wymienionych druzyn...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51.