![]() |
|
:)
MaM Knighta 13 lvl skilki 57/55 z 2 mlv biegam w k armorze p legami crus helmecie l bootsach skull stafie dragon shieldzie co mam dalej robic Expic czy ciagle skilowac a jesli expic to gdzie najlepiej moze fibula??a moze bic skile do 60/60?? prosze o odpowiedz :))
__________________________________ TRENING CZYNI MISTRZ CZYŻ NIE TAK?? 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Witam
Mam knighta lvl 30 skille 62/60 mlvl 4 gdzie expic?? Prosze o odpowiedz :) Pozdro Sir Jakub |
Czy poradze sobie ze mino magiem ?? mam 19lvl i skille 59/58 albo z dark monkiem...
Moje eq to : -devil helmet -knight armor -dwarven shield -plate legs -leather boots :D -fire sword |
Niech kto¶ odpowie.
|
HaLLO!!!!!CZY NAPRAWDE NIKT NI NIE POMOZE!! :( :( :( :( ;( ;( ;(
|
Czaru¶, na Twoim miejscu poszedłbym na amazonki i valkirie :]
|
expienie
siema, mam 26 master sorca z 34 magic lvlem i nie wiem gdzie expic eq boh blue robe dragon shield i wand of cosmic energy i pozostale rodzki oraz plate legi i crown helmet jakie miejsca polecilibyscie mi?? larvy ?? troche za malo expa scaraby to totalne dno to dla knighta nie dla sorca moze tomby ale jakie?? prosze o odpowiedz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie expic z skilami 71/68 lvl 25 eq: knight set, fire axe, medusa shield, c helmet.. ??
|
Gdzie mam expic na 18 lvl 65/36 palek ??:baby:
|
gdzie expic 39 knight, 65/60,
Bright sword, Warrior helmet, Golden armor, Demon shield, Knight legs, BoHy, Scarf/Protection amulet. Mam 4 mlvl, ale wolałbym nie używać za dużo uh'ów(albo przynajmniej wyjsc na spory +) Nie mowcie guardy, bo po update troche kopa dostaly:s |
Cytuj:
Z takim lvlem takie skille to naprawde z szacunkiem jest zalosne :) Aha z tego co widze nie masz gsa wiec radze ci go jak najszybciej zakupic ;p bo to naprawde dobra bron bedziesz szybko bil lvl |
expo
siema mam 27 lvl master sorca z 34 magic lvlem z eq blue robe bohy plate legi dragon shield wand of cosmic energy pozostale rodzki i crown helmet.
Jak myslicie jakie expowiska beda dla mnie dobre guardy?? albo tomby tylko nie wiem jakie dokladnie :( znacie jakies fajne jak na moj lvl? |
Mam pala lvl 34 skille 67/46 12 mlvl używam kuszy. Eq ł±cznie ma 31 arm. Facc.
Gdzie expić żeby się zwracało? Na cycach (Mount Sternum) po każdym huncie musze dopłacać żeby zakupić kolejne bełty, a i exp nie przekracza ~11k/h. Proszę o odpowiedĽ. |
Ja tam się nie znam, ale polecam dwarfy guardy.
|
a gdzie ja moge expic?? 29 lvl 37 mlvl eq albo p set, hat of the mad, cosmic, dragon shield albo 2 eq wampir shield,b robe,p legi,hat of the mad, cosmic,bohy?? pzdr
|
Czy 15 lvl sorc z 12 mlvl jest skazany na roty/larvy? Jak nie, to proszę, podajcie gdzie indziej można expić (najlepiej z jakim¶ zyskiem...)
|
Cytuj:
Zrób 60/60, podtrenuj mlvl bo masz okropny, bierz IHy i na soldy :) Cytuj:
Dwarf Guardy :) Robisz lootbag i jesteś na plusie :) A exp to tak 20-25k h (?) Cytuj:
Też Dwarf Guardy :) Stawiasz 2 monki i jedziesz ;) @Up Chyba tak :) Chyba, że pójdziesz na -1 poziom tomba. |
Cytuj:
Bo nie ma gdzie indziej expic :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |
|