![]() |
|
Zastanawiam się czy pierdyknąć sobie ww ze skinem "Big bad Warwick" czy może Xina ze skinem z serii "comando". Jak sądzicie ?
|
Cytuj:
@topic Riooooooty przyszły. |
Cytuj:
NIE WIEDZIAŁEM BO SKĄD MAM WIEDZIEĆ - cytat roku : DDD. Sens tego zdania niszczy system \o/ Omfg ale się uśmiałem xd A co do samego nie wiedziałem bo skąd mogłeś wiedzieć, to może stąd, że podstawowa, sztandarowa, turbojedyna, niepowtarzalna, oczywista, bezwzględna i najważniejsza zasada 4chana to to, że tematy wraz z zawartością znikają z niego na zawsze kiedy nikt ich nie bumpnie przez 15 stron (na ogół). Co bardzo często trwa parę minut. |
Ja już po 10 minutach korzystania z tego uświadomiłem sobie, że tematy są "chwilowe" i z każdym wejściem na /b/ jest coś zupełnie innego. Ale z ciebie nub, Koszyk :P
|
Pamiętam jak na informatyce w liceum znalazłem na 4chanie piękną rudą panią, zapisałem sobie link na komórce, a po powrocie do domu już nie działał... :(
|
Cytuj:
Cytuj:
No to ze tematy znikają to wiem, ale nie wiedziałem, że linki też lecą :P @Down Milcz. |
Koszyk, to chyba nie jest temat o 4chanie. Zachowaj te krztynę godności i daj sobie +1 za robienie perfidnego offtopa i utrudnianie innym podziwianie mojego profilu w grze.
|
Cytuj:
|
JEZU WBIŁEM SIĘ DO LOLA BEZ KOLEJKI WTF ?! : DDd
|
Uzywa moze ktoś z was ace clienta? Ściągnałem wczoraj 3.6 i 3 patche żeby podbić do 3.9, rano instaluje i o to jakimś cudem z instalki z folderu 'ACE 3.6' zainstalował się ace 3.51 którego nie idzie spatchować.
|
Gra / grał ktoś z was może Karmą? Właśnie sobie kupiłem, bardzo mi się podoba, ale generalne wskazówki i odczucia by się przydały. Theorycraftem z guidow będę się interesował na rankedach EWENTUALNIE.
Ładne plośje. |
Zostaw tą karmę nobie, jutro firelandsy. Nie ma czasu na głupoty.
|
Cytuj:
Zagrałem nią pierwszy meczyk, wprawdzie przegrany, ale ogólnie fajnie się gra i po pewnym czasie wróg boi się zbliżyć do moich creepów, bo wie, że dostanie z Mantry+Shield :D |
Karma jest fajnym supportem, w sesie ze sie nia fajnie gra. Ale juz w mid game traci wsrtosc, a w late jest prawie ze bezuzyteczna. Dlatego nikt nia nie gra. Nie widzialem Karmy w grze od... miecha po tym jak wyszla.
PS To wy jak nuby w kolejkach stoicie? Hahhaha. Mi sie zdarzylo byc w kolejce jeden raz, gdy probowalem zagrac z rana. Tak, jak gram popoludniem czy wieczorem to jeszcze nigdy kolejek nie mialem. Wprawczie ping 180, ale sa pewne benefity z gry na serwerach US. |
yellow jacket shen skin kupiony (:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ping 180, powodzenia w last hitowaniu.
Kwalifikacje do Dreamhacka pokazały, że ping nawet nieznacznie powyżej 100 uniemożliwia dobrą grę. |
Cytuj:
|
Ja sobie nie wyobrażam mikrowania nidalą z pingiem 180-200 (taki mam na US).
Czasami jak hostuje grę na tym lipnym serwerze to mam 120ms i przy nidalii jest taka lipa, że omglololol. Grałem sobie parę gier na US i wolę kolejki na EU i ping 30, niż bez kolejek na US i takie ciupanie, bo graniem to bym tego nie nazwał. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |
|