Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Dolor 05-11-2006 15:59

Ja już przyjechałem ze świąt do Katowic :) no i pomyślałem że wpadne na chwilkę na to forum :). Jak ktoś coś chce to pisać prywatną wiadomość

Holu 05-11-2006 18:44

:evul: No comment :evul:
Sux Loot? :evul: :evul: :evul:

http://i77.photobucket.com/albums/j7...oot/UO0060.jpg

Michael Rzotkiewka 05-11-2006 19:06

Wrrrr a ja mam jakies dziwne rzeczy od wczoraj... Co 20 min mnie tak jak by laguje - nie moge sie ruszyc ani nic napisac ale widze co onni pisza i co robia ;[
18:56 Dubanwlkp [14]: masz freezy
18:57 Dubanwlkp [14]: moze komp stoji przy grzejniku?
18:57 Dubanwlkp [14]: albo ma zle chlodzenie

nie stoi przy grzejniku.. i ma dobre chlodzenie (chyba) ... halp xD

Dawergo 05-11-2006 19:08

@holu
Gz
@Michael
Sprobuj przeinstalowac tibie :) Ale skopiuj mapki najpierw

Michael Rzotkiewka 05-11-2006 20:50

przeinstalowalem.. tibia mi dziala plynniej ale te jakies freezy dalej sa...

Van007 05-11-2006 21:14

Witam serdecznie wszystkich.
Mialbym malutka prosbe,moglby ktos pokrotce przeblizyc sytuacje na silverze/jakie jest nastawienie Brazylijczykow do Polakow...etc...
Z gory dzieki

Yours,
Van.

Mendolina 05-11-2006 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łodzianin (Post 1064565)
mam powody.. Jestes wielka chorogiewa! Przedtym jak cie ubilem Cannidasem pisales do mnie chodz ubijemy Michalakmee a ja nie bylem takim noobkiem jak ty i sie przygotowalem.. I teraz nalezy ci wypominac CHORĄGIEWA !! !!

Sam jestes noobem i to wielkim, powodzenia w skillach(69) buhahahahah, bales sie sam ubic seferofa tylko przyszedles z kims? :D 40 bal sie ubic 24 OMG <lol2> congratulations!!

Kasztaniaczek 05-11-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1065258)
Sam jestes noobem i to wielkim, powodzenia w skillach(69) buhahahahah, bales sie sam ubic seferofa tylko przyszedles z kims? :D 40 bal sie ubic 24 OMG <lol2> congratulations!!

i co znowu sie klucisz? Wszyscy wiemy ze Lodzianin jest noobek, bo nie powiedzial Chodz na solo, ale nas to nie rusza, wiec srry, ale nie grasz na tym serv wiec cya

Girni 05-11-2006 22:03

@Mendolina
Jak by miał lać sam Seferofa to by była kompletna klapa...
knight na knight bez sensu Seferof by se uciekl do Protection zone...
Więc nie wyzywaj kogoś od noobów jak sam nim jesteś ^^

Kattinka 05-11-2006 22:11

@Van
Nie mysl, ze na tym forum ktos spokojnie ci odpowie. Wlacz sie po prostu w klotnie =) Odpowiedzialabym chetnie, ale dawno tu nie gram i nie wiem...

Rekin Master 05-11-2006 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van007 (Post 1065238)
Witam serdecznie wszystkich.
Mialbym malutka prosbe,moglby ktos pokrotce przeblizyc sytuacje na silverze/jakie jest nastawienie Brazylijczykow do Polakow...etc...
Z gory dzieki

Yours,
Van.

lol...przeciez wiesz jak jest...mowilem Ci
br rzadza, ale to nubki w wiekszosci i idzie przejac wladze
:)

Michael Rzotkiewka 05-11-2006 22:17

@Van007
Hmmm jak juz pewnie zdazyles zauwazyc panuje tu pewna rodzinka zenho :P Ale sytuacja br z pl jest teraz o wiele lepsza niz kiedys.. Kiedys to byla masakra.. byla sobie taka Hinx ~80ms co killowala polakow (hacked i 1lvl). W tym samym czasie byl Leoozenho ale teraz jest chyba nowy owner albo cos bo juz nie pekuje polakow :) Jeszcze wczesniej pekowala babka Mary Trip.. tez dala sobie spokoj ^^ Aktualnie sytuacja wyglada tak ze br nie maja czasu sie z polakami bic bo maja wlasne problemy. Trwa chyba najwieksza wojna na silverze - leja sie dwie najlepsze brazylijskie gildie - Shining force (55) : (47)Feel The Power. (http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1404965) Uwazam ze Polacy maja teraz przewage z BR xDDD Looknij sobie na filmy na tibicam z silvery pod 7,81 i jeden z 7,8. Z 7,81 to chyba all filmy sa polakow (1 albo 2 brazoli) i tam sa prawie same jak PL ubiaja BR xD (MUSISZ OGLADNAC ALL FILMY ZIOMKA SHORTY_MASTER ;-) sczegolnie jak ubija z kolega 99MS i ~70EK xD

Dolor 06-11-2006 07:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 1065384)
lol...przeciez wiesz jak jest...mowilem Ci
br rzadza, ale to nubki w wiekszosci i idzie przejac wladze
:)

Przejmować władzę?? :P hehehe a rekin kapuje to taka aluzja?? a może ironia? :p

Co do Hinx to pamiętacie że zanim miała hacka przestała lać PL :P dużo osób wie czemu :)

Sytuacja na Silverze:
1.Najwiecej BR
2.BR mają wyższe lvl od PL
3.BR lubią od czasu do czasu jak się nie tłuką miedzy sobą popekować PL :P
4.Najlepiej iść do jakiejś gildi normalnej w której jest troszke BR :P
5.Uważaj na BR :P
6.Narazie jest spokój oni się leją i cały czas ktoś od nich pada :P
7.Niedawno zobaczyłem ich fragi i ich ilość to nie mogłem uwieżyć :P

Lenidas 06-11-2006 08:11

@all
Jeśli ktoś chce "przejąć" władzę nie powinien się z tym "obnosić".
Skoro zawitała na Silverę ekipa polaków zdolna tego dokonać powinna jak najszybciej lvl wbić i dyskretnie "rozglądać" się za ewentualnymi sojusznikami wśród polaków już grających.
Moim zdaniem na chwilę obecną powinni oni jednak siedzieć cicho, ponieważ na pewno znajdzie się wśród naszych rodaków ktoś kto doniesie br o ewentualnych planach przejęcia serva, a wtedy na pewno nic z tego nie wyjdzie. Dobrze wiecie, że na Silverze jest masa noobków, którzy chętnie "sprzedadzą" polaków nawet nie dla zysku lecz poprostu z czystej zawiści i złośliwości.

Pozdrawiam

Narkoman 06-11-2006 08:35

sadzisz ze ktos z polakow "wydal" by plan zawladniecia;P serverem, bo czycha w nienawisci? to byloby, wg. mnie dosc dziwne. Pozatym watpie aby polacy z lvlami 45+ pokonali brazoli, ktorych jest 3 razy wiecej i maja 3 razy wieksze lvl ;)

Lenidas 06-11-2006 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman (Post 1065607)
sadzisz ze ktos z polakow "wydal" by plan zawladniecia;P serverem, bo czycha w nienawisci? to byloby, wg. mnie dosc dziwne. Pozatym watpie aby polacy z lvlami 45+ pokonali brazoli, ktorych jest 3 razy wiecej i maja 3 razy wieksze lvl ;)

Nie wiem czy by wydał ... Wydaje mi się to prawdopodobne (nie którzy są zadowoleni z tego co jest bo mają dobre układy z BR). Prostu wyraziłem swoja opinie :evul: i tyle :) Przecież ja też wolałbym aby się wynieśli 8o

Masz rację z 45 lvl nie, ale co szkodzi aby wbili lepsze ? Jeśli byłaby to zgrana ekipa, ufająca sobie i umiejąca expic, to przecież mogliby szybko wbić 80+, a to już coś znaczy :)

Pozdrawiam

Kattinka 06-11-2006 15:01

Ostatnio myslalam nad tym, czy BRazole w ogole chodza do szkoly, pracuja itp. =P.
Mysle tez, ze u nich jest duzo wiecej motywow takich jak ,,syn pobil matke krzeslem''

Dawergo 06-11-2006 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman (Post 1065607)

Chcialby zauwazyc ze br sie kloca wiec sa podzieleni na dwie strony i nie wiem czy nawet wojna z pl by ich zjednoczyla

Van007 06-11-2006 15:28

Nikt tutaj nie mowi o przejeciu serveru,chcemy poprostu troche spokoju.Kazdy kto gral na Obsdii ma swiadomosc tego,ze tam go nie zazna...

Dolor 06-11-2006 16:14

Ja mam spokój wydaje mi się że dzięki temu że jestem w ID :P
ID to szanowana gildia przez br i wogle :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34.