Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

Lachu1993 07-08-2009 14:10

pewnego razu jakiś brazol wbił mi się na elfy wyzywał mnie itp . pokazałem mu moja crown shield na ziemie on pokazal demon shield zucilem 2 gp na tarcze i zabralem ja ;p potem pisał cos fdp

kropik 07-08-2009 19:43

Za drzewkiem woi ;] wracałem z marnego huntu na soldki i coś sie za drzewkiem świeciło, myśle "pewno torch ale sprawdze", przesuwam a to woi :D

Kiedyś w parcelu beholder shield, knight axe, dwarven axe i raz koleś rzucił 11 lvlowi mase fri st0ff, to sie zapytałem czy mi coś da, powiedział żebym stanął obok skrzynki i rzucił haunted blade :D poszło za 18k

I kieedyś na femor hills obok tego ziomka z latajacym dywanem stały 2 h-lvle i 1 rzucił mi golden backpack a w środku 4100 gp w platynkach serpent sword i 2 steel helmet

harios 14-08-2009 20:47

Jezeli 1 przedmiot to p armor.

Jezeli kilka to lootbag z guardow xD

Raz idac sobie otworzylem lezacy parcel w ktorym byl dwarven axe i jakies 1400 gp xD

Rumcio96 15-08-2009 19:45

z run to 3 bp sd na raz przed dp leżały a items to dsm pokazałem blue roba na ziemie a kolo dsm i zgarnąłem :)

Grabarz'ek 15-08-2009 20:14

combat knife na Rokguardzie

leżał se na ziemi to go wziołym, co żem mam sie powstrzymywać??

Cura123 15-08-2009 22:26

Ja dzisiaj na cycach trupa a w nim k arm bp a w bp 1,2k i bp manasów;D

Veliarth 15-08-2009 23:18

Raz jeszcze przed pójściem do szkoły wlazłem na chwilę i ktoś musiał robić porządek w depo. Na najwyższym piętrze w carlin leżała sterta słabych broni, jakieś słabsze runki, słabsze pierścionki i amulety. Było trochę tego. Większość śmieci, ale wygrzebało się stamtąd parę kamyków, jeszcze hunting spear i trochę żarcia. Właściwie wszystko wziąłem do depo, bo takie bajery, jak bronze necklace, to kiedyś były dla mnie skarbem. A na rooku leżał na ziemi knife, ale go do kosza wywaliłem. Chyba zaczynałem wtedy grać.

kropik 20-08-2009 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veliarth (Post 2625219)
Raz jeszcze przed pójściem do szkoły wlazłem na chwilę i ktoś musiał robić porządek w depo. Na najwyższym piętrze w carlin leżała sterta słabych broni, jakieś słabsze runki, słabsze pierścionki i amulety. Było trochę tego. Większość śmieci, ale wygrzebało się stamtąd parę kamyków, jeszcze hunting spear i trochę żarcia. Właściwie wszystko wziąłem do depo, bo takie bajery, jak bronze necklace, to kiedyś były dla mnie skarbem. A na rooku leżał na ziemi knife, ale go do kosza wywaliłem. Chyba zaczynałem wtedy grać.

Knife na rooku jest warte 2,5k+ na pewno bo to dosyć rzadkie na rooku

Ostatnio rookstayerem moim znalazłem sandałki i 2 small axe u blind orca w worku

I na mainie wczoraj spirit cloak i beholder shield w dedzie, koleś został zabity przez wolfa obok rzeki w thais, pewno jakiś bot którego nie umieli obsługiwać bo w backpacku mial wedke z 60 robakow i 2 backpacki blanków (nie było ani jednej runy ani rybki)

I kiedyś uciekałem moim 12 sorcem przez mino guardem i biłem a za mną jakimś 16 pal który bił go (ten pal mial yellow hp) i sie guard przerzucił i kolesia na hit zdjął, szybko ubiłem guarda a w deadzie znalazłem plate armor a w backpacku około 150gp i troche loota z minosów oraz hp potion ;P

Orion_ 20-08-2009 20:44

wooden ties [ po polsku drewniane sznuruwki] szlem se w carlin i se lezaly to mysle a wezme se i wziolem ;))))))))))))))0

Maatric 20-08-2009 21:20

Bohy na free items w venore, koleś kończył gre chyba bo poleciał dsm, rh, kngiht legs.
A w deadzie kolesia tower shield i 1k w gp.

koksik111 03-09-2009 21:16

ja sem ras znalasłem martwego czlowieka otwieram a tam golden legs, było to na skorpionach w venore

Leonardo16 06-09-2009 13:24

ale z was lole ja na free items zdobyłem bochy blue legi demon shield mpa i 5 cc a na ziemi znalazłem kiedyś crown armor

RedFOg 06-09-2009 20:30

double axe na chamca na cycach koło Thais :D
dark helmet w trupie pod Foldą
2k w trupie jakiegoś synka na goblinach koło Carlin (poziom przed final roomem z questa)
Carlin Sword na Rookgardzie (żeby było śmieszniej... na Tuotrial Isle, wychodze a tu Carlin Sword leży :DD)

Voromexim 06-09-2009 21:08

Raz widziałem, że jakiś koleś dał drugiemu 10k, więc zapytałem czy mi też da a on kazał stanąć koło skrzynki i rzucił mi 10k :)

Veriuzen 27-12-2009 16:38

Ja wracajac z cyców znalazłem taki komplecik: Spike sword, dvarwen shield i noble armor. I mam je do dzisiaj :P

Lugal 29-12-2009 09:15

Gościu zaczął krzyczeć w depo w Venore, że kończy gre i daje "FRI ITANZ"
Fanty mnie zdziwiły, a jeszcze bardziej jego lvl - 13, nie wiem jak na takim lvl można mieć takie itemy :)
Ze 20 osób ustawiło się w depo i czyhało na swoją dole :P
Mi się dostało:
Hammer of Wrath
Titan Axe
Jakiś miecz z 40 atakiem, nie wiem jak się nazywa, szukałem ale nie znalazłem - taka jakby duża zakrwawiona maczeta :P
Bp red i yellow gemów
Kilka bp ultimate health potionów
Kilka time ringów
I kilka bp różnych innych pierdółek

Ciekaw jestem co inni wyczesali :confused: Widziałem, że avanger leżał kilka kratek ode mnie :(

idropus 29-12-2009 09:57

ja to tam w bagu znalazlem przy carlin scale armor plate armor serpent sword i noble armor

velthorex 23-04-2012 11:23

ja znalazłem Mastermind Shielda:) w venore na dp

rakhal 30-04-2012 20:23

Na ancient scarabach znalazlem kiedyś lootbag 3x scarab shield 1x terra hood w uj i więcej plate armorow .
Właściciela nie było to wziąłem ;]
A z 1 przedmiotu woce, ide ide i nagle woce o-o
Wczoraj znalazlem bag z 800 dh, koles mial w domku ale wsadzil w drzwi i mozna bylo zabrac hehe .
te 800 dh warte z 6400 gp

souldare 01-05-2012 20:26

nigdy nic cennego nie znalazlem. Jednak jest pare cennych rzeczy ktore ukradlem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30.