![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rap z najwyższej półki Polskiej sceny hiphopowej. W sumie w sam raz.. jaka gra , taka muzyka ;d |
:>
|
@up
haha nawet nawet :) tylko zeby nie skonczylo sie na pisaniu pioseneczek ... czekamy na nastepne fragi |
Cytuj:
edit: "paPaPAPATRZ komu ufasz..." ahahahah w ogole , jakos takie mlaskanie slychac caly czas dobre dobre |
Cytuj:
Mlaskanie to od ciebie z kuchni chyba bylo slychac ;) Fajna nuta :P |
Cytuj:
furora syff LAMUSY NOOBY Taifun nawet jakby mial nie wiem spalic swoj dom i mieszkac na smietniku to nie zaplaci vision przeciez to jego serwer (visoion jeszcze go nie przejelo wiec JAPSKA NOOBY) |
Spójrzcie na Duskiness jak jest mass log Vision i wtedy mówcie kto się nie boi expić, bo ja wtedy widzę mass logout ludzi z Dusk, albo wyścig szczurów do najbliższego pz... zero solidarności.. każdy gra na swój własny rachunek.. nie mam uznania dla tej guild, aby nie zawyżać wyniku wyrzucili z guild połowę ludzi (i tak to nie pomaga bo Deactiver dobrze pracuje B) ) albo może szukali spy? a hackami pogardzają?
A jeśli chodzi o Taifuna to zawsze jak jest wojna to nie gra, ciekawe co jest teraz.. ferie? czy może ktoś zabrał mu taboret i nie boją się podchodzić rodzice? B) |
Cytuj:
pamietasz kacje na goblinach chyba na edron? loga dali ci ktorzy mogli bo dusski tam byli? hasu hasu? |
Taifun umie tylko expic, nie ma zielonego pojecia o wojnie >.<
(Tak jak wiekszosc Duskow) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja o tej akcji wiem trochę więcej niż ją tylko pamiętam B)
Ja bym powiedział tak, że tam parę osób się poświęciło z pewnego powodu rozkmiń sam jakiego, choć wątpię aby Ci się to udało sądząć po Twoim nicku... Po ubiciu w śmieszny sposób paru członków Dusk (jeśli to pamiętam w akcji było 4 - 5 we fragach + parę red skulli dla Dusk i masę unj), parę osób postanowiło poświęcić się i chwała im za to, jak to napisał wtedy Zwidek "Kamikadze i UE" :D A w innych akcjach? hmm? może nam coś o nich opowiesz? B) Szczególnie o tych co nie ma na filmikach ... |
Cytuj:
Moim zdaniem i tak tam klase pokazalismy. |
Cytuj:
|
ban na jedno konto to zalozyl 2 ... proponuje poprostu ignorowac tego trola i nieodpisywac
|
Cytuj:
Każdy jest w czymś dobry, oni coś tam umieją expić, a wy dobrze walczycie. Nie można oczekiwać od kogoś, że będzie dobry we wszystkim. Pozatym kimś z dużym lvlem, a słabym pvp można określić Setzler Gambler'a. Był kiedyś filmik jak bił jakiegoś 80+ knighta chyba i nie mógł sobie z nim poradzić. Peace%Love. PS. To jest porównanie |
Z tego co pamietam to byl z 40~~ek :P i padl dopiero jak sie nazbieralo tej choloty z setzera gildii i ue dostal:S
|
wku**** mnie teksty typu "hail vision" "vision jest nejlepsze" itp. Jetsem pełen podziwu dla ich naprawde dobrego pvp i tego ze odwazyli sie wypowiedziec wojne gildi duskiness ale denrwuje mnie fakt, ze zwykli gracze niezamieszani w wojne staja sie ich ofiarami. Pownni pokazac ze sa wstanie rzadzic tym serwem lepiej niz duskiness bo jak narazie to widze ze moga go tylko roz**bac.X(
|
Jan 28 2007, 23:10:44 CET Died at Level 61 by a demon skeleton
chello hunted |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |
|