![]() |
|
>.<
@Iron Jak nie wiesz to po co piszesz? -http://www.erig.net/xphist.php?world=Aurea- tu masz Top300. @Kolirn Sam popelniasz bledy, a kazdego pouczasz. I prosze, nie podniecajcie sie juz wojna, bo nie ma czym. A teraz milego grania na aurerze. Jeszcze troche i Aurea dogoni Thorie i Berylie, jezeli chodzi o ilosc osob online :) |
Jak ktos mi powie dokładnie dlaczego każdy post jest uważany za asslicking to nie wiem co zrobie.
No Slide czekam... @eny - dzięki ;););) |
Cytuj:
Cytuj:
[quote] |
aaaaa aaaaaaaa aaaaaaaaa 45k/h o 5 w nocy na d lair aaaaaaaa
a potem ofc reset floor i wjebało bp bolt i loot za 10k :( @eny_ używam słownika w mozilli, więc jeśli w moich postach z powiedzmy ostatniego tygodnia są jakieś błędy to pretensję proszę zgłaszać do producenta tej przeglądarki. Ja przynajmniej wykazuje chęć by pisać lepiej, a nie rzucam tekstem "jestem dyslektykiem pierdol się" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Stfu ciotki!, Happy B-Day Sting!
/Jojo |
ktoś tam pisał wyżej o wojnie wiec...
Wsza łonowa wyjebała mnie i kilku najaktywniej w tej wojnie uczestniczących z gildii wiec to już nie ma sensu :) Feb 13 2007, 23:00:20 CET Died at Level 94 by a nomad Evul nomad_/ |
Cytuj:
nie udało ci się, jak kiedyś będziesz grał paladynem i dostaniesz Kicka obok kilku nomadów to pogadamy. |
04:14 You advanced in distance fighting.(99)
Nareszcie odrobiłem =o //Thor |
@Up
Congratulations ^^ @Topic Cytuj:
@EDIT Już wiem... sorry... był to Kolirn pogromca błędów ortograficznych :D |
Cytuj:
@Slide chodzi mi o to że Kolirn wszystkich poprawia a sam robi błędy. |
Z tego co widze, ded Kolirna był miesiąc temu, więc poco panowie archeolodzy to wyciągacie, za 2 dni ded zniknie z listy na tibi.com. Żal...
A Tommazi bawi się w Kolirna i wszystkich poprawia?? Odpuść sobie, bo jesteś żałosny... |
Iron idz z tego forum wogole bo jestes zalosny... Sopel ma racje ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vesz 147 lvl
Zevs 146 lvl Fag widac bardzo stara sie przeszkadzac im w expieniu. Milion exp. podczas wojny dac im wbić co to takiego. |
Heh...a kiedy FaG massloga ostatnio jebnal?
Wedlug mnie oni juz odpuscili ta wojne |
Fagu praktycznie niema online... Niema szans żeby im coś przeszkodzić... Fag nie da rady dopuki coś się w sojuszu nie popsuje.. Sneaki nawet się nie opłacają, bo zbyt dużo alliantów jest online ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |
|