![]() |
|
Ta ? a ty skonczyles juz 15 lat zeby wyzywac sie na forum ?
Nastepny internetowy kozak po kidlexie?!?!:D |
Cytuj:
|
Sopel Sopel ty brutalu tylko nie zbij nas w rl'alu.
|
Oo kidler kolejny nowy forumowy dowcipas szpan rymem no niezle, niezle, oby tak dalej juz prawie zaistniales.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chuj ci grób choćby za to, że jesteś dla większości forumową szmatą.
|
Szmatą, pizdą tak ci cisną?
|
Doneq, Twoja stara jest ojcem dziecka Anety K to prawda?:D
@Kidler Twoja stara jak byla mala to w*******ala zaluzje, dlatego teraz jezdzi na borsuku;] |
Twe zachowanie nazwałbym chorobą psychiczną,
stringi matki mylą ci się z nitką dentystyczną. |
Ale krwawa jadka ^^
@edit Nie jedźcie tak po kidlerze >.< I nie pierdolcie tu swoich smutów.. |
Cytuj:
Jesteś zwykł frajer, proste wymiękasz. |
Co to sie stalo, za Doneq nie napisal posta 15 minut przed lub po swoim piętaszku :o
|
Cytuj:
(bez urazy Panowie ;pp) |
Zaspalem:(
A co do matuta to nigdy go na rl nie widzialem:( |
takie zabawy moglyby sie skonczyc czyims trupem
po 1 nie dla slabych, po 2 chuj wam w dupe @kidler skad ten pomysl o moim wymiekaniu az tak boli cie prawda ze spijasz mocz przy szczaniu? @down bingo :D |
Cytuj:
|
Robie kupe na wasze matki ;*
|
|
kilka postow temu smialiscie <naj~ cytaty :D> sie z nowego ownera eloma, teraz stary owner wkleja zdjecie z advanca, albo mi sie cos pojebalo albo
a) z tym nowym ownerem to byl walek b) odzyskales chara? ^^ c) to konto forumowe jest nowego ownera? jak sie myle to mnie poprawcie |
"28 pall" jest dostępny o kurwa....:D
|
Cytuj:
Nie,nie sprzedałem chara. Jestem tym samym ovvnerem od 34~? lvlu; ) |
heh...
heh...][_,([])][_,
|
Cytuj:
|
openka w dupe
|
Cytuj:
przygnębienie.com |
Zdążyłeś paść i od razu post na forum xD Ale ładnie się zaczęło, pierwszego fraga wy zrobiliście :)
|
Cytuj:
|
[CHAR]Mastro Scue[/CHAR]
[CHAR]Naverus[/CHAR] [CHAR]Kodek The Cursed[/CHAR] nie pamietam kto jeszcze padl bo tylko ich zfragowalem ahhaaha |
Inmates(42):
Adus Rafalus Alex Fast Hunter Alrig Arthor Tedir Beru Senwin Bulldog fool Deecorator Denza Don Wuksi Dronec Druid Karolka Dubikiss Dzut Elder Ella Elom Tika Elzagii Itkuzo Jagiellon Jenwic Jule Burre Jonsku Kilipukki Kodek the Cursed Kojak Firefighter Konikoza Naverus Machammer Magus Julion Mastro Scue Meji Lees Meliah Gewyr Oli'oi Sirom Edora Servent of the Evil Eye Speed'Mono Sucio Soulcrasher Sykus Therrax Theruviel Thor Gwyn Warlord Conny Vladislavus Dragulia ROM(4): Aqitas Mortiz Katsu Tailor Tamer Wayon Gotin Pewno jeszcze ktoś ;) Szybki szpil to był. Hyh. |
Cytuj:
Zapomniales o Sirom Edora |
Cytuj:
@down Typowe dla 16'sto latka z wodogłowiem. |
Cytuj:
czilout. /// .com/514301885.html |
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=118327
Do wyboru, do koloru:baby: |
afff :(:( TIBIO~~ spytaj sie tam w romie czy zagraja spara w csa :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czytam wasze posty codziennie w których się kłócicie non-stop :P
i po postach też stwierdzam że stronka winna się nazywać www.Forum.żal.pl/wydarzenia ze światów/Aurea/Tylko kłótnie i fragi |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |
|