![]() |
|
a Kakej mowil ze kto wraca do flow jest pionkiem flow nie wiem dokladnie jak to sie stalo ale naprawde pozazdroszcze ;] pionki
|
lans na stoku jak co roku...
@toksong kurewsko dobra rakieta |
@up
BOOONKERS ! :dance: Maciej: 23:03:56 michalem Ci pisac 23:04:00 ze riposta mistrz ;) |
UWAGA
Mateusz nagral na kakeja diss mozna posluchac tutaj : http://boorex.wrzuta.pl/audio/8OBczN...ia_-_tekstylia najlepszy rym i pojazd 1:48-1:53 |
CZEE SEE :D
"LOZA NIEPOKONANYCH" @down Nie bede sie juz bawil w jakies kurwa argumenty ani inne takie rzeczy bo JEstes za glupi zeby to kurwa pojac... GON SIE SZCZYLU ... |
Nie frajer, ale słowa "Tak kończą frajerzy".
Kuraa: Ja nie wróciłem do flow. |
Cytuj:
|
Cześć. Ja słucham Rysia :) Przeczytałem ostatnie 10-15 postów i kompletnie nie wiem o chuj wy się prujecie. Toksong tam coś freestyleował...
Chcesz przysapać, znów pojedziesz tylko: Kurwa! bo ubogi zasób słów synonimem Twego gówna |
Ja nie freestyleowalem kniaziu, tylko cytowalem... :D:D
Ale dissa z dj Boorkiem nagralem 8o PS. DZIEKI SEBUS ZA BITA hahahahah |
No ale dalej nie rozumiem nie gram pare dni a tutaj widze jakies posty typu Kakej jest wolny . Zwracam szacunek lecz zastanawia mnie jedno jestes wolny czy nie ^^?
|
No tak jest wolny, przeciez wujek eter zalatwi wszystko B) Szkoda ze Kakej rebelionista tak szybko zmięk :D APOKALIPSA PRZEPOWIEDNIA ZACZYNA SIE SPRAWDZAC "PO CO TA AGRESJA I TAK PREDZEJ CZY POZNIEJ ODDACIE MI CAHRY" cyt by oLaf :D
@down W sumie ten gamon bedzie poprawiac respa haha |
NO to jeśli wujek eter taki jest bardzo hojny to niech tam walnie posta ;> apropo mnie ;] Flow samo z siebie robi posmiewisko ludzie ich opuszczaja a ci na hama staraja sie ich uwolnic ;o
|
Wujo Eter dobry chłopak :)
Nigdy nie będę we Flow, bo nie chce być. Za mną się ktoś wstawi, za Tobą nikt. |
Cytuj:
nie bij... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 218 World: Aurea Dziękuję, dobranoc http://img5.imageshack.us/img5/446/2z3opyf.png |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Posłuchaj, to się dowiesz Aby ta dyskusja się nie urwała na następne kilka dni, to dla rozbujania towarzycha forumowych bandytów mogę pochwalić się, że w tą sobotę mam swoją 100dniówkę na której mam zamiar zajebiście się bawić B) Heh, przypomniał mi się ten kwas na forum jaki był, gdy omyłkowo okazało się, że Miodek wrócił ze Swojej koło 23 i pojawił się na masslogu :D Ale było :p EDIT: Cytuj:
|
Jestem zawiedziony :( Postaraj sie lepiej bo nudaa...X(
|
Ale przykry ten Dj Hazel. No ale cóż zrobić. Jacy odbiorcy, taki dj.
|
cóż ta kultura zawsze mnie dziwiła ;) na roku też mam paru kolesi którzy również zyją najeżdżaniem na siebie :P Nic do tego sam nie mam tylko że tak jak tu u mnie są:
idioci i ludzie inteligentni ;) |
@/\
AAA pierdolisz? NAPRAWDE? EEEE:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
A dasz kamienia? http://img233.imageshack.us/img233/9261/banannaryju.jpg |
Cytuj:
i przestan wklejac swojego starego bo to juz nie jest zabawne dziekuje, dobranoc. |
Cytuj:
WYPI3RDALAJ NIE DAJE KAMIENI http://img26.imageshack.us/img26/2287/1259915796890.gif |
Cytuj:
" O czymś zapomniałem?" AHA Mówisz, że ciśniesz na pewniaka pro skillem... noł koment:( Pokaż w końcu tego pro skila bo na razie Ty przy Karolinie Kaalarii z carlin to pionek jesteś!!:cup: |
Wyjdzcie na dwór naprawde to pomaga ;p macie kompleksy z powodu braku rl zycia :D
|
radzio to taki troche tenszi ktory ogolnie jest raczej wporzadku ale na forum sobie robi jaja i nie jest powazny
WHY SO SERIOUS? |
Kura by wyjść na dwór postanowił się zhuntować i mu to pomogło, Radziu będąc zhuntowanym siedzi w chacie i myśli, że jak komuś dobrze pociśnie to wyjdzie, a że tak się nie dzieje to kisi na carlin.pl 24/7 i skleja jakieś głupie rzeczy.
Tez bede flejmerem i sie pochwale rl zyciem, Kura ma racje! Teraz jestem fajny i moge z Wiszem pójść na hunta chyba |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta cała sutyacja ze mną uswiadomiła mi ze naprawde to w tej grze byłem moze dalej jestem nie mi to oceniać "Skur*ielem" . Postanowiłem więc na jakiś czas odstawić tą pop*erdolona tibie . CO do tego całego zhuntowania jak to oceniłeś to ja cały czas mam nadzieje po ostatnich nowinach ze Wujek sweter zrobi cos w tym celu . ;p . Dalej nie moge sie z tym pogodzic ze wlasnie dajecie sie na kazdym kroku robic w chuja i to nie tylko ja wymienie tutaj (xerijo , sathoz ) . ;] ? Antek musze to stwierdzic z bolem ze jednak ty tak samo jak reszta jestes pionkiem co niektorych pajacow nie oklamujmy sie. A teraz po tak wyczerpujacej wypowiedzi ide spać :D |
Ty jestes pionkiem. A wiesz dalczego? Bo kurwa do tej pory nie oddales mi magma seta czy co tam porzyczales :evul:
|
Rosi warning do konca zycia hahahahahahahaha
|
Cytuj:
|
Śmieszna sprawa z tymi nowymi zasadami. Do roku będą mieli o 1/4 graczy mniej.
|
Cytuj:
|
Cześć
Muszę przyznać, że ostatnie kilka postów przeczytałem ze szczerym uśmiechem na ustach :) Naprawdę :) Widzę, że uzbierałem sobie niezłe wiadro hejtu od jakiś szaraczków, którzy wiedzę o aktualnej sytuacji na serwerze czerpią z rozmów w depo miasta Carlin. Godne podziwu :) Fakt, że udzielają się tutaj także ludzie, którzy są odrobinkę bardziej rozpoznawalni, lecz w większości wypadków nie idzie to w parze z szacunkiem, odpowiedzialnością i dojrzałością :confused: Przykre :o Swoją drogą, to te nowe zasady są trochę za ostre :P Boty już wpisały się w codzienność tej gry. 17:19 You advanced from Level 99 to Level 100. oraz oczywiście Banished: until Feb 20 2010, 16:07:14 CET because of using unofficial software to play No ale cóż, trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać Wixa Wixa, jedziemy do ss ! :D |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |
|