![]() |
|
No i po okienku ze strony Newcastle spodziewałem się czegoś więcej, niż kupienie młodego napastnika z Atlanty.., i co mnie boli wypożyczenie do Lazio Rozehnala.. Obronę mamy słabą a jeszcze gorzej idziemy..
|
gdyby juve nie kupowalo meczy, to spokojnie ojebaloby inter... po co im to bylo?
|
@up
na pewno, dokladnie tak jak mowisz. zal mi tych wypowiedzi "aaa gdyby nie to by blablabla[...]" |
ale jakby nie patrzyć to ładnie Inter zagrał ten meczyk
|
Dwa gole Adebayora, jeden Eduardo i Arsenal wygrywa na wyjeździe z Manchesterem City. W lidze jeszcze nikomu się to nie udało, no ale w końcu musieli na nas trafić. ;)
|
Nom, Adebayor wymiata w tym sezonie.
|
Berbatov i Manchester dostaje 1:0 :d
@Edit: 1:1, a Arsenal znów liderem. :) |
Tevez w ostatniej akcji meczu i jest 1:1. Szkoda, bo przez całą drugą połowę Tottenham rzadko wychodził z własnej połowy.
|
Farta mieli, że w ogóle strzelili na 1:0 :) Ale niedługo odbierzemy fotel lidera :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Papież kontra Predator - 3:1 :)
|
Michael Jennings obronił swój tytuł w federacji WBU. Nie wiem czy ktoś oglądał, ale walka była niezła.
W wadze średniej wygrał Amir Khan w federacji IBF |
Ghana, grając w 10, pokonała 2:1 Nigerię i awansowała do półfinału Pucharu Narodów Afryki. Zasłużyli na to zwycięstwo, grali z ogromną determinacją, IMO zależało im bardziej na awansie niż Nigerii.
|
teraz Gwinea - WKS chciałbym zobaczy Gwinejczyków dalej :)
|
Yoh mówił, że nagrodę gracza roku w Afryce dostał Adebayor, a wczoraj podczas meczu Gwinea-WKS, komentatorzy mówili, że Kanuote dostał to trofeum. A więc kto w końcu wygrał?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |
|