![]() |
|
Siedzi sobie few na czacie
Muwi "ewarenor" bracie czemu huxy wbil lewela wolor boci jak cholera bezok kampi wszyscy expiom czekam arz sie dragi zrespiom nudom som ci muwie panie ale w rzeszuw byl zebranie rze wypili se browara ale dzwoni do nich stara synu co sie z tobom dzieje na dwur zimno jak cholera a ty pierwszom noc poza domem spendzasz wlasnie pod radomiem radom rzeszuw jeden pies w edron znuw sie zrespil bies a ty zamiast go dedowac to 1st raz w rzyciu poszedles balowac blagam powiedz o tym wszystkim wrogom dalszym kumplom bliskim niech nie myslom rze ty bez rzyć rze cie w rel terz morzna lubic bongo arcy sie podniecom na festiwal w ab polecom ale koncze mocium panie bo mam mega henc na sranie EHhhhhhhhh ;\ taki frestyl :) |
Zmien dilera?:o
|
Nie ma to jak odrobina rozrywki na expie
03:35 Jimpan Da Elite [92]: what does 03:35 Jimpan Da Elite [92]: "02:55 Dama Braveheart [92]: no ja chce zebys mi pyte opierdolil fagasie" 03:35 Jimpan Da Elite [92]: mean? 03:35 Feav [101]: hmm 03:35 Feav [101]: "I like you very much" 03:35 Jimpan Da Elite [92]: k :p 03:35 Jimpan Da Elite [92]: ty 03:35 Feav [101]: np xD |
ten jest najlepszy jak cos powie to tylko sie smiac Xd huehueheu
|
nudaaaaaa...........
700k expa nabite:] |
congratz !!!
|
04:30 You see a dead human (Vol:10). You recognize Wulz Drath. He was killed by Brave Sali.
evul:S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"kielkuszku" ja sie bede musial zajac Twoim zachowaniem! Wy jestescie Twardziele, do 6 rano campic przed kompem ;d
|
Cytuj:
edit; 102 wbity, łącznie wbite ponad 1,2kk expa a ile dokładnie to sie dowiemy jak erig zacznie działać:] |
Gz Feav
Ale i tak mi wisisz Lecha, a nie Vipa |
@Olorion
murze powiedziec rze wierrz na szustke z plosem |
Cytuj:
chyba sie zakochalem :$ |
Cytuj:
Plusy:cup::cup:: -fajny -podoba mi sie -dobry MinusyX(X(: -krutki łonczna ocena to 9+/10 na zahente, rup dalej |
thx za wysokie ocenki :flaga_pl:
/me rumieni sie :) |
Kurde spoko wierszyk, Oceniam jak Fisz, 9+/10! Rób dalej, naprawde ładnie ci to wychodzi!
|
:D Olorion zebral kumpli z forum i kazal im sie wypowiadac dobrze na temat wiersza :D ahaha najs najs. A tak btw nie jest zly :D
|
wiersz jest taki jak sam OLORION czyli DO DUPY :cup:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |
|