Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Dregar 06-08-2008 22:18

@tana
małe sprostowanie najpierw byl kaliber potem paktofonika

Ola_Petrov 07-08-2008 02:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lycha_ziom (Post 2216767)
@up chyba jacyś panowie którzy jarali stuff i chcieli być fajni jeden nawet uważał ,że potrafi wysoko latać nazywał się Bogiem ale jak to Sadli śpiewa ,,nie jesteś Bogiem ,Wasz idol też nie był Bogiem od kiedy to Bogowie skaczą naćpani z okien?..."

może i kogoś z Was uraziłem bo to dla Was niby legenda polskiego hh ale to moje prywatne zdanie i proszę je uszanować :) bo nie lubię panów którzy jak zajarają myślą ,że są fajni a tak naprawdę spadają na same dno

Moze i mam złe źródło informacji, ale Magik mial schizofremie i to z tego powodu skoczyl z okna, a nie ze byl zjarany. Posluchaj jego pierwszej solowej piosenki "plus i minus" w backmaskingu (czy jak to sie tam pisze) on juz wtedy wiedzial ze umrze za 4 lata (piosenka z roku 1996) dla mnie to bedzie historia polskiego Hh bo jego akurat teksty mialy jak dla mnie duzy przekaz
Pozdro

Sowqu 07-08-2008 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mish (Post 2216625)
a co to pfk i k44?

czesc z was zaglada tylko tu po to zeby sie nabijac z innych.....taqa jest prawda........ a czesc zaglada zeby sledzic losy serwa a wsrod nich jestem chyba Ja niegrajacy juz w tibie i czytajac posty wysmiewiska innych to zaluje ze nieprzestalem grac o wiele wczesniej.............. temat jest o war i jak jest w tytule war to war a nie piszecie o jakis smieciach niespotykanych / zalozcie nowy temat / sam tytul posta mowi sam za siebie wiec jesli nie macie nic do powiedzenia na ten temat to plq " do " domuuu"

Sowqu 07-08-2008 20:23

za chwile ktos napisze ze to jaks "fake namer" ale tu nie chodzi o to jaki mam nick tylko o to ze to jest temat o WAR a nie o tym ze ktos obraza inna osobe.... a skoro tak jest to dana osoba nie dorosla do tego zeby sie udzielac w tym temacie jakim jest war i jakim kiedys bylo SW............. fakt chcialem serwera innego inego bedacego bez wojen bedacego przyjaznym dla wszystkich .........pozdro Frida....../odawanie p-setow za to tylko zeby zwiekszyc liczbe graczy na serwie./ :)

tomi1990 07-08-2008 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowqu (Post 2217940)
za chwile ktos napisze ze to jaks "fake namer" ale tu nie chodzi o to jaki mam nick tylko o to ze to jest temat o WAR a nie o tym ze ktos obraza inna osobe.... a skoro tak jest to dana osoba nie dorosla do tego zeby sie udzielac w tym temacie jakim jest war i jakim kiedys bylo SW............. fakt chcialem serwera innego inego bedacego bez wojen bedacego przyjaznym dla wszystkich .........pozdro Frida....../odawanie p-setow za to tylko zeby zwiekszyc liczbe graczy na serwie./ :)

no widzisz ale nie wyszlo ;o

War nie musi sie odnosic doslownie tylko do wojny mozna tez wypowiadac sie na temat roznych stron itp ale czego sluchacie to mala przesada .

ale robta co chceta^^:]

JaSprite 08-08-2008 10:26

Jak narazie zaden modek sie nie przyjebal, wiec mozna pisac o czym sie chce :D
btw _/ Metallica
_/ Godsmack

Bosy_Wiesniak 08-08-2008 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowqu (Post 2217916)
czesc z was zaglada tylko tu po to zeby sie nabijac z innych.....taqa jest prawda........ a czesc zaglada zeby sledzic losy serwa a wsrod nich jestem chyba Ja niegrajacy juz w tibie i czytajac posty wysmiewiska innych to zaluje ze nieprzestalem grac o wiele wczesniej.............. temat jest o war i jak jest w tytule war to war a nie piszecie o jakis smieciach niespotykanych / zalozcie nowy temat / sam tytul posta mowi sam za siebie wiec jesli nie macie nic do powiedzenia na ten temat to plq " do " domuuu"

Wystosuj pismo do swojego madrzejszego brata inforumjace, ze na forum tibia.pl gownarzeria sie rospisuje o pierdolach. Twoj rozgarniety brat poda wszystkich do sadu, a tu zapanuje lad i porzadek. Prawie jak w kazordoon.
PRAWIE JAK PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC.
Sofku powrot kretyna vol 6.

Lovah 08-08-2008 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowqu (Post 2217940)

Sowqu, z całym szacunkiem, ale masz koło trzydziestki i liczyłeś na server PvP bez wojen? Fajnie, ze tacy jak ty maja w dupie wladze na serverze i grają dla zabawy, ale 80% ludzi, ktorzy gra w tą grę, gra dla wojny/władzy etc., więc niestety twój plan - choć szczytny - to niestety mizerny.

Miszcz_Nebulanski 08-08-2008 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2218560)
Twoj rozgarniety brat poda wszystkich do sadu, a tu zapanuje lad i porzadek. Prawie jak w kazordoon.

Drogi Xaemie, widzę że nie obca jest Ci historia drogiego memu sercu Kazordoonu. Za czasów sławnego Jerzego Kazordoon był najwspanialszym miejscem na tym kontynencie. Nikt nie odważył się zamordować lub okraść drugiego człowieka kiedy majestatyczny Juroqu pilnował porządku niczym szeryf, stojąc całymi dniami w pobliżu depozytu. Nie żyli tam wtedy tacy ludzie jak np. znany wszystkim Ghost Ares aka Royal Lolecki którego mottem życiowym jest "Ludzie Cierpią a ja się śmieję". Nie było tam także ludzi takich jak Rozku którzy bez skrupułów okradają innych na pacce. Niestety te stare wspaniałe czasy kiedy to Kazordoon był wspaniałym miastem bezpowrotnie minęły. Teraz jest to tylko cuchnąca nora pełna morderców i złodzieji, pełna bólu, krzyku i krwi.
JUROQU WRÓĆ ABY NA NEBULI ZNÓW ZAPANOWAŁ SPOKÓJ!!

Rozqu 08-08-2008 16:15

Wtedy współpracowałem z Jurokiem ;<

Bosy_Wiesniak 08-08-2008 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszcz_Nebulanski (Post 2218925)
Drogi Xaemie, widzę że nie obca jest Ci historia drogiego memu sercu Kazordoonu. Za czasów sławnego Jerzego Kazordoon był najwspanialszym miejscem na tym kontynencie. Nikt nie odważył się zamordować lub okraść drugiego człowieka kiedy majestatyczny Juroqu pilnował porządku niczym szeryf, stojąc całymi dniami w pobliżu depozytu. Nie żyli tam wtedy tacy ludzie jak np. znany wszystkim Ghost Ares aka Royal Lolecki którego mottem życiowym jest "Ludzie Cierpią a ja się śmieję". Nie było tam także ludzi takich jak Rozku którzy bez skrupułów okradają innych na pacce. Niestety te stare wspaniałe czasy kiedy to Kazordoon był wspaniałym miastem bezpowrotnie minęły. Teraz jest to tylko cuchnąca nora pełna morderców i złodzieji, pełna bólu, krzyku i krwi.
JUROQU WRÓĆ ABY NA NEBULI ZNÓW ZAPANOWAŁ SPOKÓJ!!

Nie do konca sie zgodze,
jak juroqu stal oparty 24/7 przy tej samej kazordonowej scianie, ja na "Master Freeq" tudzież "Qualex" kradlem ile zdolalem uniesc. Pamietam dzien jak worek swoj pchal najwiekszy z najwiekszych "VURA SOTH", po tym jak przyniosł mi worek jedyne co powiedzial to: "polaka okradasz?" na co uslyszal moje cieple CH..C.W D...NEXT TIME BRING MORE
Takze szeryf juroqu mogl naskoczyc tak jak jego brat teraz moze naskoczyc, chocby nie wiem jak wysoko skakal to i tak wyzej ch..ja nie podskoczy, OT CO. Zdrajcy i cioty tak w rl jak i w grze. Na pochybel skur......nom, jonkalom, hanysom, i innym ped.....m

Miszcz_Nebulanski 08-08-2008 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2219529)
Na pochybel skur......nom, jonkalom, hanysom, i innym ped.....m

Co jak co ale od Hanysów to ty sie odjeb :\ a czasy kiedy to Master Freeq okradał podróżnych w kazordoonie czy też Vura Sotch sprzedawał steel helmety zlootowane ze smoków, pamietam jakby to było wczoraj :|

Sowqu 08-08-2008 23:01

Xaem....przestan robic z siebie " posmiewisko"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2218560)
Wystosuj pismo do swojego madrzejszego brata inforumjace, ze na forum tibia.pl gownarzeria sie rospisuje o pierdolach. Twoj rozgarniety brat poda wszystkich do sadu, a tu zapanuje lad i porzadek. Prawie jak w kazordoon.
PRAWIE JAK PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC.
Sofku powrot kretyna vol 6.

to nie ja zrobilem z siebie zdrajce to nie ja lizalem dupcie Phyre to nie ja ich sprzedalem to nie ja zaczelem po polsku rozmawiac z Rebith po tym jak zaczelo ci sie palic pod dupcia ze bedziesz mial przerabane jezeli MY wygrywac zaczelismy war /wojne o serwa/ dlatego to sprzedawczyk taki jaq ty moze mowic az taq tyle ze co on nie zrobil..... ja mam swoj HONOR moze to cie zdziwi ale jednak mam wiec przestan piepszyc o mnie i o JURA farmazony bo lepiej zeby osoby nie dowiedzieli sie czegos o tobie wiecej z tego co ja wiem ! ZROZUMIALES ?

August 08-08-2008 23:37

LALALALALAL A WPIERDOl TRWA!

Thunderbolt 08-08-2008 23:43

no niestety plaga zydow i szwedow nas ogarnela xD do zobaczenia nastepnym razem ;p

JozekCoPchaWozek 08-08-2008 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2219764)
no niestety plaga zydow i szwedow nas ogarnela xD do zobaczenia nastepnym razem ;p

Mówisz o sobie ? Hmmm... ale jest coś nie tak, bo przecież ty liżesz VU.

Thunderbolt 08-08-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JozekCoPchaWozek (Post 2219775)
Mówisz o sobie ? Hmmm... ale jest coś nie tak, bo przecież ty liżesz VU.

Czy w VU masz jakis szwedow? zreszta sram na ciebie i twoich kolegow pozdro i dobranoc

skuug 08-08-2008 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2219794)
Czy w VU masz jakis szwedow? zreszta sram na ciebie i twoich kolegow pozdro i dobranoc

przecież zaznaczył, że żydów, a tych nie brakuje w vu, yntelygencie

Thunderbolt 09-08-2008 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skuug (Post 2219799)
przecież zaznaczył, że żydów, a tych nie brakuje w vu, yntelygencie

a widzisz qrwa niemasie spojnik "i" pomiedzy wyrazami "zydow" i "szwedow"????????? btw spytaj swojego bosa maksyma na kogo wolal zyd jak byl w vu jeszcze :)

Adikeen 09-08-2008 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 2219748)
LALALALALAL A WPIERDOl TRWA!

od waszej strony trwalo 20 min? a od naszej max 7 ;-)
wiecej bylo biegania niz walki
ale co najlepsze kaziu zamiast uciekac tak jak to zrobil ostatnim razem, stanal w miejscu i czekal na smierc za przydupasow

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42.