![]() |
|
Ta, pewnie że na LK lepszy jest fire :P
Btw widzieliście to? http://www.youtube.com/watch?v=U_3eDWwDKfE Odpalcie sobie ostatnie ~4 minuty. Epic reakcja typów jak jeszcze nie wiedzieli co się stanie, first world xd |
Na HC pewnie tak, jednak na normalu starczył soaking + ewentualnie shadow priest, magowie na LB nie byli aż tak potrzebni. Choć sporo też zależało od raid setupu.
Tak czy siak - mam nadzieję, że fire będzie grywalny w cata. Ta specka naprawdę ciekawie się zapowiada, jako bazująca w dużej mierze na dotach |
Cytuj:
stare to juz ryba, szybki to nie jestes:P No i jest!!! Cinematic Do Cata:cup::cup: poprostu EPIC:cup::cup: (chociaz uważam że Wotkl lepszy był) http://www.youtube.com/watch?v=DgaM8_mEvnU |
Cytuj:
|
Na becie. Blizz mówił, że jest to tymczasowy nerf i w cata wrócą do starej opcji. Dlatego tych 25% nie spodziewaj się przed 4.0.3 (Cata release)
|
Ta, wiem, że na becie. Nie wiedziałem tylko, że ten nerf jest tymczasowy : P. Ale to w sumie logiczne, biorąc pod uwagę lvl cap do bety. Potem się unormuje.
|
A ja aktualnie mam raczej przerwę od raidowania. Tak się składa, że jestem holy paladynem, któremu oberwało się po dupie najbardziej (zmniejszony overall healing kosztem aoe heala [który dostaniemy dopiero w cata :)]), poza tym zupełnie inny sposób leczenia. O ile sama idea czegoś nowego bardzo mi się podoba, nie podobają mi się liczby.
Bo w końcu jeśli shadow priest przelecza healera poprzez vampiric embrace (nie był pierwszym wampirem), to coś tu jest nie tak... Nie mówiąc już o masakrycznym wychodzeniu z many i zerową możliwością jej regeneracji (no tak, mogę przecież przestać leczyć). Póki co palek nie jest nigdzie potrzebny, robi najsłabszy direct healing, żałosne aoe pod nazwą Light of Dawn, sharuje concentration aure z shamanami, nie ma talentu na lepszy BoW. Stary dobry argument blizza: zmiany są przystosowane pod cataclysm, że później będzie lepiej - super. Tylko, że ja nie płacę za bete czy przepowiadanie ładnej przyszłości, tylko za LIVE, na którym jestem tak przydatny, jak arms warrior był w 3.3.5. A cinematic taki sobie, nic się z tego nie dowiedziałem oprócz tego, że Deathwing jest złyyyyyy i w sumie to już nie wiadomo jak on się wydostał, bo są już 3 wersje, każda przedstawiona przez cinematic, quest lub wywiad. Cinematic Wotlka był lepszy. |
Cytuj:
|
Omigosz po tym serwer sejwie jest jeszcze gorzej niż było. Nie mogę wbić na żadną instancje : f.
|
Cytuj:
No nic, widzę, że dostaliśmy małego buffa, ciekaw jestem tylko czy to cokolwiek da. Okaże się dzisiaj. |
Dzisiaj jest porażka:(
|
Widzieliście że debuffa z ICC ściągnęli? 50% dodga go go go
|
Ta, to było w zapowiedzi pacza :P
|
Cytuj:
A ja wczoraj kupiłem WotLK, niedługo sprawię sobie prepaida. I teraz tak: niedługo 80 level moim priestem i chciałem raidować shadow, ale po mojej ostatniej aktywności w WoW dużo się zmieniło, więc nie wiem, czy się opłaca. Czy SP jest dosyć skuteczny i chciany na raidach? Bo na Lanathel widzę, że jest, ale może to być wyjątek, nie wiem :d |
Nie wiem czy opłaca ci sie do Cata :)
|
Cytuj:
Co do SP - myślę, że przydatni. Mimo, że nie dają już +hita, to dają 5% haste. U nas w raidzie zawsze jest 2, więc myślę, że to ok. |
Ja by ktoś chciał sobie pograć od nowa to zapraszam na serwer "Scrashield Legion" więcej info na /pm
|
Właśnie była światowa premiera filmiku o wilkołakach na blizzconie :P
|
Takie sobie. Tak samo jak cinematic Cata i login screen. Cały ten Cataclysm zaczyna okazywać się overhyped.
|
Mnie się login screen akurat podoba : p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38. |
|