Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

Rybzor 17-10-2010 18:45

Ta, pewnie że na LK lepszy jest fire :P

Btw widzieliście to?
http://www.youtube.com/watch?v=U_3eDWwDKfE
Odpalcie sobie ostatnie ~4 minuty. Epic reakcja typów jak jeszcze nie wiedzieli co się stanie, first world xd

eerion 17-10-2010 18:56

Na HC pewnie tak, jednak na normalu starczył soaking + ewentualnie shadow priest, magowie na LB nie byli aż tak potrzebni. Choć sporo też zależało od raid setupu.
Tak czy siak - mam nadzieję, że fire będzie grywalny w cata. Ta specka naprawdę ciekawie się zapowiada, jako bazująca w dużej mierze na dotach

Cygan Slejter 18-10-2010 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2785100)
Ta, pewnie że na LK lepszy jest fire :P

Btw widzieliście to?
http://www.youtube.com/watch?v=U_3eDWwDKfE
Odpalcie sobie ostatnie ~4 minuty. Epic reakcja typów jak jeszcze nie wiedzieli co się stanie, first world xd

Pierwszy zabity Lich King na swiecie :)
stare to juz ryba, szybki to nie jestes:P

No i jest!!! Cinematic Do Cata:cup::cup: poprostu EPIC:cup::cup:
(chociaz uważam że Wotkl lepszy był)
http://www.youtube.com/watch?v=DgaM8_mEvnU

Rybzor 19-10-2010 16:21

Cytuj:

Mage (Forums / Cataclysm Talent Calculator / Beta Skills/Talents)
Arcane

* Arcane Specialization now increases damage of your Arcane spells by 25%, up from 15%.

Fire

* Fire Specialization now increases damage of your Fire spells by 25%, up from 10%.

Frost

* Frost Specialization now increases damage of your Frost spells by 25%, up from 15%.
Yeee. Wrócili nam moc! : D

eerion 19-10-2010 18:23

Na becie. Blizz mówił, że jest to tymczasowy nerf i w cata wrócą do starej opcji. Dlatego tych 25% nie spodziewaj się przed 4.0.3 (Cata release)

Rybzor 19-10-2010 18:41

Ta, wiem, że na becie. Nie wiedziałem tylko, że ten nerf jest tymczasowy : P. Ale to w sumie logiczne, biorąc pod uwagę lvl cap do bety. Potem się unormuje.

CytrynowySorbet 19-10-2010 21:40

A ja aktualnie mam raczej przerwę od raidowania. Tak się składa, że jestem holy paladynem, któremu oberwało się po dupie najbardziej (zmniejszony overall healing kosztem aoe heala [który dostaniemy dopiero w cata :)]), poza tym zupełnie inny sposób leczenia. O ile sama idea czegoś nowego bardzo mi się podoba, nie podobają mi się liczby.

Bo w końcu jeśli shadow priest przelecza healera poprzez vampiric embrace (nie był pierwszym wampirem), to coś tu jest nie tak... Nie mówiąc już o masakrycznym wychodzeniu z many i zerową możliwością jej regeneracji (no tak, mogę przecież przestać leczyć). Póki co palek nie jest nigdzie potrzebny, robi najsłabszy direct healing, żałosne aoe pod nazwą Light of Dawn, sharuje concentration aure z shamanami, nie ma talentu na lepszy BoW.

Stary dobry argument blizza: zmiany są przystosowane pod cataclysm, że później będzie lepiej - super. Tylko, że ja nie płacę za bete czy przepowiadanie ładnej przyszłości, tylko za LIVE, na którym jestem tak przydatny, jak arms warrior był w 3.3.5.

A cinematic taki sobie, nic się z tego nie dowiedziałem oprócz tego, że Deathwing jest złyyyyyy i w sumie to już nie wiadomo jak on się wydostał, bo są już 3 wersje, każda przedstawiona przez cinematic, quest lub wywiad. Cinematic Wotlka był lepszy.

_WrD_ 19-10-2010 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2785349)
Bo w końcu jeśli shadow priest przelecza healera poprzez vampiric embrace

Co masz na myśli?

Rybzor 20-10-2010 12:29

Omigosz po tym serwer sejwie jest jeszcze gorzej niż było. Nie mogę wbić na żadną instancje : f.

CytrynowySorbet 20-10-2010 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2785363)
Co masz na myśli?

Chodzi mi o walkę z Blood Queen Lanathel. Podczas walki możesz zostać zmieniony w wampira i masz zwiększony dmg o chyba 100%. A shadow priest ma talent, Vampiric Embrace, który leczy jego i wszystkich w party za jakiś tam procent dmg. Dokładnie 3%. A więc sp będąc którymś tam z kolei wampirem, dpsując, zrobił więcej healingu na swoim party poprzez 3% jego dmgu niż holy paladin który leczył przez całą walkę (wyłączając momenty, kiedy był oom).

No nic, widzę, że dostaliśmy małego buffa, ciekaw jestem tylko czy to cokolwiek da. Okaże się dzisiaj.

Cygan Slejter 20-10-2010 19:02

Dzisiaj jest porażka:(

ponczus 21-10-2010 00:14

Widzieliście że debuffa z ICC ściągnęli? 50% dodga go go go

Rybzor 21-10-2010 01:17

Ta, to było w zapowiedzi pacza :P

_WrD_ 21-10-2010 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2785401)
sp będąc którymś tam z kolei wampirem, dpsując, zrobił więcej healingu na swoim party poprzez 3% jego dmgu niż holy paladin który leczył przez całą walkę

Fail :D

A ja wczoraj kupiłem WotLK, niedługo sprawię sobie prepaida. I teraz tak: niedługo 80 level moim priestem i chciałem raidować shadow, ale po mojej ostatniej aktywności w WoW dużo się zmieniło, więc nie wiem, czy się opłaca. Czy SP jest dosyć skuteczny i chciany na raidach? Bo na Lanathel widzę, że jest, ale może to być wyjątek, nie wiem :d

Cygan Slejter 21-10-2010 09:42

Nie wiem czy opłaca ci sie do Cata :)

CytrynowySorbet 21-10-2010 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2785475)
Nie wiem czy opłaca ci sie do Cata :)

Why not? Jeśli poważnie myśli o raidowaniu w Cata, to doświadczenie z Wotlka mu się przyda. Zresztą warto potrenować swoją postacią teraz, kiedy zmiany już weszły, niż robić to w dodatku, kiedy rekrutacje będą aż huczeć.

Co do SP - myślę, że przydatni. Mimo, że nie dają już +hita, to dają 5% haste. U nas w raidzie zawsze jest 2, więc myślę, że to ok.

Matthew093 22-10-2010 08:01

Ja by ktoś chciał sobie pograć od nowa to zapraszam na serwer "Scrashield Legion" więcej info na /pm

Rybzor 23-10-2010 20:29

Właśnie była światowa premiera filmiku o wilkołakach na blizzconie :P

CytrynowySorbet 24-10-2010 13:19

Takie sobie. Tak samo jak cinematic Cata i login screen. Cały ten Cataclysm zaczyna okazywać się overhyped.

Rybzor 24-10-2010 18:10

Mnie się login screen akurat podoba : p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38.