![]() |
|
dzisiejszy mecz to idealny przyklad apniecia
|
ta XD
22:39 Drane Lois [132]: aczemu nie gra 22:39 Drane Lois [132]: ronadinho _/ |
Cytuj:
|
ze sie piłka nieinteresuje to nie znaczy ze nic procz Tibii nie widzi
|
wszakze moze interesowac sie szachami. Nie koniecznie w Tibi...
|
Cytuj:
|
|
cos mi przypomina mmm
|
Cytuj:
_/ ? |
Phi, nie oddałbym :D
|
wuuvy ban ._.
|
skoro napisal w poscie ze typowi wbil na acc i zabral itemki to sie nie dziwie,chociaz idiota trzeba byc zeby dawac na prawo i lewo passy
|
|
denzel rook :D wiem jestem okropny ale dobrze mu tak. to jedna z 4 osob ktorej życzyłbym takiego czegos
|
;|
Denz'el akurat byl spoko |
Felix_Mastah: omg
Felix_Mastah: lol Felix_Mastah: i want Felix_Mastah: 180 Felix_Mastah: xd Felix_Mastah: not 1800 Felix_Mastah: xd Felix_Mastah: what LOL Felix_Mastah: LOLOLOl Felix_Mastah: OMG Rozdający: tinhlachi_1 ma parę Walety Rozdający: Felix_Mastah ma parę Asy Rozdający: Rozdanie nr 27988477814: Felix_Mastah wygrywa pulę boczną (2238) z parę Asy Rozdający: Rozdanie nr 27988477814: Felix_Mastah wygrywa główną pulę (2189) z parę Asy Felix_Mastah: ;/ Felix_Mastah: sori |
akurat ja zglosilem reporta na niego(tak ja, bemko) bikos jestem pamietny za te dragi co mnie wyrzucil w grudniu taaaaak zasraniec sie doigral. mogl nie pisac w commencie first br with costam outfits a w location united states ._.
|
Key czy ktos z kim sharowal?
|
I bardzo dobrze kolejny noob odpada z arcanii teraz niech cipsoft troche podeletuje potem znow porokujcie chary i bedzie czysto na arcanii :)
|
Rada na przyszlość!
NIE CHODZCIE NA HUNTY Z FAYTEREM. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |
|