![]() |
|
15:48 GM Elfarran on Azura [2]: 10:47 Account of player Grimm banished for game weakness abuse. War or no war, blocking NPCs is illegal!
Ale to nie jest najlepsze, najlepsze jest to ( Log na GG ) Cytuj:
|
Cytuj:
co on taki kozak ?? ;p; w glowce sie chyba mu porabalo ?? |
Cytuj:
Niestety tacy ludzie własnie są w tej guildi, i nie dziwcie się że robią PA. Oto dowód Grimma... |
a jakiego npc blokowal?
|
Cytuj:
Blokował NPC na statku ;p @Down Chłopak ma 17 lat |
Cytuj:
|
Nienoo BRAK SŁOW buahauahauahaauaahaauaua
ostatnia i przedostatnia stronka za najzajebistszena forum.....lach na maxa buahauahauaaha...pozdro 4 all(oprocz 3/4 wanted) grimm zapraszamy do B-ni......:D :D |
Cytuj:
jeden problem mniej :p |
Przez neta kazdy tak gada, widocznie zabardzo sie przejmuje gra.
Kozaczy i tyleB) |
Grimm blokowal npc na statku w liberty bay i nie dalo sie plynac na Gorame, nawet kiedy sie uzywalo sie please bring~ nie dalo rady :P
@Geddarm A ty co tu szukasz? Masz kolegow w Wanted? |
co to kolejna bajka nieustraszonych braci grimm?
|
Cytuj:
ogladalem :P powiem wiem wam ostani tekst filmu 15:47 GM Elfarran on Azura [2]: 10:47 Account of player Grimm banished for game weakness abuse. War or no war, blocking NPCs is illegal! 15:48 Grimm: o Fuck eheheh :P pozdro Grimm :P |
Oo
Dziwi mnie bardzo zachowanie Grimma (mówie o rozmowie na gg), ponieważ zawsze szanowałem go (jako jednego z naprawde nielicznych w wanted). Byłem z nim dość długo w jednej gildi(Doom Brigade) i zawsze uważałem go za równego gościa :/. Chyba, że o czymś nie wiem i to znowu jakiś inny owner ;o |
Cytuj:
Nie ta bajka ;p Chyba że stary owner Grimma ( płuco ;p ) ale on też chyba w DB nie był |
To co mysliciel ;> Robimy powitanie dla Grimma ?? Niech wpada na sparing :D a z drugiej strony zeus troche zjebales... Puca do gm to jest frajerstwo czy na kumpla czy na wroga to frajerstwo :((( heh ... Pzdr for Mysliciel xD ;pp:cup:
|
Cytuj:
Cytuj:
(pamietasz Elm Street 1,2,3,4 - Yavi~,Nosso~,Grimm,Raul~ ulica DB ) xD |
Cytuj:
ps. był to 2 owner grimma |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Grimm miał domek nademną, raul gdzie Arrucard, a nosso z prawej odemnie ;) Grimmowi spodobało się życie z Drazem... I te darmowe armory ;) Szkoda... A czasy DB były wspaniałe ( nie było Cie na początku jak mieliśmy wojne z Meldonem i jego guildią ;p Wpadł Tano i zaczął nas na*******ać, potem wpadł Hawek i nam pomógl ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |
|