![]() |
|
Cytuj:
|
Właśnie widać honorowych członków wiw... princes już w ich szeregach..
Wszyscy siebie warci są... |
Wy jestescie honorowi hahahha
Polaczki ktorzy sa przy Szwedach, dupowlazy. Szwedzi was tez wyruchaja jak tylko nie bedziecie im potrzebni, coraz wiecej swe gra na kyrze :P Oni maja swoj jezyk i swoich ludzi na tym serwerze. |
Cytuj:
Napisałeś cytuje "Szwedzi was tez wyruchaja.." aż boje się zapytać czy Ciebie to spotkało w tibi czy na realu. Nie odpowiadaj, bo możesz zgorszyc połowe forum.. Tylko jest małe ale - nieraz znajomość czy wręcz przyjaźń jest ponad językiem, narodowością, kulturą itd.. Nie trzeba wyzywać i używać wulgaryzmów aby przedstawic swój punkt widzenia.. |
Zobaczysz, to tylko kwestia czasow. Tak zawsze jest na Niemieckich serwerach :) Na Kyrze gra duzo dobrych graczy, to nie jest wojna na umiejetnosc pvp ale wojna na kto ma wiecje przyjaciol i kto ma lepszego bota :D
|
Cytuj:
Twoja elokwencja mnie poraża dosłownie -ironia- Cytuje " Tak zawsze jest na Niemieckich serwerach .." - widze że jesteś wszechwiedzący.. proponuje zawód wróżki.. Cytuje " to nie jest wojna na umiejetnosc pvp ale wojna na kto ma wiecje przyjaciol i kto ma lepszego bota " - wojna bez umiejętności? na co Tobie dużo "przyjaciół" w wojnie skoro będą kiepscy? Posłużą tylko jako mięso armatnie..Boty? Były bardzo popularne przed "erą hotkeyów", teraz mają mniejsze znaczenie.. Wojna kieruje sie różnymi prawami.. i nie można o nich zapominać lub nie brać pod uwage tak jak Ty to czynisz... Niech wygra lepszy, czyli strona która posiadła większe zdolności w szerokim znaczeniu tego słowa.. |
Cytuj:
Jesteś dzieckiem dla którego "sex" jest czymś obcym, każde zdanie próbujesz zinterpretować w ten sposób? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeczytaj mojego poprzedniego posta jeszcze raz ze zrozumieniem, idź zapal fajke (jeśli palisz i nie boisz się kary od rodziców..) i wróć.. Odnośnie sexu, to nie jest miejsce aby poruszać takie tematy.. zresztą jest takie powiedzenie - "krowa która dużo muczy.. mało mleka daje..." Podejrzewam że mego posta poraz kolejny nie zrozumiesz.. ~Dwik wiem że są boty i że nadal odgrywają dużą rolę, ale za czasów kiedy nie było hotkeyów boty miały o wiele większe znaczenie... a boty mogą przecież używać obie strony.. |
Cytuj:
Wedlug mnie jesli by mowil ze jest za NF/WIW - a przylaczyl sie do 'konkurencji' to wtedy mogl bys cos mowic o honorze, albo raczej jego braku - ale z tego co wiem to Princes staral sie byc neutralny. |
Cytuj:
Tylko tyle mam do powiedzenia.. Wiem że mój post o honorze wydaje sie dziwny i nie na miejscu.. ale mam takie zdanie po właśnie rozmowie z princes.. i wcale aż taki on neutralny nie był.. |
O ile wiem to ten koles gral dla przyjemosci "for fun"
Chodzil na demony z ludzmi z No Fear, mial kolegow w Wiw tez. Tamci z No Fear przyszli go zabic, za to ze niby WiW pomaga, jakis gnojek z tego forum go podjebal, "taka propaganda", bo nie mial czasu na mieszanie sie w wojne (gral tylko 10 dni miesiecznie, z tego co widze na erig.net), Princes nie dal sie zabic, uciekl im :> Dolaczyl do Wiw do wojny. |
Jak przyjmuja zlodzieja do swych szeregow to chyba proste, ze akceptuja takich ludzi :). Zreszta Princes duzo nie wniesie do wojny, oprocz tego, ze moze zwiekszyc sie liczba na war statach przy dwoch literkach. Przeciez kazdy wie jaki Princes to noobek (bez urazy).
|
Czas pokaze Olik, czas pokaze, zaloze sie ze bedzie walczy ^_^ :D
|
Princes więcej wniesie do wojny niż Gandamir, który też pomaga WiW'owi fragować i jest większym nóbkiem niż Princes.
A dlaczego mieli by nie przyjąć złodzieja do swych szeregów? Jak w Nf zdrajców przyjmuje :] |
Cytuj:
Odnośnie princes... gdyby niektóre osoby z wiw wiedziały o jego postawie względem ich to by go osobiście pojechało.. (i "pewien knight" z wiw by mu nie pomógł nawet.. pozdro dla niego, jak się gra sorckiem? ) princes to taka chorągiewka.. zależy z jakiej wiatr zawieje to w taką strone się zwróci.. Moze mi odpowiesz tutaj, princess kto ciebie atakował? Komu tak dzielnie uciekłeś? Wymyśliłeś to wszystko bo wiedziałeś że za kradzież czeka ciebie tu hunt i zapłakałeś do wiw o invita.. Taka cała prawda.. |
Cytuj:
Rozbawiłeś mnie troche... to jest gracz(e) którzy są najdłużej online na kyrze. Jeśli gra sam to rzeczywiście for fun.. xD Insomniacs Entries DATE TIME LEVEL 2007-03-30 22h 15m 125 2007-03-28 21h 45m 124 2007-03-08 23h 45m 123 2007-03-01 22h 15m 123 2007-02-28 23h 30m 123 2007-02-27 22h 30m 122 2006-02-11 23h 45m 80 2006-02-10 23h 30m 80 2006-02-08 23h 30m 80 2006-02-06 23h 45m 79 2006-02-05 23h 45m 77 2006-02-04 23h 30m 76 2006-02-03 21h 0m 74 2006-01-27 23h 0m 67 2006-01-26 23h 45m 65 2006-01-25 23h 45m 64 2006-01-24 23h 15m 62 2006-01-23 23h 15m 60 2006-01-20 22h 30m 55 2005-12-26 24h 0m 15 |
Cytuj:
Zenek i Morx mogą być zdrajcamy, ponieważ dwa razy zdradzili, a gedd cały czas był z FG/NF więc nie pisz jak nie wiesz o tym nic bo tylko na pustego człowieka wychodzisz. |
UP
To moze dlatego go zatakowali bo zaczal PG Zdrajca - on mial na mysli ze trzyma ze Szwedami :P |
No to właśnie... zdrajca to ten co trzyma ze Szwedami? zalbr
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |
|