![]() |
|
"w dupie byliscie, gowno widzialescie"
kocham takie spekulacje, niewiecie to po co glupoty gadacie? |
@up
To jest forum wiec chcemy sie dowiedziec moze laskaw nam to jestes wytlumaczyc jak takis madry tylko krytykowac potrafisz. |
Ty wez sie Eldero nie wypowiadaj bo nic w tym FAGu nie robisz i tylko piszesz jaki ty jestes kozak bo tam sie znalazles
|
Slait
teraz to dojebałeś :D |
No nie wiem czy nic nie robi, wystarczy sciągnąć sobie jeden z filmików, zobaczyć jak Eldero staje się przynętą, przez co ginie z 5 romów.
|
ok nic nie robie ;]
Killed Waldy Lome at Level 83 unjustified Killed Gardz Nulk'Chaos at Level 101 unjustified itp |
Cytuj:
and by Waldy Lome Feb 17 2007, 14:40:00 CET Killed at Level 109 by Vesz and by Zevs Mighty Thunder Feb 21 2007, 21:53:09 CET Killed at Level 108 by Mage Jon and by Rikser Mar 04 2007, 14:12:24 CET Died at Level 108 by a water elemental To mialo znaczyc to itp? ;> Faktycznie zajebisty gracz z ciebie. To sie nazywa sharing na 3 ownerow ;> |
@ Sting : Totalnie sie z Toba zgadzam :>
|
Cytuj:
Mar 05 2007, 00:36:34 CET Killed at Level 101 by Eldero Tashfael and by Nexoriu Ze dobiles pare ludzi to jestes wazny?? n/c |
Cytuj:
a kompletnie nie ogarnia tej gry. Moze expic umieja we 2-3, ale bic sie? HEHE dobry zarcik :D |
@up
Sting jestes boski;D Wlasnie przez takich jak eldero przegrywacie ta wojne jak juz nie przegraliscie, 0 zgrania itp. Poprostu n/c ... |
Sting, dziwisz się że Eldero nie umie grać?? A jakbyś podzielił się zadaniami mając 3 ownerów?? 1 owner trzyma klawiature, 2 myszke a 3.. hmm co robi 3 owner?? Eldero powiedz nam :D
|
hahaha! <10znakow>
Sting pszepraszam ze bylem na wszystkich open i nie sralem sie pzta zrobic, a ty jeszcze na stingu grasz? radek,bekas czy garo? Co ma moja wypowiedz do zgrania? ja nie jestem liderem wiec nie miej do mnie pretensji btw. macie dowod na sharing to mnie zreportujcie :) |
Wydaje mi sie, że w tym wypadku, nie można winić nikogo za sharing. Przecież 75% 100+ sharuje i co? Nie wiem nie bede nic więcej pisał bo zaraz mnie wyzwiecie od Asslickerów >.<.
|
Eldero jest na wszystkich openkach, jest zawsze dyspozycyjny.B)
|
to tylko gra, wyjebie sie trudno jak wygramy wojne to odrobie przynajmniej nie sram sie pzta zrobic
|
Cytuj:
|
nie czepiajcie się już Eldero ;)
może z sharingiem przesadził ale na wojnie sie stara a co do wydarzeń to dziś ded: [CHAR]Iros jaba[/CHAR] :( Mar 13 2007, 17:11:30 CET Died at Level 98 by a dragon |
A chuj was to obchodzi kto, jak i z kim sharuje, o ile sharuje =o
//Thor |
Cytuj:
Thor ja staram sie jak najmniej przeklinac wiec z laski swojej moze ty tez wyrazaj sie ladniej ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |
|