Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Trai'ler 17-04-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1374449)
nie widzialem drania,

a co myslicie o Marysi z Pierwszej Milosci ? zginela pod kolami Golfa czy tez zyje ?

a wiesz może jaki to był golf :> jak zginie to szkoda , bo paweł już se nie ... :p a mi sie szczególnie ten kark podobał z policji :D Mikołaj chyba mial ;d zwała była jak chciał isc po akumulator , i podpiec troche tego 'karalucha'

A co do łukasza z m jak milosc to on jest z deka ... n/c

elo _/ serials fans

a tak zeby nie bylo offtopu ;s

jest tu jakis sorc chetny na zarobek ... (blue djin quest) , zrobi na tibia.com topic , ze zbiera team na quest , i ze czysci tylko OF i Djin Tower , zrobi jakis payment od osoby np. 3bp mfs , znając życie zgłosi sie z kilkanaście osób (w tym ja się podłącze :o) = niezły zarobek:baby:

Neztas 17-04-2007 22:04

otoz fenshi zakonczyl gre czy tak czy srak ;)

eloelo520 17-04-2007 22:09

fenshi to jest dopiero pleban

konczy wieczorowo zawodowke, pamietam jak z nim gralem wowczas radosnym ananasem jeszcze, same nocki w*******al. no i to jego pg 24/7

w ogole to pamietam jak ktos tu masloera cisnal ze biegal i bil ludzi etc

to patryk gral masloerem wtedy (patryk - fenshi)

podbijcie do fenshiego w grze, nie widzialem czlowieka ktory by w jego wieku robil tyle 'blenduw'

zalosny on jest, wbil w war tylko po to zeby byc fajnym, a pozniej znow zaplaci payment

Dili 17-04-2007 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1374713)

konczy wieczorowo zawodowke, pamietam jak z nim gralem wowczas radosnym ananasem jeszcze, same nocki w*******al. no i to jego pg 24/7

podbijcie do fenshiego w grze, nie widzialem czlowieka ktory by w jego wieku robil tyle 'blenduw'

zalosny on jest, wbil w war tylko po to zeby byc fajnym, a pozniej znow zaplaci payment

Ehehe dokladnie ;d Znow mowi 'Ill never pay for arc' a za chwile bedzie szedl po parcela zeby wyslac pieniadze dla Firenza ;]]] Polepszy przynajmniej 'ekonomie wewnetrzna Arc' phoenix<333

Karolek98 17-04-2007 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milivin (Post 1374368)
poprostu zamknij sie nie wiesz co jest grane to morda a komenty zostaw dla siebie

I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie;(

to forum jest po to zeby wypowiadac swoje opinie, ogarnij...
a co jest grane? wiem i to bardzo dobrze :)

zabije bubble ja nie klamie uwierzcie mi aHEUAHEUASHEASUEHSAUEHASUEHU PS: jestem fajny ?? :(

/kuba, korzystam z Carolkowego konta

Xandar Mac'Leod 17-04-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1374713)

Po 1.
On uczy sie zaocznie.
Po 2.
Jezeli wbicie 100 lvl w rok czasu nazywasz pg to zapytaj mamusie czy robila cie przy zgaszonym swietle.
Po 3.
W rozmowach z Fenshim ani razu nie dostrzeglem jakiegos bledu w pisowni, a uwierz mi palan*ie, ze znam sie na tym.

Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie.

Jeszcze raz apeluje do osob, ktore gowno wiedza a maja ochote sie wypowiedziec- zapiszcie sie do Mlodziezy Wszechpolskiej albo po prostu zamknijcie japy bo tak bedzie najlepiej dla tych co maja ewentualnie was sluchac.

@ Ripper
A jest cos takiego jak ekonomia zewnetrzna czy chciales byc fajny urzywajac 'trudnych' 'słuf' ale znow ci nie wyszlo?
Nie martw sie jak zaplaci to z peniedzy z twojego domu <33333

od Fenshiego: "Gdybym mial sie przejmowac opinia noobow to nie zaczalbym nigdy grac w tibie. Mozecie mnie pocalowac w dupe bo ja gram tylko dla swojej ekipy."

// Signed
~

Naro 17-04-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1374766)
Po 2.
Jezeli wbicie 100 lvl w rok czasu nazywasz pg to zapytaj mamusie czy robila cie przy zgaszonym swietle.

ja slyszalem ze jego rodzice w ogóle nei chcieli go zrobic, tylko ojcu zabraklo prezerwatyw to skarpetke założył a że skarpetka wełniana to dziurki w niej duże... i masz babo placek ;/

a Fenshi to jedna z najbardziej dojrzałych osób na tym serwie, co wiecej z ostatniego war wypłacił się jako ostatni i to długo po wszystkich innych choc wiele osób namawiało go żeby to zrobił wczesneij. no ale znow wypowiadaja sie tu osoby, ktore mało wiedza co sie dzieje na serwerze....

kulka1991 17-04-2007 23:11

Kłótnie na nic się zdają.

Meteon! 17-04-2007 23:15

@Divi

Zapewniam Cie, ze Fenshi nie bedzie placil, tak samo jak Lisu, bo wspomniales o nim wczesniej.
Musisz sobie lepszego informatora zalatwic.

/Metek.

Hatebreeder 17-04-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1374791)
ja slyszalem ze jego rodzice w ogóle nei chcieli go zrobic, tylko ojcu zabraklo prezerwatyw to skarpetke założył a że skarpetka wełniana to dziurki w niej duże... i masz babo placek ;/

a Fenshi to jedna z najbardziej dojrzałych osób na tym serwie, co wiecej z ostatniego war wypłacił się jako ostatni i to długo po wszystkich innych choc wiele osób namawiało go żeby to zrobił wczesneij. no ale znow wypowiadaja sie tu osoby, ktore mało wiedza co sie dzieje na serwerze....

A ja słyszałem że ty masz dwóch starych :|

@Xandar
To co powiedział ripper było sarkazmem (aka wyższą formą żartu) a że jesteś niewtajemniczony to psykiem do dołu i zamilcz.

Milivin 17-04-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1374756)
to forum jest po to zeby wypowiadac swoje opinie, ogarnij...
a co jest grane? wiem i to bardzo dobrze :)

zabije bubble ja nie klamie uwierzcie mi aHEUAHEUASHEASUEHSAUEHASUEHU PS: jestem fajny ?? :(

/kuba, korzystam z Carolkowego konta

"Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie." cytuje xandara i radze zrob to:) chyba ze znowu bedziesz plakal zeby ci nic nie zrobili w szkole:( ale ty zalosny jestes :D:D:D

I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie;(

Jinikao 17-04-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasis (Post 1373943)
Jinikao gorszej cioty niż ty chyba nigdy nie widziałem raz cie zabili a ty już wymiękasz
Edit.
Poprawka niezabili cie ale jedna przegrana akcja i ty juz odpasz N/C dla ciebie i N/C dla mnie za pisanie bez głowy :D

Lol kto tu jest ciota?? Jak nie nasz szczegulów to sie nie wypowaidaj... nawet nie bylem w UF i nie walczylem wiec o co ci chodzi, ciula do potegi

eloelo520 17-04-2007 23:40

to nie wiem

moze inny owner gra, najpierw gral bartek sam, pozniej sharowal z patrykiem, pozniej ja sharowalem z patrykiem a pozniej stery przejal patryk (czy tam dadik) i od tego czasu nie utrzymuje z nim kontaktu

on i dojrzalosc, rofl

nie robi bledow? z tego co pamietam byl jednym z najwiekszych plackow na servie

btw sapaczu, mowiac pg mialem na mysli okres po splacie paymentu, siedzial wtedy 24/7 i nie pierdol ze tak nie bylo

widze ze jestes niezly elo napinacz, ciekawe czy w rl tez tak sapiesz

ja pierdole, raz byscie ludzie takiego pokroju wpierdol dostali i byscie sie pozawijali

zapytaj fenshiego czy dalej mu iga z gimnazjum obciaga, zal.pl

Kisia 18-04-2007 00:09

ej Ty, tak do Ciebie mowie!

Jinikao 18-04-2007 00:15

Yama kto to jest ten hasis?

Kisia 18-04-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1374971)
Yama kto to jest ten hasis?

moj rl a czemu ?:D

Massior 18-04-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1374972)

Kowalll :P bo już sam nie wiem :D

Bartul chce wszystkich zabić ;/ nawet chyba mnie tez, a przecież trzeba go dogotować jeszcze... :* <3

Jinikao 18-04-2007 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1374972)

Chce z nim pogadac, moze wtedy uzyje jeszcze raz rozumu w mnie przeprosi oficjalnie tutaj, nic wiecej nie chce

Danthorr 18-04-2007 08:42

@ wojna

Mfg, banda polaczków znów się 'zjednoczyła' i znów dostanie po mordzie. Zapłaci, a potem będzie miała pretensje, że są power abusowani.

Jak zawsze...

IridiaCarlinPk 18-04-2007 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr (Post 1375113)
Mfg, banda polaczków znów się 'zjednoczyła' i znów dostanie po mordzie. Zapłaci, a potem będzie miała pretensje, że są power abusowani.

Jak zawsze...

w sumie masz racje ale ja nie bylbym takim pesymista bo moze wygraja czego im zycze;P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38.