![]() |
|
Cytuj:
A co do łukasza z m jak milosc to on jest z deka ... n/c elo _/ serials fans a tak zeby nie bylo offtopu ;s jest tu jakis sorc chetny na zarobek ... (blue djin quest) , zrobi na tibia.com topic , ze zbiera team na quest , i ze czysci tylko OF i Djin Tower , zrobi jakis payment od osoby np. 3bp mfs , znając życie zgłosi sie z kilkanaście osób (w tym ja się podłącze :o) = niezły zarobek:baby: |
otoz fenshi zakonczyl gre czy tak czy srak ;)
|
fenshi to jest dopiero pleban
konczy wieczorowo zawodowke, pamietam jak z nim gralem wowczas radosnym ananasem jeszcze, same nocki w*******al. no i to jego pg 24/7 w ogole to pamietam jak ktos tu masloera cisnal ze biegal i bil ludzi etc to patryk gral masloerem wtedy (patryk - fenshi) podbijcie do fenshiego w grze, nie widzialem czlowieka ktory by w jego wieku robil tyle 'blenduw' zalosny on jest, wbil w war tylko po to zeby byc fajnym, a pozniej znow zaplaci payment |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co jest grane? wiem i to bardzo dobrze :) zabije bubble ja nie klamie uwierzcie mi aHEUAHEUASHEASUEHSAUEHASUEHU PS: jestem fajny ?? :( /kuba, korzystam z Carolkowego konta |
Cytuj:
Po 1. On uczy sie zaocznie. Po 2. Jezeli wbicie 100 lvl w rok czasu nazywasz pg to zapytaj mamusie czy robila cie przy zgaszonym swietle. Po 3. W rozmowach z Fenshim ani razu nie dostrzeglem jakiegos bledu w pisowni, a uwierz mi palan*ie, ze znam sie na tym. Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie. Jeszcze raz apeluje do osob, ktore gowno wiedza a maja ochote sie wypowiedziec- zapiszcie sie do Mlodziezy Wszechpolskiej albo po prostu zamknijcie japy bo tak bedzie najlepiej dla tych co maja ewentualnie was sluchac. @ Ripper A jest cos takiego jak ekonomia zewnetrzna czy chciales byc fajny urzywajac 'trudnych' 'słuf' ale znow ci nie wyszlo? Nie martw sie jak zaplaci to z peniedzy z twojego domu <33333 od Fenshiego: "Gdybym mial sie przejmowac opinia noobow to nie zaczalbym nigdy grac w tibie. Mozecie mnie pocalowac w dupe bo ja gram tylko dla swojej ekipy." // Signed ~ |
Cytuj:
a Fenshi to jedna z najbardziej dojrzałych osób na tym serwie, co wiecej z ostatniego war wypłacił się jako ostatni i to długo po wszystkich innych choc wiele osób namawiało go żeby to zrobił wczesneij. no ale znow wypowiadaja sie tu osoby, ktore mało wiedza co sie dzieje na serwerze.... |
Kłótnie na nic się zdają.
|
@Divi
Zapewniam Cie, ze Fenshi nie bedzie placil, tak samo jak Lisu, bo wspomniales o nim wczesniej. Musisz sobie lepszego informatora zalatwic. /Metek. |
Cytuj:
@Xandar To co powiedział ripper było sarkazmem (aka wyższą formą żartu) a że jesteś niewtajemniczony to psykiem do dołu i zamilcz. |
Cytuj:
I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie;( |
Cytuj:
|
to nie wiem
moze inny owner gra, najpierw gral bartek sam, pozniej sharowal z patrykiem, pozniej ja sharowalem z patrykiem a pozniej stery przejal patryk (czy tam dadik) i od tego czasu nie utrzymuje z nim kontaktu on i dojrzalosc, rofl nie robi bledow? z tego co pamietam byl jednym z najwiekszych plackow na servie btw sapaczu, mowiac pg mialem na mysli okres po splacie paymentu, siedzial wtedy 24/7 i nie pierdol ze tak nie bylo widze ze jestes niezly elo napinacz, ciekawe czy w rl tez tak sapiesz ja pierdole, raz byscie ludzie takiego pokroju wpierdol dostali i byscie sie pozawijali zapytaj fenshiego czy dalej mu iga z gimnazjum obciaga, zal.pl |
ej Ty, tak do Ciebie mowie!
|
Yama kto to jest ten hasis?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bartul chce wszystkich zabić ;/ nawet chyba mnie tez, a przecież trzeba go dogotować jeszcze... :* <3 |
Cytuj:
|
@ wojna
Mfg, banda polaczków znów się 'zjednoczyła' i znów dostanie po mordzie. Zapłaci, a potem będzie miała pretensje, że są power abusowani.
Jak zawsze... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38. |
|