![]() |
|
@Bleach
Mhm, prawie jak... Moda na Sukces ;) |
@koszyk czy kto tam marudził
anime jest na 314 ch,(315 vizard arc )manga aktualnie ma 341 ch , chyba nie muszę nic dalej mówić? |
Jestem w Trakcie ''Chaos;Head'' no i zapowiada sie
naprawde Interesująco : )) PS.Pierwszy raz widze żeby Koleś w Anime miał figurki Anime :PP no chyba ,ze Konata (Haruhi) ale nie na taką skale : )) |
@DDoS
Ja Cie chyba za jaja powiesze. Myslalem ze spozniles sie z recenzja, a ty o Rawie nowego chaptera. Żeby ci odpadł :/ |
@Mys~
Anime o otaku troche jest, takze figurki sie pojawiaja. A C;H jest strasznie skiepszczone, nie zmiescila sie fabula w tych kilku epach. |
Wszystkie bleache obejrzane ^^
Ukryty tekst:
Teraz sesja, a w jej trakcie czas na... Jigoku shoujo (dokonczyc 1 serie) + Higurashi no naku koro ni (od okolo 10ep do konca pierwszej serii) ;) |
@Bleach i Naruto
A ja właśnie nadgoniłem Modę na Sukces! Pamięta ktoś: http://pl.youtube.com/watch?v=_p2VXN...eature=related ?xDDDD |
Cytuj:
|
Tasiemiec jak kazdy inny ;)
Instaluje Vocaloida xD |
!!!
w końcu będziesz umiał mówić? =D juz nie potrzebujesz lapka? YAY! ajm zo hapi! @down tyle samo liter grocuś : ] |
@Up
A co ma piernik do wiatraka? |
Cytuj:
|
Zwracam sie z tym pytaniem glownie do raya , a wiec..
z kad wezme Accelerando i Stringendo z angielskim subem ?: DD |
Na fakku.net masz 3 pierwsze epy, reszte pewno znajdziesz no forum fakku.net ;p
Nipah! Corgar Frizz |
@Kramer
Takie rzeczy to na PM. @Rayza A ty dalej pi***olisz od rzeczy ; > |
a ty dalej ciągniesz temat ; >to j a dalej gadam...
podobał sie eroge ; >? |
4 epy Karasa obejrzane. Zostały 2... Narazie tak średnio mi się podoba. Animacja niezła, walki niesamowite.... ale nie podoba mi się komputerowa animacja. Bardzo po oczach to biję. Mam nadzieję ze 5 i 6 ep mnie zaskoczą.
Nipah! Corgar Frizz |
fangirlki mnie zadziwiają właśnie ktoś gdzies na jakims forum spekulował czy Ulquiorra to nie brat Orihime..
15 ep. NHK roxi xD Neko girls są takie słodkie i fajne >w<... |
CG mnie coraz bardziej przekonuje do siebie... zwłaszcza w jakości bluray ; P.
|
@Rayza
Nie ciagniesz tematu, tylko gadasz od rzeczy, a to roznica. @Corgar W Karasie rzeczywiscie grafika jest specyficzna, chociaz ja osobiscie lubie anime zrobione komputerowo. @Nari W koncu!xD |
znalazłem "fajny" obrazek dla fanów clannada xD :
Ukryty tekst:
|
Mam do was wielką prośbę... Pomóżcie mi znaleźć jakąś super tapetę z Eva 01/ Asuką/ Albo Gurenem MK2
Ewentualnie powiedzcie która jest najlepsza: Kod:
http://www.animepaper.net/gallery/wallpapers/Neon-Genesis-Evangelion/item29328/ Corgar Frizz |
nie mogłeś dac bez 'kodu'? ale btw: juz ci mówiłem jaka jest najlepsza
słucha ktos radio anime com pl? |
Ja raczej nie... raczej wole norweskie brzmienia niż japońskie ;p Ale nie zaprzeczam jest kilka japońskihc piosenek które mi się podobają.
Nipah! Corgar Frizz |
wolisz Norweski true death brutal chrześcijanski metal?
HERETYK! Jashin sama cie ukaże! ja czasami |
Japonski TRU DEF METAL też ujdzie... tyle że brzmi tak jakoś łagodnie? Jak już jesteśmy w temacie japońskiej muzy to całkiem fajne utwory są w Detroit Metal City. Zwłaszcza Satsugai i Grotesque xD
Nipah! Corgar Frizz |
jap. maja tylko Jap. dead cat eating evangelism metal tak u ciebie było w tym anime ...
śpiewali czy lepszy sos 1000 wysp czy inny.. |
Cytuj:
|
Tak sobie właśnie Soul Eaterka zaczełem oglądać, teraz na 34 epku jestem. Akcja rozkręci się jeszcze jakoś w najbliższych epach?
Wracając do DMC... Krauser fajnie się maluje ;p Chyba wrzuce go sobię na tapetkę w telefonie. Nipah! Corgar Frizz |
i to jak... mocno nawet będzie fajny ending 4th jest extra zbliżamy sie do
Ukryty tekst:
|
W Soul Eaterze całkiem fajna muzyka jest. 2 op w połączeniu z walką Black Stara i gościa z wieloma katanami świetnie wyszedł. Jedna z najlepszych walk w Soul w/g mnie.
Nipah! Corgar Frizz |
ja sie nie mogę doczekać ver.2 która w ost. w mandze doczekać ^^
Ukryty tekst:
|
No... ja mam z SE calego OSTa, 1 ep i ed i 2 op ;)
|
a ja all op. Bleacha i pare end. xD teraz na ACP robią dyskografie (all op. end) Bleacha z biografią kapel
|
@Up
Juz to sobie wyobrazam... Bleach - opening nr. 73547338392487. |
nieee tyle miał DB B ma tylko 9 : p
|
@Up
Liczyles opy DB?xD Ma sie tego cela! |
a jak! od czego ma sie google xD
i endingi też! |
@Up
Endingow jest 73547338392486, tyle to i ja wiem... |
to podziel to na dwa i masz przybliżona liczb op. : p