![]() |
|
Stare poznikały, ale osoby, które aktualnie go mają lub w najbliższym czasie wejdą w jego posiadanie już się go nie pozbędą...
|
Cytuj:
|
hehehehe :)
Zyga skupie softy i Inq itemki :D |
@Kura
Odezwała się zawsze niezależna chorągiewka |
Po Ile Softy?
|
A co wy na kyre idziecie?
Po 400k+ sprzedałem już 3 pary softow, tego bym sie trzymał ; ) Ogarniacie może czy te stare warningi znikają? Bo może straciliście je jeszcze przed wprowadzeniem tych zmian. |
Stare warningi nie znikają. Co więcej, jeśli zajdą określone okoliczności, to zamiast bana jest obecnie automatyczny delete konta.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
TO JEST BUG MUSISZ ZGLOSIC DO CIPSOFTU ZEBY CI ZWROCILI ! A tak w ogole to ich pojebalo z tymi banami chyba. |
Cytuj:
|
a mi został ;)
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
<--------------------- |
No wiem, Aleks to mistrz :)
|
Zna ktoś takie postaci : Xantasosbox, Azhag ?
|
Sellnie ktos softy za 400k :) ?
|
Sprzedam 5kk morgana = 425zl (85 gr/10k) lub po 1kk = 90 zl. Golden boots = 400 zl.
Mozna przez allegro jak ktos zainteresowany ;p |
http://www.youtube.com/watch?v=JjbSiK8_1iY
To tak na uboczu i dla zainteresowanych :) wiem , ze sa bledy i podpisuje sie pod nimi oba rekami ( ja wymyslalem ) , ale nie mialem sily myslec nad gramatyką , tym bardziej ze sesja... :S |
Wow, zapowiada się świetnie, posiedź trochę nad tym i będzie super. Mogę Ci pomóc w angielskim ;P
|
hahaha PROSTE ZE NA PIERWSZYM PIERDOLNIECIU JEST TOKSONG XDDDDD:evul:
@~~ Tak podjaralem sie, stana mi, podskoczylem 3x i przybilem pione z tata. |
No no :P pierwsza myśl "znowu jakiś debil będzie flow cisnąć" druga "hahaha taki znachor a zamiast believe napisał belive" ale suma sumarą filmik się fajnie zapowiada, kończ i wrzucaj :P
|
0:03 Patrykknajt [17]: 19:54 You see Wo zonko Reprezentant (Level 16). He is a paladin. He is Member of the Karlin Peka Tim. o kurwa !!!!! zamiast carlin-to karlin///zamiast pk to peka//zamiast team to tim a ja mam zamiast knight to knajt/aledasieztymzyc
:flaga_pl: |
Cytuj:
A co do believe to mimo ze mam do czynienia z angielskim od dluzszego czasu to dopiero z 2 miechy temu zorientowalem sie ze pisze sie believe a nie belive beka ze mnie co ? |
może i sumarum nigdy nie byłem dobry w tych trudnych mongolskich czy chinskich czy jakichs innych zwrotach xd ale to nie o to chodzi, bo pamietam jeszcze napinki kiedy zarzekal sie ze ma 100% z rozszerzonej i błędów nie robi etc etc
|
A pierdolisz bardol, nie jestes dobry z takich zwrotow? To jestes frajerem :D Ja nie pisze na forum tibia.com i tez jestem frajerem 8o 8o8o8o
|
tylko widzisz Bardolek , ja mam na Ciebie w pelni wyje**ne i na to , czy mi wierzysz , ze pisalem rozszerzenie czy nie. I nie mowilem , ze mam 100% , wiec ogarnij pionie co piszesz. Uderz jak Rosi do swojej redakcji , zeby Ci wymyslili jakas godną odpowiedz.
10:00 Do You wanna ignore Bardolek? 10:00 You are now ignoring player Bardolek |
NOoo wkoncu sie cos rozkrecamy kurwa !!! :evul:
|
Na vencie jak jeszcze angelos sie bawił w admina też mieliśmy kanał belive, oczywiście kurwa do mnie z ryjem że się nie pisze believe ;d
A no i mieliśmy rangę [Shoter], też się upierał że tak się pisze... imho to takie rzeczy się ze słownikiem powinno robić Tenshinkan, toc u nas niedawno na sprawdzianie z angola 10/15 osób ten bład zrobiło xdd |
Cytuj:
PS english mastah przecinki (to takie coś ",") stawiasz od razu za wyrazem, nie po spacji.:king: |
Buhahha jaka beka, wstawiles pasek zycia z mojego widoku na armana hahaha. troche 100 lvli za malo ale chuj ;d
|
taa hahahaha
|
Warwarwar?!
|
Dni mijają, forum Morgany takie samo... ;)
|
Btw.. Mogę uploadnąć 100mb filmów z Morgany. ;p
|
Chciałbym sie dowiedziec co to za zamieszki ostatnio wynikly bo co sie pytam ludzi to jak zawsze na morganie trzeba chyba pojsc pier*olnac bota zeby sie obudzil
|
Bylo isc pierdolnac ;)
|
Cytuj:
|
Eloo ogarnij kregoslup i wyjdz na dwor bo naprawde wyszlo z mody takie wjezdzanie . Morgana to przeciez Peace land . Wiec nie wiem skad tyle w tobie glupoty i nienawisci do ptakow ;o
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |
|