![]() |
|
Cytuj:
Ziomek po prostu N/C |
Potus neuro szuka z toba kontaktu wez se zrob noob chara i napisz do niego... chyba wazne ;P
|
Nie wiem, ale zdaje mi sie ze potus nie sharowal.
Hail Bro :S Mam nadzieje ze wrocisz |
Cytuj:
|
|
Jakbyśmy szli na newa to tak jak mówilem, new character = new life = new chance, wiec nikogo bym nie bił, chyba ze ktos by podpadł ostro...:evul:
|
Cytuj:
Ja też już w sumie mam lekko dość Silvery dlatego zrobiłem sobie zabezpieczenie na Lunara :) Ale jak coś to też się mogę dołączyć do ekipy na nowy server. |
@Potus
Ehh 1 Dzien Przed Twoim Hackiem : xx:xx Potus [101]: Hunted Tak Jak Mowilem ... Nic Do Ciebie Nie Mam I To Nie Ja Sie Podawalem Za Ciebie ( -.- ) A 2 Sprawa ... To Co Mowiles Ze Masz Chara W Bahamajach -.- To Co Mowilem Bylo Prawda Ale W*****lo Mnie To Ze Faim ... Znalem Ja Od Poczatku Gry .. Mnie Sprzedala ... Widac Nie Mozna Jej Zaufac ... Hail Konfidenci! Peace.. |
Character Information
Name: Plagenzenho Sex: male Profession: Elite Knight Level: 134 World: Silvera Residence: Carlin Mar 15 2007, 02:57:53 CET Died at Level 137 by a minotaur guard Mar 15 2007, 02:21:56 CET Died at Level 140 by fire Mar 15 2007, 02:21:17 CET Died at Level 144 by fire Mar 15 2007, 02:20:30 CET Killed at Level 147 by Plagenzenho Mar 15 2007, 02:19:55 CET Died at Level 151 by fire Mar 15 2007, 02:19:08 CET Died at Level 155 by fire Mar 15 2007, 02:18:13 CET Died at Level 158 by fire Mar 15 2007, 02:17:19 CET Died at Level 162 by fire Mar 15 2007, 02:16:31 CET Killed at Level 163 by Plagenzenho Next hack>> btw. Co sie dzieje z rzotem?? |
Cytuj:
@Holu Ale zanim wyjda nowe servy to... Wiesz :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aff mało zjechali tego pacana :( ale i tak juz nie bedzie nim gral pewnie ;]
Co do new serva tez sie przeniose, bo nie chce robic chara na jakims old servie. Mam nadzieje, ze stanie sie to szybko i wiekszosc z nas zjednoczy sie i bedzie wreszcie dzialalo razem ;) |
Wielkie dziekiiiiii.... za pomoc wreszcie naprawilem.:cup: :cup: :cup: :cup:
A co do Plagena to nalezal by mu sie rook a nie szkoda ze hacker nie pomyslal :D :D :D :D :D :D :D :D |
do update jest jeszcze kupe czasu więc jak będe mieć pacca to sie może z wami zabiore i bez większego pk-ingu no chyba że ktoś sobie zasłuży z tego co ja iwdze to sie zb iera dosć najs ekipa i podejrzewam ze ktoz to wie bedzie pierwszy polski serv ale nie chce krakać i sie wszystko zobaczy
|
@Up
Nowe servy nie tylko wchodza z nowym update ;> |
Ej wiecie co.
Nie wydaje mi się aby PL jakoś specjalnie rządzili na nowym servie bo zapewne jak zawsze Br Swe czy jacyś inni też będą chcieli jak najszybciej bić lvl. Niestety Br umieją szybko expić więc lekko wątpię w to że uda się Pl coś zdziałać :( No ale czas pokarze :) Ale z drugiej strony szkoda też zostawiać tak Silvere na pastwę losu :( |
@up
Polacy tez umia fast ekspic ale musze wiedziec gdzie i jak najefektowniej ^^ ja to bym sobie zrobił ed wiadomka ze bardzo by sie przydał na jakies wieksze wyprawy ja jestem za ale jak cos nie wypali to zostaje przy silverce. Btw. Skoro mamy iść na new serva i Ci którzy sie nie zabardzo lubią proponowałbym im "Amnezję" tzn. zapomnieć WSZYSTKIE urazy wyzwiska i przykrości (np. ho'lu i Ligus) :p skoro mamy grać razem to musimy sie pogodzić i walczyć razem z naszym wrogiem. Zero zabijania pl przez pl (no chyabh ze beda wyjatki) tylko tych ktorzy na to zasługują BR SWE ITP. ARE YOU WITH ME?? PEACE AND LOVE |
Nawet jak pójdziemy na nowego serva wszyscy to po jakimś czasie będą wzajemne kłótnie i stare hunty powrócą. Na pewno tak będzie w moim przypadku bo mi pewne osoby nie odpuszczą...
|
@ up
no jak bedziesz im o tym caly czas przypominac to sie nie zdziwie jak ci nie odpusza.. jak nie wyjdzie z nowym serwem to tez wracam na silv:) |
Dajcie sobie buziaka na zgode albo chociaż ręke i nie róbta głupot zgadzam sie z pulpetem ma po części racje dlatego nie wypominajcie sobie ze ten jest taki a ten taki i taki mamy wspolnie sie bawic i zdominowac new serva przynajmniej nasza paczka zeby była w zgodzie i harmonii
|
Po co planowac jak nei wiadomo kiedy beda nowe servery.. Pewnie znowu trzeba czekac 5 miesiecy
|
Tak naprawde nie wyjdzie z tego raczej nic poniewaz stwierdzicie ze nie chce wam sie robic od poczatku leveli ,chyba ze tu by bylo pieklo.:evul:
|
@Adrius
10:57 You advanced from level 16 to level 17. Jak to nie chce? :> |
Człowiek ze sparaliżowanym mózgiem:
12:26 xxx [17]: tak 12:27 Costra Nostra [22]: jestem greenshore 12:27 Costra Nostra [22]: i teraz gdzie 12:27 xxx [17]: teraz idz do dolu caly czas 12:27 Costra Nostra [22]: co 12:27 xxx [17]: Na dól idz 12:27 xxx [17]: do dolu 12:28 xxx [17]: na south 12:28 Costra Nostra [22]: no 12:28 Costra Nostra [22]: co 12:28 xxx [17]: POLUDNIE KURWA 12:28 xxx [17]: na POLUDNIE 12:28 Costra Nostra [22]: pokasz szczalkom 12:28 xxx [17]: \/ 12:29 Costra Nostra [22]: no 12:31 Costra Nostra [22]: nie ide do ciebie 12:31 Costra Nostra [22]: ide expic 12:31 xxx [17]: Dobra wez czlowieku nie rob z siebie pajaca 12:31 xxx [17]: >.> 12:31 xxx [17]: bo wiem ze udajesz 12:33 Costra Nostra [22]: przyjdz do kazo 12:33 Costra Nostra [22]: jak chcesz kupic 12:33 Costra Nostra [22]: ok 12:33 xxx [17]: n/c 12:34 Costra Nostra [22]: ok 12:34 xxx [17]: co ok 12:34 xxx [17]: jakie kurwa ok xxx to ja. Mialem od tego goscia kupic Volcanic Rod, a on mial przyjsc do Thais. Dotarl do GreenShore i probowalem wytlumaczyc jak dojsc do Thais >.> |
Cytuj:
|
zaległa cisza...
a ja mam coś na wesoło trochę, pewnie niektórzy z was widzieli już to ale i tak nie mogłem się powstrzymać i musiałem to wrzucić tu: http://www.youtube.com/watch?v=DCqvY...related&search wymiata...:D |
zaległa cisza...
a ja mam coś na wesoło trochę, pewnie niektórzy z was widzieli już to ale i tak nie mogłem się powstrzymać i musiałem to wrzucić tu: http://www.youtube.com/watch?v=DCqvY...related&search wymiata...:D |
Cytuj:
|
Cala polska dzisiaj spiewa derby Lodzi dla Widzewa!! RTS!!!
Hail Widzew!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pseudole...
|
@Rekin Nabiszcz
Tak jak wyzej napisalem... Nabiszcz @Kolejna wojna na Silverze, ale narazie nie doszlo do bitwy :S |
@ up o.O ? Jaka wojna?
@ all a ja nie moge expic bo mi tak net chodzi jakby chcial a nie mogl:( wbilem ten 77 lvl i mam teraz ciagle lagi i kicki.. czekam caly czas na przeprowadzke.. i jak cos to na 90% jestem z wami na nowym serwie:) A co do youtube to dla mnie wymiata "Wywiad z Tibiarzem" xD |
@up
tak samo i z moim netem już od dwóch tygodni -.- |
@Kacp
Feel The Power VS Brother United Ale jeszcze nie bylo walki |
WORLD TRADE MINE SILVERA YOUR CANDIA -- ma ktos cos moze?
|
15:15 Sardo Dede [7]: I SELL DEMON HELMET 160 K AND MMS 70 K! <so cheap, venore only!>
Najprawdopodobniej to ten frajer co hacknol Potusa.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |
|