![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PoI bedzie zabawny ^^ |
Cytuj:
|
Ja to bym zaplacil za PoI, dopiero po jego wykonaniu... mam nadzieje ze all HWL popadaja na PoI;]
Edit: Sir Zemus: Mar 24 2007, 07:10:42 CET Killed at Level 94 by Balwyn Mar 24 2007, 07:08:07 CET Died at Level 95 by fire Balwyn: Mar 24 2007, 05:44:57 CET Killed at Level 90 by Lovize Lovize: Mar 24 2007, 06:35:15 CET Killed at Level 142 by Parencikos and by Dray'Hubertos Mar 24 2007, 00:31:59 CET Died at Level 143 by a demon ZA PRZEPROSZENIEM, ALL WAM SIE W GLOWACH POPIERDOLILO? |
Kiggan:
Mar 24 2007, 07:26:01 CET Killed at Level 98 by Kiggan and by a spider Sir Zemus: Mar 24 2007, 07:34:22 CET Killed at Level 92 by Lovize and by Kiggan <Sir Zemus> gratz 90 lvl ;) |
Masowy hack:(
[CHAR]Lovize[/CHAR], [CHAR]Kiggan[/CHAR], [CHAR]Sir Zemus[/CHAR],[CHAR] Potempik silny[/CHAR], [CHAR]pehava[/CHAR], [CHAR]tom-rek[/CHAR], [CHAR]dray'hubertos[/CHAR], [CHAR]parencikos[/CHAR] [CHAR]guidee[/CHAR], [CHAR]dead cerber[/CHAR]... z tych co pasów nie mogą odzyskać: [CHAR]Aylitha[/CHAR] Teraz mi tylko wytłumaczcie jak można było hacknąć ~ 10 osób w przeciągu 5h? |
Cytuj:
Ps. Ale DZIWNE ze 0 hwl online bylo, jak ich hakowali, i ze nikogoz z HWl nie hakli.....^^ PSs.AYlitha & Lovize ban;/, ?catrishia? Hacked? bo slyszlaem ze z aylitha biegal i pkowal^^ |
Wszyscy mowia ze to przez NG ja w to nie wierze =) poniewaz tego bota uzywa z 20% ludzi ktorzy graja w tibie ;]
P.s Shakowali tez lovize na xerenie ;( "Skullita" |
[CHAR]Dejwidek[/CHAR] hacked tezX(
[CHAR]Luki Defender[/CHAR] tez i jeszcze troche ludz, nie wymieniles wszystkich :D Mam nadzieje ze ugada sie z gmami zeby cofneli save server |
...
ta cofke zrobia -.-.
Szkoda mi bardzo Lovize i Kiggan, chociaz oni sa jedna osoba. Lovize jest zajebisty, najbardziej go chyba szanowalem z tych graczy z Dominion. Nie wiem jak to zrobili, ze tyle osob, fajna sprawa ^^<faja> W ogole nie zaluje tylko : Pehavy. Reszta ludzi jest wporzo. Szkoda ludu, tyle czasu spedzonego przed gra. Btw. Hakowac musialo kilka osob naraz ^^ |
Cytuj:
|
z tego co wiem to lovize dawal wam schakowane tibia ng (lub dal pierw chaosa ktory dal calej rescie) co dzialalo za free no i teraz macie to czego chcieliscie a catri nie miala hacka tylko mnie trapli all charami :P ale dalem rade wiec jest lozzz sporo osob mi szkoda i to bardzo ale co zrobic cheatuj a dostaniesz za swoje predzej czy puzniej
mam nadzieje ze juz wszyscy wiedza jak to sie stalo ciao :* |
Cytuj:
Albo to byl fart. |
tak czy inaczej mam nadzieje ze nie bedzie zadnej cofki serwa
ps. xairax moze hakerzy juz nie mieli kompow zeby sie logowac na chary XDDDD hahaha |
Moze...
Nieee, ale to nie jest smieszne :/ |
Cytuj:
11:23 Sir Zemus [90]: dzieki za hak itd :P |
Hacka mieli ludzie ktorzy uzywali bota i Ci ktorzy go nie uzywali.
Za to niektorzy ludzie ktorzy bota mieli nie mieli hacka. Nie wiem jak to wytlumaczyc ale taka jest gra. Jedyne co mnie zastanawia to to czy ludzie hacknieci bede grac jeszcze na galanie? Kto moze prosze o kontakt ze mna |
...
Moge sypnac groszem ^^ xD
|
"Drogie dzieci, nie używajcie bota którego daje wam Lovize"
Nikt nie posłuchal się, i macie -.- Gz //Nie nie kurwa, to tylko demko, phi. |
Cytuj:
btw kolejna osoba co napisze do mnie ze jestem hakerem nie wazne czy bedzie w new galana czy bez gildi bedzie hunted baj baj |
Cytuj:
@Korzen_82 omfg jaki ty glupi jetses pisz na swoim no-pvp servie posty a nie smiecie tu jakies piszesz :S A opis parena~ na tibia.com o ile ustawil go hacker, jest jedna osba na galanie ktora takie cos robi ;] "Polack" 4ever.. Thx for friends.. Real name: PiTi (POLACK) |
Cytuj:
11:41 Elders Druidos [45]: dzieciaku ? 11:41 Elders Druidos [45]: jestem pewnie w twoim wieku 11:41 Elders Druidos [45]: albo starszy 11:42 Catrishia [144]: no to ile masz dzieciaku 11:42 Elders Druidos [45]: 12 lól |
KURWA MAĆ! Co za idiotki ja pierdole, mimo że mam hunta od hwl to teraz ich obronie w pizde, no kurwa, taaaaaaaa wszystko co złe to hwl, tylko KTO WAM KURWA DAŁ TEGO BOTA? NO KTO?!
Dodatkowo...... Programowałem trojany jakieś 3 lata i ŻE JAKIŚ ZAJEBANY W DUPSKO BOT NIE JEST WYKRYWANY PRZEZ ANTYWIRA TO NIE ZNACZY ŻE JEST CZYSTY POLACZKI :S |
...
Azenus uspokoj sie xD.
Nie imponuje mnie twoj skill programowania xD. Wiec sie nie chwal tym trojanem. Btw. Spojrz na comment Parencikosa czy jak on ta ma. Imie ... Wyglada na robote Zazka ^^ haha Ale znajac zycie to zrobil sam Parencikos, wiec nie srajcie tak. Jak jestescie idiotami i sciagacie syf to nie zwalajcie winy na HWL, poszukajcie winy w sobie. |
Cytuj:
|
Szkoda tylko ze nie ma filmikow xDD
|
Cytuj:
2. anty wir nie jest 100% ochroną. Istnieje coś takiego jak np. wersja VIP do nie których keyloggerów, która kosztuje około 9,99$ i jest nie wykrywalny przez inne anty wiry (jak np. Perfect keylogger v.2.1). Jedyną osłoną w takim przypadku jest firewall 3. zobaczysz za kilka dni =) btw. co to za problem zrobić mały przekręt i w przypadku gdy zebrałeś po 300k od 20 osób, wykorzystać sytuacje i powiedzieć że też miałeś hacka? |
@up: Firewall nie zawsze jest 100% ochroną.
|
Szkoda tych których dostęp do konta został skradziony , natomiast kij w dupe tym którzy u używali jakiekolwiek cheaty.. ludzie na co wam to ? Ja nigdy nie używałem ścierwa.. i 4 rok leci jak mnie nie hacknięto.
|
Cytuj:
Raczej nie bedzie cofniecia serwera... Ostatnio na Luminerze hacknieto jakiegos 175lvl. Stracil on 100 lvl i jakos nie bylo cofniecia serwera! Wiec na Galanie tez pewnie nie bedzie... |
Cytuj:
Tylko nie wszyscy o tym wiedza i tego uzywaja... |
@Eskimos
Wiesz co to jest "edytuj"? Cytuj:
Cytuj:
|
Jeszcze nie slyszalem zeby zrobili cofke, tylko dlatego ze hacknieto kilka kont. Zreszta nie daje wam to nic do myslenia ze praktycznie kazdy hackniety, byl w wojnie? Odrazu nasuwa sie na mysl ze uzywali tego samego bota i to jest "KARA" ;) Gdyby to byla robota Hwl to chyba kazda postac mialaby teraz 1 lvl, a szczegolnie lovize :P Nie mozna kazdego zła wiazac z Hwl...
A co do tego ze mozna dac keylogera do .rec to nie wiem czy to jest mozliwe... jezeli tak to tibia.cam straci wielu uzytkownikow ;) |
Mar 24 2007, 16:15:44 CET Killed at Level 33 by Tom-rek
and by Dejwidek Jebane pojeby.... kurwa mieli haka i sie wyzywaja na 33 lvl..... |
Cytuj:
Ps. Tom-rek nie uczestniczyl w wojnie, i watpie zbey uzywam jakiegokolwiek programu od lovize...:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A wogole nikt nie wie w jaki sposob wszystkie te osoby mialy hacka;P |
To musi mieć związek z tym jebanym botem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |
|