![]() |
|
Ogladam Kanokon i robi sie coraz ciekawiej to jest NAPRAWDE ecchi :evul:
|
A ja obejrzalem 3ci ep a tale of melodies. Robi sie coraz ciekawiej i w koncu pojawila sie Chihiro ^^
|
A ja myślę o ściągnięciu pierwszego sezonu "Shany". Warto?
I czy na animesubie są napisy. |
@Up
Shakugan no Shana? Warto i są. Taka lepsza wersja ZnT. |
Napewno są lepsze anime od Shakugan no Shana, ale można to zobaczyć. Ja oglądałem, nawet mi się to spodobało. Co do porównywania z ZnT.... ZnT nie przypadło mi do gustu.
PS. Rayza... dogonie cię! Nipah! Corgar Frizz |
Nie wiem czemu wszyscy mnie tak surowo oceniają tylko na podstawie wyglądu (trochę jak z Ryuujim z Toradora), coprawda niewyglądam na zbytnio sympatycznego ale to nie znaczy, że bije każdą napotkaną osobę.
Co do Kanokona, anime po prostu zajebiste, ale od hentaja momentami dzieli go bardzo cienka granica. Mimo to I'm love it, ogólnie to chyba niema takiego ecchi jakie by mi się niespodobało, łącznie z ZnT które trafia w moje poczucie chumoru. Ale to tylko kwestia gustu :P a o gustach sie nie dyskutuje. Też nie zamierzam tutaj próżnować jeśli chodzi o posty. |
Haha, Kanokon roxi! ; DD
Dobre ecchi nie jest złe, eh? :3 <Ale z nas świntuchy ; )> @Down Goshuushou-sama Ninomiya-kun! Zajebiste ; DDD Bokusatsu Tenshi! Dokuro-chan! też fajne, ale dużo krwi i mało epów. Ale zboczone jak chólera : d @Sugestia Może założyć nowy temat - ecchi? ; DD |
No a jak :D
Proponujecie jakies dobre ecchi jeszcze?:D Ogladalem juz sporo Green green, 100% ichigo, shuffle, golden boy i jeszcze jakies tam byly... No Ikki tousen i TT nie licze :P |
A mi Kanokon tak sobie podpasowal, chociaz... momentami turlalem sie ze smiechu ;)
|
Cytuj:
Shana w torrencie od jutra po szkole... Dobranoc. Btw. 2850 post. |
He is My Master tez jest sredniawe, mi sie z ecchi najbardziej podobaly Green Green, Rosario to Vampire, Nagasarete Airantou, Chobits i Girls Bravo. Z naciskiem na R+V i Chobits.
|
@ecchi
RtV nie strawilem, Kanokon-a tym bardziej co polecam? Iketeru Futari - i tylko to. |
Cytuj:
@sugestia Kiepski pomysł. |
Cytuj:
@sugestia zapraszam na pod forum "otaku " ; D co do ecchi futari ecchi dorównuje Kanokonowi xD @corgar póki moje tentacle zyją! nie uda ci sie! nie szukam hentaiów do kazdej serii anime.... @down złę słowo do domysłu ; D |
Tylko do 'prawie' kazdej? ;>
|
Ecchi cenie najbardziej za zarąbisty humor, wiążący się z różnego rodzaju nie porozumieniami wyrwanymi z kontekstu. Zgadzam sie ze wszystkimi tymi opiniami co do świetności wyżej wymienionych serii.
Nowego tematu niema poco zakładać bo co 2 może 3 anime jest ecchi. @ Koszyk Jeśli przez "TT" masz na myśli True Tears to ja sie pytam: Gdzie tam jest ecchi? |
@Up
Tez mnie zastanawial ten skrot. @Topic Zaczalem ogladac Black Lagoon, jestem na 4 epie i poki co ciekawe ;) |
mialem na mysli Tenjou Tenge :P
|
Cytuj:
|
Jeszcze nie wypowiadałem się w tym temacie ;d w sumie to ja oglądam tylko parę anime takie jak Naruto Shippuuden, Bleach , Soul Eater i kiedyś jeszcze Love Hina ale to stare dzieje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |
|