![]() |
|
Znowu jakas dywersja barany wy moje.
Gdzie Ima i Zwidek do Triady dojdą ? Może żeby Vision pokonać? hahah Nice... |
@up
jo tam ; pp puknijcie sie w te puste łby... maja "zdradzić" swoich rl? za dużo gier za mało rozumu... @sallceson ej jak 20+ lvl złożyły 121 knight (:d) to co teraz spaaw ma sie bać? ; p @Slovik(off) no tak ciekawe mecze ;d półfinał pp Arka-Lechia? ; >> |
Cytuj:
Co do pp - wystarczy mi jedna porażka w derbach na sezon :) |
Imcio buk, robi robote jak to juz na niego przystalo, wszystko byle by tylko zwrocic na siebie "ówage" _/
|
Cytuj:
23:08 Sowx [148]: dla beki A miało być tak pięknie... niestety już zostali wyrzuceni z gildii :( |
Czy Andi spowrotem pokocha Zwidka i Imcia ?
Juz jutro w wiadomościach tv TRWAM Na żywo z Furory mówił Ojciec Dyrektor |
@edit
do usuniecia |
Nah nah, to Imargam nie kocha Andiego juz ;( i ma w niego wyjebane bo juz niedlugo sylwester i Ima bedzie RZonDziC furorom!
|
obrazki = keye
Proszewas czyżby chodzio Ci o klaqbaqu;>? 20lvl? no co ty tam był 52 kina ;] i 34 to już chyba coś na 121 ek bez aola |
@Szlug
W tym trapie o ile sie nie myle padl twoj stary popraw mnie jesli zle mowie |
@katan
był 52 k i 50 rp ale only blok żeby nie uciekł ; pp a tak oprócz 34 ms same 20+ były ; p a za długo go nie laliśmy ;-) |
Taifun Devilry 270 Master Sorcerer
|
Cytuj:
A nie mówiłem że stanie na nogi??? ;] |
,,a za długo go nie laliśmy ;-)"
to ty byłeś też;>? nick na team speaku ;>? i tak taifun padnie tak obstawiam, że 2009 rok i będzie 200lvl |
Cytuj:
|
Haha :)
podczas wojny wbiłem 4-5lvl doomem + 3 razy 50+lvl noobami (kina, sorc, sorc) |
@Doom
Wymiatasz, mogę cię dotknąć? |
Nic trudnego wbiv 50 lvl jezeli nie mowi sie kim sie jest :)
|
Cytuj:
@Katan Voya |
Milutki element na podsumowanie dnia
http://i114.photobucket.com/albums/n...to/140livl.jpg Pozdro i dobranoc wszystkim. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |
|