![]() |
|
kto padl? znaki
|
dupa! koszyk nie ogarnia kiedy ma przejac destroyera to mnie blokuje i robi nam waste a potem jest placz bo sie nie zwrocilo,glupi polska,pozatym zawsze z kopaln przynosilem buty przyspieszenia a teraz co?lipka!
|
Makiss ban !!:baby:
|
Cytuj:
|
Trzeba bylo sie mnie spytac jak to jest z Fayterem pgowac warlocki, kopalnie i frosty to jest to 82 to 75 elo
|
Cytuj:
|
" Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl. Powód: Wulgarne słowa" LEZE :| Pu**a wulgaryyzm <3 Bob nie przesadzaj bo my wiemy jak bylo ;D I jeszcze groziles mi deletem ! I nie mow ze nie bo mam nagranie ! Ooo ! |
nie grozilem deletem tylko wydawalo mi sie ze go masz ;d
|
Dobra dobra, lepsza sprawa, nie pamietam passow ani nic ^^ Bob wwejdz na wczorajsze vt
|
Jak sie podobał dzisiejszy ob ?
|
jaki obbbbb
|
No wlasnie jaki ob???????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??
|
banda noobów
|
Cytuj:
|
na trade>12:01 Fronside [43]: wyp*******c na dwarfy expic -BUY ALL IRON ORES
Cytaty tibia.pl Po tym dostałem bana na tydzień ^.- |
według sad days nadchodzi wojna ktora rzekomo ma sie odbyć po poi!dzieki tej wojnie mam byc free(co jest równoznaczne z tym ze ład, porządek, prawość, wzajemny szacunek, milosc, przyjaźń powrócą na Arcanie!również znaczy to koniec pk, pa, insultow oraz madzi dzikus)! czyli dobre wiesci! odrazu mowie w imieniu boila ze pękła mu klawiatura i nie moze odpisywać! nie jest to az takie straszne(elfa włącza sie myszką a pasy kopiuje). jest to źródło pewne 100procent, przeciez chyba podałby rozwiązanie mojego rebusa gdyby mogl je napisac.informuje o tym ponieważ ktos kto z nie otrzymałby od niego odpowiedzi mógłby niedaj boze pomyśleć ze np. wyszedł on na dwor, poszedl jeść, bądź hehe grac w piłkę. to na tyle Thx za uwagę ziomek
|
No to Skalpel zapodales temat!
|
mozna powiedziec ze podbiłem do tematu którym jest nowa wojna, czacha
|
|
wrocilem !!!!!11
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |
|