![]() |
|
Zapewne jur rajt. :P
|
Nashgan
Jul 06 2009, 01:19:45 CEST Slain at Level 206 by Bounty Darko, Ewelinaa on Morgana, Lunatika, Punzhete, Rogstah Fearless, Sliccery, Xerijo and Yzing Sokh. ha XD |
sie wozil jebany niech zdycha. Chetnie bym na nim solo fraga zajebal
|
Jest I Robert ;>
|
Cytuj:
|
i jestem ja xd
|
Arek <3333
|
Konrad <33333333333333
|
Geje 3<<<<
|
Jack <3333
|
jakie pak pa daki
|
Epic fail? Kozacko tam na cemetery quater ogarniacie :D
macie filmik? |
Gdzie to jest? tam gdzie sie wczoraj wyjebałes?
|
Cytuj:
|
Co się stało ?;] I Ile i dla kogo?
|
nic sie nie stało, akcja na ara cos tam, biegał nasi pro elo evul ogarynki nie mogli go złapać potem dał x loga Gertych go leczył no i tyle, chwile potem forlond padł no i nyc wiecej
|
Nie potrafic ogarnac 130 rpka na expie to tak jak nie złapac Yoorkeya na OB... trudna rzecz...
|
elinta i nashgan spia:(
|
e no śmiechowo było, przez kilkanaście minut banda pseudo ogarów za mną ganiała na cemetery quater, 3 razy byłem na tym daszku przy wyjściu bo ciągle nie wiedzieliśmy czy da się siohać czy nie, nie wiem czy się śmiać czy płakać :D
Yoork'ey, nie wiem co ty tam pierdolisz ale jak zejdziesz exani hur downem to nie da się wejść na skos na schody, aż specjalnie ruszyłem dupe i sprawdziłem. A teraz na kolanka i przepraszać! :D Trzeba być ładnym nieogarem żeby 130rp nie zabić w takim trapie. Jakbyście ruszyli bania to kurwa wszyscy byście spokojnie weszli exani hur up do góry i te śmieci razem poprzesuwali a zaraz potem mnie. gpki, vialki pode mnie wrzucały tylko 2 osoby, was było coś koło 17~18, albo i więcej. a tak btw Wy chyba wiecie że ta wojna na dłuższą metę nie ma sensu? ;dd Już lepiej byłoby zrobić jakieś ob na party, ale każdy rzuca pod siebie fire fielda żeby nie spierdolić tak szybko do pz ;) zapodajcie tego cama Cytuj:
|
Cytuj:
A ja z Ciebie gosciu mam pianie :baby: nie wiem kim ty jestes na tej morganie :D a pucujesz sie gorzej niz Hitler za okupacji, zobacz jak on skonczyl:D wiec prosimy ucisz sie:) bo psujesz widok tego forum, wbijam tuy raz na 2 tyg, i aby twoje posty widze. Rozumiem jak bys byl kims waznym na tym swiecie... wystarczajaco sie psow czarnego osluchalismy i tak znaaamy wasze gadanie, Flow jest do dupy Flow grzeje depo (niby), Flow to nooby ... tylko czego przez taki okres czasu sobie z "nami" poradzic nie mozecie.. co mi teraz zaczniesz gadac ze co chary furorze oddajemy zapewne co? xDDD to spojrzcie na swoja gildie bo widac ze na kazdym ob adde i jonthe kreci filmik z innego chara:)) i szweduchy z innego swiata tez sa:) wiec jesli moge prosic skromnie, ZAMKNIJ RYJ. I idz ponapierdzielac w sapera multiplayer. Dziekuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |
|