![]() |
Cytuj:
|
Wiem że to co pisze nie powinno znaleśc się w tym temacie...ale nie wiem gdzie się z tym zwrócić...więc u mnie nie pokazuje się za ile uderzyły mnie potwory czy ludzie...i nie widać nazw rzeczy które klikam (to wszytko nie pokazuje się na pasku ,,DEFAULT" , to jest obok TRADE) coś naklikałem i nie wiem jak to rozwiązać...Będe bardzo wdzięczny jeśli zechcecie mi pomóc ;)
|
Cytuj:
Kolejny raz potwierdziles ze jestes idiota btw. Keri ma juz czysta dupcie //Amigo |
Cytuj:
|
@Fureyka, Setanus, Avis.
Dobra już dajcie sobie spokój z tym wynikiem bo widze ze sie boicie i walczycie o kazdego fraga. Niech wam będzie VOLLTIO JEST FRAGIEM. Zadowoleni :baby: ja chce robic najprawdziwsze statystyki a nie odpier... szopke jak Setanus tu chodzi o informacje dla ludzi a nie o podlizywanie sie (Setanus, Neutral xD). PS wynik 3:1, Ivellios mial hacka to raz, dwa to to ze nie jest w RN wiec nie licza sie fragi nawet z tego wzgeldu. @Vacek (Setanus, Lord Caleth) Cytuj:
Cytuj:
:D :D :D PS Setanus wes lepiej juz nic nie pisz pls ! |
gz :P jeszcze raz gz ;p nice scren
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tacy patrioci, a tak kaleczycie ojczysty język? ;( |
Cytuj:
Wiesz przecież to jest oczywiste ze Ivellios nie miał hacka poszedł w tango i strzelił partyzantkę razem z Gebhardem poszli postrzelać z ue pod dp. A co... Cytuj:
Kochaniutki nie wiesz co już powiedzieć :D Jaką runa wolisz zginać hmm czy lmm ? Słońce ty moje :* |
JakTsunamin napisal wczesniej, statystyki nie sa istotne jednak warto aby prowadzila je jakas neutralna osoba, widac jakies efekty wojny.
@Co~ Masz zlą teorie. Succ~ nie istnieje ale to nie znaczy, ze zaczela sie nowa wojna. Liczenie fragow ludzi hacknietych to glupota. Halunke oczywiscie byl hacked tak samo Gebhard, ktory chyba nie jest taki glupi, zeby pasc 5x w ciagu 15 min~. |
Cytuj:
btw. Moje statystyki są złe ? Raczej wszyscy są zadowoleni i nie ma tu żadnych kłamstw Słoneczko ;) |
Nudziło mi sie troszki a widzialem ze duzo ludzi chce filmik z wczorajszej akcji na Jessie no to prosze :p
http://rapidshare.com/files/31175134/jessie2*****.html zamiast "****" wstawcie "<Kropka>wmv<Kropka>" @Down Wolalem zrobic wmvke niz grac w kosci z minusia xd |
@up nie wiem jak Ci sie mogło o 4 w nocy nudzić ;p
|
Cytuj:
|
@Wujo_Juzio
twoja wypowiedz skomentuje jednym krotkim slowem ... Ż@L |
@ Wuj Juzio
on nie lize Fureyce dupy, na moje poprostu stara sie byc mily...w koncu to dziewczyna...dla Ciebie to dziwne? a co do kolezanek zwracasz sie per "suko" oraz "dziwko" dlatego ze zna goscia ktorego nie lubisz?... |
Cytuj:
|
Dajcie rehosta tego wmv plz bo na rapidzie mam limity okropne :|
|
Ladna szybka akcja, nawet nie zdazyl chyba zauwazyc ze atakujecie :)
Skad wiedzieliscie gdzie sie zaloguje? Czyzby jakis szpieg w szeregach Avis? @Statystyki Co-mba Moim zdaniem sa bardzo dobrze zrobione, bez faworyzowania zadnej ze stron. Tutaj rehost: http://www.***********.com/236473211.html EDIT:zapomnialem o gwiazdkach w linku :( wstawcie zamiast nich "speedy share" bez spacji Pozdro Az |
co tam wpisac ********?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16. |