Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Gedd 05-09-2006 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 973538)
Grimm blokowal npc na statku w liberty bay i nie dalo sie plynac na Gorame, nawet kiedy sie uzywalo sie please bring~ nie dalo rady :P

@Geddarm
A ty co tu szukasz? Masz kolegow w Wanted?

nie :P myslalem ze blokowal jakis zwykly statek i juz cisnely mi sie na usta bluzgi i obelgi i "please bring me~" ;P a temat czytam sobie tak od czasu do czasu jak warloki sie respia ;p

Gogo152 05-09-2006 00:28

Hmm niewiem czy ktos oprucz mnie to zauwarzył ale z Azury znikło 2 h lvl. Gliss i Nitros Thun~ czyżby delejtneli chary?

zeus1985 05-09-2006 02:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogo152 (Post 974417)
Hmm niewiem czy ktos oprucz mnie to zauwarzył ale z Azury znikło 2 h lvl. Gliss i Nitros Thun~ czyżby delejtneli chary?

Nitors dostał już deleta dawno temu... A gliss? nie wiem

Igragorn 05-09-2006 08:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 974271)
nie jest frajerstwem grac fair wg zasad ustalonych przez tworcow gry

aha, a sharowanie konta jest fair i wedlug zasad gry? smieszny jestes :/

Mysliciel 05-09-2006 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blazejfhooj (Post 974260)
To co mysliciel ;> Robimy powitanie dla Grimma ?? Niech wpada na sparing :D a z drugiej strony zeus troche zjebales... Puca do gm to jest frajerstwo czy na kumpla czy na wroga to frajerstwo :((( heh ... Pzdr for Mysliciel xD ;pp:cup:

to niech poda tylko godzine :P o ktorej bedzie wjezdzal :P

Mysliciel 05-09-2006 09:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogo152 (Post 974324)
Chyba nieznasz Nizahe Inferno Morgany... A wracając do tematu bicia się za Tibie. Senseja co chwilę chce ktoś bić i jakos nikogo nie widac. Więc raczej Grimm tylko sie zbłaznił.

jak mozna bic lepka co wyglada jak.... i ma 15 lat lol bez przesady :P ale sensej to nie grimm i grimm nie jest z bogatyni ja z ludzi z bogatyni cenie i bede cenil. chyba ze cos mi zrobia :P pozdro for bogatynia

zeus1985 05-09-2006 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igragorn (Post 974464)

O Kur** weź mi nie mów o sharowaniu ok? Już była o tym mowa, i wiemy kto sharuje a kto nie, więc weź skończ, i wyjdź... I najlepiej zamknij za sobą drzwi i nie wracaj.

Mysliciel 05-09-2006 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 974508)
O Kur** weź mi nie mów o sharowaniu ok? Już była o tym mowa, i wiemy kto sharuje a kto nie, więc weź skończ, i wyjdź... I najlepiej zamknij za sobą drzwi i nie wracaj.

sharuje to 50% tibijczykow i na to nie ma rady :P hehe

Horrigan 05-09-2006 13:17

Cytuj:

To co piszesz mialoby sens gdyby w Twojej gildii nikt nie sharowal, Igorze. A tak nie jest. Wiec znaim wyjmiesz drzazge z czyjegos oka, wyjmij belke z wlasnego.

Najwyzsza prawda 05-09-2006 13:39

Igra nie bylo cie dawno wiec nie wiesz Wanted sie tu nie wypowiada zostawiamy to Dofowi niech sie tu onanizuja nie widzisz jak im dobrze idzie.
Btw.jak zescie Morsona trapneli na Edron na dragach zescie bloczyli all statki w Thais,Venore i ANkh(a nie bylo wtedy jeszcze please bring).Wiec nie pier...lcie mi tutaj o zasadach lamusy jestescie i tyle.Ty smieszny Yavi pokaz mi kto sharuje w obecnym Wanted,przyglupie jak nie wiesz to trzymaj ten pysk zamkniety.
Bo sharerzy ogolnie w dof znani to Raul,Sandra,Rahuco,Onlly,SAthan i Shanoz (ale to sie nie liczy bo oni tylko z 3 bracmi),Tegax,Hufoxon,Radzikk.

Mrok 05-09-2006 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda (Post 974588)
Igra nie bylo cie dawno wiec nie wiesz Wanted sie tu nie wypowiada .

Bo znów wam Drazharm zakazał.
Pewnie jak chcesz coś napsiać to musisz sie prosic swojego pana na pozwolenie:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gammbler 05-09-2006 14:07

Grimmowi spodobało się życie z Drazem... I te darmowe armory ;) Szkoda... A czasy DB były wspaniałe ( nie było Cie na początku jak mieliśmy wojne z Meldonem i jego guildią ;p Wpadł Tano i zaczął nas na*******ać, potem wpadł Hawek i nam pomógl )[/quote]

A mialo mu sie spodobac z Toba? Przeciez ty sie wpie***** ze wszytkie sprawy ktore cie nie dotycza lub udajesz osebe ktora wszytko wie . Takie odczucie mam na twoj temat po rozmowie na ventrilo.

Jaggerjack 05-09-2006 15:28

Grimm jest przezabawny:

http://www.allegro.pl/item124498383_..._palladin.html

Eldyn 05-09-2006 15:55

@Najwyzsza prawda
Jakby moj drugi brat gral w tibie to raczej wszystkich co strasza ludzi z DOF, ze maja przejebane polamal by na rl :o

Fiszbin 05-09-2006 15:59

może ktoś sobie "jaja" robi?

@
Wracając do Doom Brigade, to ja dołączłym miesiąc-dwa~ przed największym "rozwojem". Też bardzo miło wspominam czasy w db( ciekawe rozmowy na GC ), to była troche inna gildia niz wszytskie, ale było ekstra ;p

Najwyzsza prawda 05-09-2006 16:29

Polamac to twoj brat sobie moze ale olowek w szkole.

Jaggerjack 05-09-2006 16:44

No niewiem mi to na Grimma wygląda, zwłaszcza że na 2-gim screenie jest spis postaci więc robił to właściciel. Grimm ma jak na obrazku 112 lvl i 95 dyst. Chłopak załamał się pewnie banem ;p.

"POSTAC MA DUZO PRZYJACIOL NIE JEST HUNTOWANA NALEZY DO NAJLEPSZEJ GUILD NA SERWERZE."

Te zdanie mnie najbardziej rozśmieszyło.

DexteroO 05-09-2006 16:56

http://www.allegro.pl/item125720698_...t_103_lvl.html

hyh.

shielding sirmacka rox ;P

Raul de Azura 05-09-2006 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda (Post 974809)
Polamac to twoj brat sobie moze ale olowek w szkole.

powiem Ci jedno - zdziwilbys sie, on by ci wszystkie kosci polamal w 10 sekund

Cytuj:

poczytaj Tibia Rules najpierw.
nie gadaj tylko udowodnij mi i wskaz 2 rozne IP z ktorych logowany byl Raul, jesli tego nie zrobisz - zamilcz

zeus1985 05-09-2006 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda (Post 974588)
Igra nie bylo cie dawno wiec nie wiesz Wanted sie tu nie wypowiada zostawiamy to Dofowi niech sie tu onanizuja nie widzisz jak im dobrze idzie.
Btw.jak zescie Morsona trapneli na Edron na dragach zescie bloczyli all statki w Thais,Venore i ANkh(a nie bylo wtedy jeszcze please bring).Wiec nie pier...lcie mi tutaj o zasadach lamusy jestescie i tyle.Ty smieszny Yavi pokaz mi kto sharuje w obecnym Wanted,przyglupie jak nie wiesz to trzymaj ten pysk zamkniety.
Bo sharerzy ogolnie w dof znani to Raul,Sandra,Rahuco,Onlly,SAthan i Shanoz (ale to sie nie liczy bo oni tylko z 3 bracmi),Tegax,Hufoxon,Radzikk.

Weź tak nie szczekaj psie bo Ci w mordzie zaschnie... Kto sharuje? Hahahah Adi / Last / Xhue ( Adi jeszcze kilka dni temu był w wanted a teraz stara sie na nowo ), Grimm, Elite Crusher, Ice Crow ( Przyznał sie na forum i dostał bana )itp. Reszty mi się wymieniać nie chce więc odpierdol sie odemnie lamusie złamany i jak Ci się to forum nie podoba to nie odwiedzja go, weź stąd swoje grabki i łopatke i wy*******aj z tej piaskownicy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 974603)
A mialo mu sie spodobac z Toba? Przeciez ty sie wpie***** ze wszytkie sprawy ktore cie nie dotycza lub udajesz osebe ktora wszytko wie . Takie odczucie mam na twoj temat po rozmowie na ventrilo.

Taa i bardzo dobrze że się w*******ałem w wasze sprawy jak zdzieraliście Armory z kolejnych niewinnych osób. Mniej tymsamym zarobiliście, nie umiecie inaczej? Chyba nie.
Btw, powiedz mi jak tam gumowa lalka? Nie rozwaliłeś jej jeszcze? A może masz już nastepną?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaggerjack (Post 974696)

Najbardziej podoba mi się: POSTAĆ NIE JEST HUNTOWANA xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52.