![]() |
|
Cytuj:
|
Hmm niewiem czy ktos oprucz mnie to zauwarzył ale z Azury znikło 2 h lvl. Gliss i Nitros Thun~ czyżby delejtneli chary?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to niech poda tylko godzine :P o ktorej bedzie wjezdzal :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sharuje to 50% tibijczykow i na to nie ma rady :P hehe |
Cytuj:
|
Igra nie bylo cie dawno wiec nie wiesz Wanted sie tu nie wypowiada zostawiamy to Dofowi niech sie tu onanizuja nie widzisz jak im dobrze idzie.
Btw.jak zescie Morsona trapneli na Edron na dragach zescie bloczyli all statki w Thais,Venore i ANkh(a nie bylo wtedy jeszcze please bring).Wiec nie pier...lcie mi tutaj o zasadach lamusy jestescie i tyle.Ty smieszny Yavi pokaz mi kto sharuje w obecnym Wanted,przyglupie jak nie wiesz to trzymaj ten pysk zamkniety. Bo sharerzy ogolnie w dof znani to Raul,Sandra,Rahuco,Onlly,SAthan i Shanoz (ale to sie nie liczy bo oni tylko z 3 bracmi),Tegax,Hufoxon,Radzikk. |
Cytuj:
Pewnie jak chcesz coś napsiać to musisz sie prosic swojego pana na pozwolenie:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Grimmowi spodobało się życie z Drazem... I te darmowe armory ;) Szkoda... A czasy DB były wspaniałe ( nie było Cie na początku jak mieliśmy wojne z Meldonem i jego guildią ;p Wpadł Tano i zaczął nas na*******ać, potem wpadł Hawek i nam pomógl )[/quote]
A mialo mu sie spodobac z Toba? Przeciez ty sie wpie***** ze wszytkie sprawy ktore cie nie dotycza lub udajesz osebe ktora wszytko wie . Takie odczucie mam na twoj temat po rozmowie na ventrilo. |
|
@Najwyzsza prawda
Jakby moj drugi brat gral w tibie to raczej wszystkich co strasza ludzi z DOF, ze maja przejebane polamal by na rl :o |
może ktoś sobie "jaja" robi?
@ Wracając do Doom Brigade, to ja dołączłym miesiąc-dwa~ przed największym "rozwojem". Też bardzo miło wspominam czasy w db( ciekawe rozmowy na GC ), to była troche inna gildia niz wszytskie, ale było ekstra ;p |
Polamac to twoj brat sobie moze ale olowek w szkole.
|
No niewiem mi to na Grimma wygląda, zwłaszcza że na 2-gim screenie jest spis postaci więc robił to właściciel. Grimm ma jak na obrazku 112 lvl i 95 dyst. Chłopak załamał się pewnie banem ;p.
"POSTAC MA DUZO PRZYJACIOL NIE JEST HUNTOWANA NALEZY DO NAJLEPSZEJ GUILD NA SERWERZE." Te zdanie mnie najbardziej rozśmieszyło. |
|
Cytuj:
Cytuj:
nie gadaj tylko udowodnij mi i wskaz 2 rozne IP z ktorych logowany byl Raul, jesli tego nie zrobisz - zamilcz |
Cytuj:
Cytuj:
Btw, powiedz mi jak tam gumowa lalka? Nie rozwaliłeś jej jeszcze? A może masz już nastepną? Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |
|