Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Marcin24 24-01-2008 19:23

Cytuj:

Podsune wam dwie żeczy
1- dlaczego na tibia.eart w mino hell jest jakas metaliczna plyta a wmino hell w tibi jest ziemia ???
2-czemu w książce "raport z mintawalndi" minos pisze o sobie ze jest w mino hellu ???
1. Może błąd mapy, co?
2. Bo to był raport o jednostkach, który przybywały z Mintwallin.
P.S. Rzeczy, Mintwallin.

Maste'rsu 24-01-2008 20:02

marcin

1-wontpie ze bląd
2-dlaczego on opisywal i zaczelo sie juz ludzie atakuja !!
no i co dalej poszedl se do mint ??? hyba walczyl !!!!

Marcin24 24-01-2008 20:06

Cytuj:

1-wontpie ze bląd
Co robisz?
Cytuj:

Na tym skończył.

Maste'rsu 24-01-2008 20:11

marcin

1-wontpie ze bląd
no i co dalej poszedl se do mint ??? hyba walczyl !!!!

Hubertoo 24-01-2008 22:46

No to tak analfabeci:

"wontpie" pisze się "wątpie"
"żeczy" pisze się "rzeczy"
"hyba" pisze się "chyba"

Kurde irytuje mnie to, jak sie mozna wypowiadac na forach jesli sie nie zna najprostszych, podstawowych zasad pisowni niektorych wyrazow?? Jeśli nie znasz pisowni wpisz wyraz w google, albo looknij do słownika, żałosne to jest jak ktos chce cos innym przekazac i robi za przeproszeniem "byki" w wyrazach chyba, rzeczy, wątpie...
Ale to zostawiam do waszej samodzielnej refleksji

Apropo tego Shadow Rexa, to wszystko to Fake...
Jeśli ktokolwiek mialby "boots of waterwalking" to mógłby wywolywac bledy mapy, np wychodzac "poza gre". Zastosoaniem BoW^^ nie moze byc przechodzenie po wodzie, gdyz umozliwiloby to swobodne przedostawanie sie pomiedzy pacc>facc arena nawet jak ktos gra na facc. Z BoWW to jestem przekonany ze to bajka.

Tak nawiasem mówiąc to nie szukajcie tych zgonow wolfa, minosa, trola, spidera i czego ta mejszcze chcecie... to do niczego nie prowadzi. A apropo Capacity to Shadow Rex loozem moglby je przeniesc w workach, poniewaz nie musi niesc worka tylko moze go przetaszczyc po ziemie.

Apropo Sunrise i tego Poty of Harmonia (czy jakos tak) żaden z nich nie ma SoFa. Sunrise nie moze miec SoFa, gdyz na dzien dzisiejszy jest on niezdobywalny na rooku. Poty zdobyl SoFa, poniewaz "nacpany" CM postanowil sobie zrobic tzw "jaja". Sprawa ta zostala wyjasniona i Poty nie cierpi juz na popularnosc zwiazana z SoFem.

Ale jak naprawde jest to nikt nie wie.
Gadalem z wieloma Rookstayerami, zbadalem wiele miejsc na rooku i moje refleksje sa nastepujace:

1. SoF to dekoracja
2. Wofl, Troll (itd) to tylko jakis zwykly pic na wode, to elementy
dekoracji

sa jednak tez inne refleksje:
1. SoF to zdebugowany quest
2.Sof jest osiagalny tylko 3eba sie namordowac
3.Cos jest w tym, ze te ciala tak waza...

Ale to pozostawiam waszej intrepretacji. Pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia ;))

(:

Slythia 25-01-2008 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hubertoo (Post 1861272)
Apropo Sunrise i tego Poty of Harmonia (czy jakos tak) żaden z nich nie ma SoFa. Sunrise nie moze miec SoFa, gdyz na dzien dzisiejszy jest on niezdobywalny na rooku. Poty zdobyl SoFa, poniewaz "nacpany" CM postanowil sobie zrobic tzw "jaja". Sprawa ta zostala wyjasniona i Poty nie cierpi juz na popularnosc zwiazana z SoFem.
(:

Nacpany :D:D:D:D:D:D:D.
No zes ameryke odkryl... Wszystko wyjasnilam daaaawno temu.

Drupiofpolska 26-01-2008 11:57

Jak to było wyjaśniane daaaaawno temu to po co drązycie jeszcze ten temat ?

Slythia 26-01-2008 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drupiofpolska (Post 1863509)
Jak to było wyjaśniane daaaaawno temu to po co drązycie jeszcze ten temat ?

Nie draze, po prostu wyjasniam ;). Chyba to jest jeszcze dopuszczalne, prawda? I zauwaz, ze sama nie zaczynam tego tematu.

Scross'Rooker 26-01-2008 15:02

Banda Archeologów.... Potty był i sie zmył... Weź Slythie nie wyjaśniaj im czegokolwiek, bo oni i tak wiedzą swoje.

Slythia 26-01-2008 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scross'Rooker (Post 1863854)
Banda Archeologów.... Potty był i sie zmył... Weź Slythie nie wyjaśniaj im czegokolwiek, bo oni i tak wiedzą swoje.

Przeciez potty nadal jest ;P. Nawet czasem podexpi na harmoni... Tylko bez miecza, gdyz oddalam go cmce ;P.

eMt 26-01-2008 18:33

W związku z tym tematem poszperałem w internecie i znalazłem coś takiego

http://two.xthost.info/batts/rook.JPG

może to fake może nie, pozostawiam to waszej ocenie:]

Valderor 26-01-2008 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eMt (Post 1864314)
W związku z tym tematem poszperałem w internecie i znalazłem coś takiego, może to fake może nie, pozostawiam to waszej ocenie:]

Ja p...dolę, kolejny Shadow Rex. Pytanie do moderatorów, za OTSy się na tym forum banuje - czy dotyczy to również screenshotów?

@down: Kilka charakterystycznych znaków na screenshocie wskazuje, że to naśladownictwo osławionego fake'a Shadow Rexa. Duża część forumowiczów, w tym niestety ja, ma alergię na podobne produkcje (screenshoty lub częściej filmiki), które pojawiały się tu zbyt wiele razy.

eMt 26-01-2008 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valderor (Post 1864453)
Ja p...dolę, kolejny Shadow Rex. Pytanie do moderatorów, za OTSy się na tym forum banuje - czy dotyczy to również screenshotów?

Dlaczego mam być banowany za ss'a znalezionego w nicie?

Kiepa 27-01-2008 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eMt (Post 1864314)
W związku z tym tematem poszperałem w internecie i znalazłem coś takiego

może to fake może nie, pozostawiam to waszej ocenie:]

Mino mag nie przywołuje snake .
@topic
Mam pytanie dawno temu w tibi był taki bug dzięki któremu można było robić włamy do domków to może kiedy ktoś (np sunrise) zrobił taki włam do komnaty mino maga ??

Michoss 27-01-2008 10:49

Dało się tylko przez otwarte drzwi.

Salarigoth 27-01-2008 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hubertoo (Post 1861272)

(:

ale z ciebie napoleon o.o

Slythia 27-01-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1865436)
ale z ciebie napoleon o.o

Juz to powiedzialam ;P.

Cytuj:

Dlaczego mam być banowany za ss'a znalezionego w nicie?
Gdyz to juz bylo i to bardzo duzo razy...

x_PrzemEK_x 27-01-2008 15:59

yo
mam pytanie kiedy ostatnio na xerenie byl apperiance shend
poniewaz znam goscia ktory zginol od energi na 4lvlu :P
pytalem sie go to mowi ze nie pamieta jak to sie stalo i gdzie

Palkair 27-01-2008 16:21

<delete this post>

Michoss 27-01-2008 16:33

Zabiłeś old widowa na rooku, ze tak sie chwalisz xd?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34.