Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

MagField 29-01-2007 16:03

@krytyk
Troche w tym co napisałeś racji jest ,ale nie wszystko ;) Co do muzy to nie mam zdania...
edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fefin (Post 1230838)
Nuta tez nagrana w profesjonalnych warunkach:)Komp, sampel zajekurwabisty ze kosmos, i mokrofonek z tesco za 15 zl:)

Sry ale siedze troche w muzyce, gram sobie na paru instrumentach i smieszy mnie na calego taka tworczosc:/;/:/

Skoro jesteś taki super muzyk i w ogóle jesteś taki super yo yo cool chłopak który zna sie na muzyce nagraj lepszy kawałek z lepszym tekstem i daj na forum to chętnie posłucham ;) .Krytykować umiesz ludzi ,a sam gówno co robisz.
@down
Racja że vision nie mają odrobić lvl ,bo nie są tak głupi żeby expić podczas wojny.(no i jak by expili to by dusski ich tępili i było by więcej fragów dla nich i moe dlatego nie expią? ;) ).Vision ma dobre pvp dobrych plejerów etc. i wygyrwają wojne.Dusski mają słabe pvp ,słabe zgranie i przegyrwają wojne proste.Mimo że w szeregach mają 279 ms i tak przegrywają.Tak naprawde taifun nic w tej wojnie nie robi bytnio.No może ma tam 2 fragi? :D

NarroweQ 29-01-2007 16:05

Najpierw o Peji, teraz o Mc Baku i innych "Raperach" ludzie to forum o wydarzeniach z Furory, jeżeli chcecie oceniać czyjeś kawałki to

a) wejdzcie sobie na www.hh.pl
b) piszcie sobie o rapie na tibia.pl ale w dziale w którym będzie to bardziej adekwatne do tematu niż wydarzenia z Furory

btw

Dookola Vision powstala taka propaganda ze noobki z innych servow mysla ze Vision są mastah i że są na drodze ku wygraniu wojny - Vision tej wojny NIGDY nie wygra, pomimo swojego zgrania i pvp, mogą jedynie przeciągać ją tymi swoimi sneakami w nieskonczonosc ale co Duski straca to odrobia wiec wojna w ten sposob moze ciagnac sie w nieskonczonosc.
Wiem, ze za chwile ktos z Vision napisze ze o to im chodzi. Ale do wygrania wojny im jeszcze daleko. Bo Dusk giną ale expią i straty odrabiają, a Vision deda za bardzo nie ma jak odrobic. Tyle.

Bodzio88 29-01-2007 16:10

a to dziwne bo odrobili... i katrila i po czesci imargam sendrius wbil lv wiec nie mow bzdur ziomek

Hellraiser 29-01-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1230829)
bo ktos musi wiedziec a nie chrzanic glupoty jak 90% osob

Więc jest nas juz 2 w tych 10 % populacji, bo ja na pewno nie spamuje głupot,.. ^^

A co do piosenki nie bede komentowal bo nie lubie HHP.

Bye.

Grimp 29-01-2007 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1231344)
Bo Dusk giną ale expią i straty odrabiają, a Vision deda za bardzo nie ma jak odrobic. Tyle.

Duski już nie odrabiają za bardzo strat leveli, jaki nie wierzysz zobacz na www.erig.net

A ludzie z Vision nie dedają B)

Ahcum lewap 29-01-2007 16:19

Dookola Vision powstala taka propaganda ze noobki z innych servow mysla ze Vision są mastah i że są na drodze ku wygraniu wojny - Vision tej wojny NIGDY nie wygra, pomimo swojego zgrania i pvp, mogą jedynie przeciągać ją tymi swoimi sneakami w nieskonczonosc ale co Duski straca to odrobia wiec wojna w ten sposob moze ciagnac sie w nieskonczonosc.
Wiem, ze za chwile ktos z Vision napisze ze o to im chodzi. Ale do wygrania wojny im jeszcze daleko. Bo Dusk giną ale expią i straty odrabiają, a Vision deda za bardzo nie ma jak odrobic. Tyle.[/quote]

Ile mozna odrabiac lev? Predzej znudzi im sie odrabianie leveli niz kogos zabijanie chyba to logiczne. Duski juz ta wojne przegraly a taifun jak zwykle jak jest wojna nagle ma zaleglosci w szkole lub pzreprowadze lol nob i tyle. Poprostu niechce uniknac kompromitacji i niejest aktywny... Zreszta jesli by nawet byl to glowy do wojen niema.

Kazdy z was pisze oprocz smerfu i vison( bo ludzie z duskines sa slepo zapatrzeni w taifuna co jest ich bledem) ze niewiadomo co wie a tak naprawde to tylko wasze domysly...

NarroweQ 29-01-2007 16:28

Ze Taif nie jest w wojnie aktywny to sie zgodze, ale co on moze zrobic, w jaki sposob moze wykazac sie aktywnoscia skoro np na taka miejscowke na dtd nie ma opcji wejsc i cokolwiek komukolwiek z Vision zrobic. Wg mnie zbyt duzy nacisk w wojnie polozony jest wlasnie na taifa, moze i h level ale w duskach jest sporo innych sorcow/druidow/palkow ktorzy moga cos w tej wojnie zdzialac, on sam nic nie zdziala.

"Duski juz ta wojne przegraly" - Pawle Mucha, napiszesz tak dopiero po fakcie dokonanym, wojna na razie się nie skończyła i jeszcze wiele się w niej wydarzy.

SpAyKeR 29-01-2007 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1230815)
Montura nigdy nie byl i nie bedzie u mnie w gildii

Jeżeli tak to pardon, ale coś mi sie kojarzyło że był tam przez jakąś chwile...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hapes1 (Post 1231188)
Hahaha widze że sam sie nie orientujesz w sytuacji na furorze, usłyszałeś jakieś plotki i czyjeś domysły i już uważasz sie z experta.....

Po 1. Chara tam mam od początku jak zacząłem grać w Tibie. Czyli od samego powstania serwera...
Po 2. Może i sie nie oriętuje, ale starczy mi to by sie zapytać 1 członka gildii Vision by mi to powiedział. Raczej tego za plotkę i domysł bym nie uważał skoro są od początku razem w swojej gildii...
Po 3. Za experta się nie uważam, możliwe że Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, bo nigdzie nie napisałem, że sie uważam za experta... Jeżeli tak napisałem to to wklej...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hapes1
...wętpie......coś ci sie pomieszało albo czytać ze zrozumieniem nie potrafisz....

J/w pkt 3.
Pisz troche wolniej bo trudno się rozczytać z tego co sam piszesz.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hapes1
nie musze robić bo mam ....

W takim razie, jeżeli masz to się trzymaj swej postaci
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez noman (Post 1231204)
Nie wiesz nie mów...a hapes1 to RL Montury......

A Ty niby skąd to wiesz?!

sallceson 29-01-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1231344)
Wiem, ze za chwile ktos z Vision napisze ze o to im chodzi. Ale do wygrania wojny im jeszcze daleko. Bo Dusk giną ale expią i straty odrabiają, a Vision deda za bardzo nie ma jak odrobic. Tyle.

i tu sie zamyka błędne koło
Bo ani Vision ani Dusk tej wojny nie wygraja chyba Ze bedzie jakies wazne wydarzenie (w stylu aristocracy sie do wojny przylacza) bo w obecenej sytuacji dalej Vision bedze 'kąsało' duskow jakas bitwa sie uda duskom itp ale nitk nie zdobedzie miażdzącej przewagi która da zwycięstwo
swoja droga jest jakis 'regulamin wojen' w tibi ? bo ja nie znalazlem...

eloelo520 29-01-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 1231421)
pardą

pwnd

,,,,,

noman 29-01-2007 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 1231421)
A Ty niby skąd to wiesz?!

A co Ci do tego skąd to wiem..wystarczy ze wiem...a skoro jesteś tak dobrze poinformowany to powinieneś wiedzieć o tym od dawna czyli od sierpnia 2004, no i oczywiście zapewne doskonale wiesz kim jest Kalashnikow!!!

nabuziomek 29-01-2007 19:44

Ciekawe sie zaczyna na furorze robic xD chyba tam wrocimy :evul:
Hail and Kill!
NABU

SpAyKeR 29-01-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1231544)
pwnd

Byś mógł więcej coś napisać pomyłka z mojej strony.. Ale nie Ty nic innego nie napiszesz bo Cie na to nie stać, zbyt ubogie słownictwo...
@Noman
Jeżeli wiesz to trzymaj to dla siebie, ja tylko napisze informacje taką jaką podają członkowie gildii tam gdzie był Montura. Nie nie wiem kim jest Kalashnikow, ale jak zapewne mam sie domyślać pod nim sie kryje Spoxster, zresztą nie znam tu każdego nicku każdego chara z furory... Pamięci komputerowej nie mam...

eloelo520 29-01-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 1232074)
Byś mógł więcej coś napisać pomyłka z mojej strony.. Ale nie Ty nic innego nie napiszesz bo Cie na to nie stać, zbyt ubogie słownictwo...

wiem , sorry misiu ; *

iNx 29-01-2007 21:05

czyzby Duskiness mass log ? :> 20:00
bedzie akcja ? beda new fragi ? bedzie film ? hyhy ^_-

MagField 29-01-2007 21:11

@up
A możesz sie nie podniecać?Prędzej vision wbije fragi na mass logu dussków haha :D:D

NarroweQ 29-01-2007 21:25

Nuuuda... <zieeeewa>

Haners 29-01-2007 22:14

[CHAR]Demthes[/CHAR] wyszedł z [GUILD]Duskiness[/GUILD].

Ekipa Taifuna traci ludzi ;> [CHAR]Lechista'gru[/CHAR] i [CHAR]Patriarh'gru[/CHAR] wywaleni, [CHAR]Kolek el'baq[/CHAR] wyszedł podobnie jak [CHAR]Demthes[/CHAR], siedzi teraz w [GUILD]Aristocracy[/GUILD]. Ciekawe co bedzie z Demthesem, bo Lechista z Patriarh założyli jakąś guild ;s

Kajn 29-01-2007 22:49

@up zaplacili za wolnosc? czy tylko wyszli

iNx 29-01-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1232428)
@up
A możesz sie nie podniecać?Prędzej vision wbije fragi na mass logu dussków haha :D:D

ja sie wcale nie podniecam :baby: tylko zdaje relacje :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40.