![]() |
|
a czemu mialby pomoc et a nie ng ? bo jest polakiem ?
|
???
A skąd wiecie ze charami et graja jakies ziomki of kyra, a charami ng jakies z lunary ?? :| :D:D:D
|
Cytuj:
Tajne akta plx. |
Witam! Zapraszam do ogladania filmiku jak noobsko pada Hayalet xD
Format .avi Ścieżka dzwiękowa by: (L)=Dzanas=(L) Pro akcja Gz team xD :) http://obsidia.patrz.pl |
Cytuj:
EEEE że co? Pwn3d by Dragon... stracił 3 lvl > nie stać ng na Blessing? : o |
Dzisiaj sie coś działo w Thais ? Bo pół NG biegało po Thais.
|
Cytuj:
|
@up
jooo, suv to pewnie zwykle pier*olenie -.- |
po tym co uslyszalem od pepka i sziki dzisiaj, wiesz ze nawet w to wierze ?
jakbys narobil z pieciu boixosow i wpuscil na Tibie ó.ó |
15:17 Pephy [132]: Ty, zajebales juz 3 ziomkow moich
15:17 Pephy [132]: za nic w sumie 15:19 Suv the Dark Magican [121]: to ja zajebie ciebie 15:21 Pephy [132]: jak Ty zabijasz za slowa, to ja tez tak zagram 15:22 Suv the Dark Magican [121]: i ty sie dziwisz ze do was jak narazie nie dolaczylem? 15:22 Pephy [132]: i tak bys nie doszedl 15:22 Suv the Dark Magican [121]: banda idiotow z szika na czele 15:22 Pephy [132]: bo nikt takiego czolwieka niechce Czyli zabijasz za slowa... I sam to uczyniasz, zabiłes mi trzech kumpli za byle gówno, ja Ci tego nie odpuszcze. ~ Co do Azareda, to ciekawe bo dzis nawet nie logowalem po tej rozmowie bo gralem na Kyrze, wiec nie miałem jak rozmawiać z Azaredem. Nie wciskaj gówna dzieciaku Tak jak powiedziałem ja Ci tego nie odpuscze, zobaczymy jaki jestes kozak... 15:51 Suv the Dark Magican [121]: ej czyli co jestem hunted ?:( prosze zaplace :( - Kozacz tak dalej, myslisz ze jestes lepszy bo mozesz grac? bo niemasz explocka? niemasz wojny? W tym momencie stracilem do ciebie caly moj szacunek. Bye |
Z tego wynika, że Pan (MOGE EXPIĆ)Suv sobie sam zaprzeczył...
"15:22 Suv the Dark Magican [121]: banda idiotow z szika na czele" Miał na myśli ET, jak się nie myle....? To ciekawe, że miałeś "dojść" do tej "bandy idiotów" ;) od ponad miesiąca. Ale szanowny Pan Suv ma lagi 24/7 , a jak zabija to lagi nagle znikają. _/ Rox ~ First & Real Dalanthi ;) |
Hmmmmmmmmmm
Cytuj:
A nie pomyslałes ze moze są pewne osoby w et które są jeszcze gorsze niz pan mannow ? WĄTPIE!!!! Suv doskonale o tym wie i moze dlatego ma wątpliwosci :o a co do ng to znam tam pare osób które nie woza sie bo maja h level i nie patrza z góry na mniejsze levele wiec wcale niejestem pewien ze et jest laprze a powiedzial bym wręcz przeciwnie ZE JEST TAM WIĘCEJ PK NIZ W NG!!!!!!!!! POZDRAWIAMX( |
@Pephy
Narszcie zauważyłeś że Suv~ to Naab , pkey ,cwaniak,maniak itp. wieć powiedzmy to szczeże Suv~ hu* ci w dup* |
Zaraz poleci obrazek z filiżanką kawy i wojakiem y0 źomki!
|
Na trade:
"23:24 Kiroy Wind [108]: sell 10 bp explo, knight legs, medusa shield, blue robe, platinum amulet !!" Czyżby wujo sprzedawal eq? ;> |
Ekhm.... Nie uważacie, że to czy Suv jest neutralny czy też za lub przeciw jest TYLKO i wyłącznie jego sprawą ? Moim zdaniem on się nawet nie musiał tłumaczyć, że ma lagi. Po prostu nie jest w ET i tyle...
|
heheeh looknij na moj domek ;P chyba nie potrzebne mi 4x k legs, 2x br, 2x pammy, 3x medusa :>
|
Wojna wojną a :
Azared Eagon Knight 150 +1,075,170 15 Feb 2007 Nice...:) |
Cytuj:
o qrde ladny exp a co do suva to wpelni sie zgadzam z Toba to tylko jego sprawa B) i smiesza mnie te zyzuty chlopców z et ze mial dojsc a nie dochodzi itp heh:baby: |
haha... i dobrze moim zdaniem powinnes go Pephy doje... z resztą ET :D:D suv=noob :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |
|