![]() |
|
Duuki masz dowod?
|
Cytuj:
Poprostu mam kolegow ktorzy.... Poprostu wiedza conieco xP Mar 04 2007, 14:12:24 CET Died at Level 108 by a water elemental hmm... Jeden z ownerow zrobil quest [nazwe uzupelbnie bo niepamietam] a drugi poszedl tam expic i niewiedzial o dziurze wpada = dead heh... Comment: Proud Member of Fighting Alliance Group. Juz nie xP why? |
Cytuj:
btw eldero nie odpowiedziałeś na moje pytanie, może je uszczegółowię. Czy twoja mama gra na aurei ? bo słyszałem że miała co nieco wpływu na mój dead od beznickos'a. |
@Kolirn
LoL >.< @Duuki co do tej dziury, to dosc czesto slysze, ze niektorzy tam wpadaja przez przypadek/zapomnienie/laga itp. wiec to nie jest jakis "dowod" na sharing xD |
Żeby paść od we nie trzeba wpadać do dziury. Jeden taki zmiata na luzach 110 sorca jak się zagapi sekundę. 2 albo 3 to już masakra.
|
Cytuj:
yyy a skad wiesz ze on wpadl do dziury ;>?? przeciez tam sa 3x w-elementale na powierzchni naraz, ostatnio tez bym sie tam wy-ten-tegowal xD A zalozmy ze "1owner" zrobil gorome, to od razu wiedzial gdzie sa dziury ;)?? Ludzie nie piszcie takich bzdur =o //Thor |
Ja chcialbym tylko potwierdzic slowa Stinga z 1-3~ stron wczesniej dokladniej, sa u nas w guildi ludzie ktorzy nie ogarniaja. Ze ,,starej" ekipy nie zostalo wiecej jak 10 osob to jest zal -.-
|
Cytuj:
|
znów nieudany anni
[CHAR]Maxpoder Avatars[/CHAR] Mar 13 2007, 22:36:30 CET Died at Level 110 by a demon [CHAR]Xarcus[/CHAR] Mar 13 2007, 22:37:17 CET Died at Level 111 by a demon [CHAR]Asagi[/CHAR] Mar 13 2007, 22:37:59 CET Died at Level 119 by a demon [CHAR]Cahir the Dark Archer[/CHAR] Mar 13 2007, 22:38:47 CET Died at Level 105 by a demon |
Eldero a Ty co nie miales co powiedziec to sypiesz ksywami kto gra Sting Ninja??
Zal.... GLOSOWANIE : KTO CHCE ZOBACZYC ZDJECIE FAGu Z KRAKOWA??? |
Cytuj:
Widze że nie macie o czym gadać to się kłócicie o jakieś dziury na goromie. Ja tam przynajmniej teraz znalazłem rozwiązanie i gram tam gdzie jest prawdziwe pvp :) bez bota. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Haha. To się Sesef wkopałeś ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poszukaj a znajdziesz Ja znalazlem w 5 min...xD |
I te magiczne 'Tymbarki' na stole... ;)
|
Character Information
Name: Hujowoxd Sex: female Profession: None Level: 1 World: Nerana Residence: Rookgaard Last login: Mar 10 2007, 20:45:00 CET Account Status: Free Account Nie mialem co pisac to tak o strzelilem xP Podoba sie? |
@Sesef
Domyślam się, chcę się po prostu upewnić. Hysteria czy coś innego? Bo <cut> stawiany przez Adu pomijam, jest co najmniej do dupy... ;o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |
|