![]() |
|
Halloween Hare
Spotkałem Kłółika i zmienił w Sceptre
|
|
|
kicki
jebac to kicki powrocily gram sobie i mnie wylogowuje i znowu czekam w kolejce 100osob a gdybym byl na dragu czy cos?
|
Cytuj:
Najgorsze to, że nie idzie się zalogować |
mnie kicklo kolo hero to mysle ze 100k moge zaczac zbierac na aol + bless
|
|
A mnie ku*wa na dlu i 2 dragach wywalilo -.-
logam 100hp .......X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X (X(X(X(X(X( |
afff wczoraj o ~~4 mass kick ;/X(
ej no dawać foty > http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1720699&posted=1 < rl foto from menera :D tez dam ss bo mam nowe xD ale narazie nie chce mi sie xD:confused: |
Ja co¶ tam wrzucę jak sobie jak±¶ fajn± fotę zrobię xD
A jak narazie You advanced in shielding. (81) |
|
ss
cos dlugi ten ssik ja PACC kupilem i chce pograc troche dzisiaj :D. Buy House In Venore and All Honey Combs <msg me in game Van'Kleju>
|
Gratz Dark
|
...co się dzieję w tej tibii?
...chcę sobie pograć a tu nic :/ ...ja muszę skilować!!! |
Spoko za jakies 20 min powinno byc wszystko ok bo jakiegos patcha robia... Zreszta bylo na tibia.com ze o 15 wylaczaja all serwy i ze wlacza za 45 min ale znajac Cipow to se jescze chwilke poczekamy... A ja mam takie pytanie, bo jak mnie loglo wracalem od mamuta w 3 misji barbarian testum i czy to uscisniecie mamuta sie zresetuje czy juz tylko gadam do Svena i mam all. I jescze jedno, jak sie dostac na oboz barbarzyncow, jaki wybrac i czy dam tam rade.
|
Do osady barbazyncow ostaniesz wykonujac ktoras misje z ice island;) I robisz to piszac do pewnego pijanego NPC na Svargrond hi>passage>camp>yes i kosztuje to 50 gp :)
|
TY ziom ale mi sie wydaje ze wytarszy barbarian tescik ;d Probowalem sie zalogowac i pisalo cos o resecie ;/ mam nadzieje ze mi odadza 1 dzien pacc xD bo to addon to barbarian test a dzisiaj jescze arenke chcialem zrobic.... Ale Selena ON moge dac ss ;p
|
gzzzz
gratki dla advancowiczów !! super thread w ogole :D
prawie jak na guardii xD za pare postów tez bede dawal ssy xD |
18:00 You advanced to magic level 77.
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:38. |
|