![]() |
|
Rajdy Samochodowe to jednak kapitalne widowisko, ten halas, ryzyko, emocje, walka, podniecenie i zapach paliwa miażdżĄ! Tylko szkoda, ze Mistrzem Polski zostal Francuz.
Jesli dzis nie zagra Boruc to chyba zabije! O ile po karze za Lwów bronil na prawde slabo w Celticu i "nie zyl meczem", o tyle w ostatnich tygodniach wrocil stary dobry Artur. |
A kto gra z Czechami ? :o
|
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
|
Jeeeeest Blaszyczykowskiji Men Of De Mecz;];;;;
Pieknie Polacy Brawp Tak Jak Z Portugalia!!!!1 |
Cytuj:
GREAT! Wrocila Polska z 11.10.06! Znow wszyscy swietnie, a Blaszczykowski? Nie mam pytan! No po za bramka dla Czechów, fatalnie obrona, nienajlepiej Boruc. PS. Buffon > Cech |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najważniejszy jest fakt, że powraca polska świetność. Mecz zagrali piękny i bardzo ważne jest to, że grają do samego końca, nie poddają się; dowodem jest Błaszczykowski.
|
Widać Polacy potrafią motywować się na silniejszych rywali. Mam nadzieję, że podobnie zagrają ze Słowacją.
PS. Oby Kuba nie przeszedł do Liverpoolu. |
Cytuj:
Jaka polska świetność? Polacy nie zajęli 3 miejsca na MŚ, nie zajęli 2 miejsca na olimpiadzie więc o czym ty mówisz? |
Cytuj:
|
Przed meczem niezbyt wierzyłem w Polaków. A tu taka miła niespodzianka nagle. Cholera trochę mi głupio teraz jest. Dwa lata temu miałem możliwość wyjazdu na mecz z Portugalią- zrezygnowałem, bo stwierdziłem, że nie ma sensu oglądać blamażu naszych. W tym roku miałem możliwość wyjazdu na Czechy. I co? Zasugerowałem się poprzednimi dwoma spotkaniami i nie pojechałem. Teraz mogę już tylko pluć sobie w brodę.
|
http://www.abc.net.au/reslib/200703/r131334_435532.jpg
Niech on już lepiej do realu idzie ^^ @down ale mi to się przykro zrobiło. |
http://file041b.bebo.com/7/large/200...848716172l.jpg
Z serii dziwnych obrazków z niewiadomokąd ;d A tak na serio to nikt o Kubicy nie wspomniał. Czyżbym tylko ja był na tyle pojebany, żeby wstawać o 6:30 rano w niedzielny poranek? |
Cytuj:
|
Co do swietnosci polakow. Tak jest zawsze. Cudowne przejscie eliminacje i 2/3 mecze w dupe a grupie na turnieju wlasciwym.
|
Jak to "zawsze"? 3 razy ledwie :D
Nasi mają już trochę doświadczenia na dużych turniejach, może nie zeżre ich trema tym razem i wcale nie jest powiedziane, że nie osiągną więcej niż dotychczas. |
Cytuj:
|
Nie powiedziałem, że na pewno awansują, tylko że są szanse, że zawojują te mistrzostwa :)
|
Jako, ze nic sie nie dzieje: http://mundialowo.blox.pl/2008/10/vi...-to-pikus.html
|
Cytuj:
uber alles |
Juz w sobote hit I ligii. Niepokonana na wlasnym stadionie Flota zagra Korona Kielce!
Wszystkich zapraszamy do S-cia na mecz :-). |
@up Kogo to interesuje mnóstwo meczuw jest w sobotę.
Ale się zdziwiłem Szwecja 0-0 Portugalia. Co myślicie o Paragwaju przejdzie eliminacja? @down Wielkie zaskoczenie? To dlaczego nie są na ostatnim miejscu bez punktów. |
A ch*j mnie obchodzi Paragwaj? Flota to akurat wielkie zaskoczenie I ligi(jak w zeszłym roku Znicz) i nie zdziwiłbym się jakby wygrali
|
Cytuj:
co do Floty, zgadzam się z porównaniem do Znicza, taki jednosezonowy wybryk, a na zwycięstwo mają szanse i to spore ;) |
Z tym porównywaniem do Znicza to bym poczekał do 2 rundy. Zresztą Znicz miał dużo młodszą kadrę...
Kogo byście wystawili na lewą obronę jutro? Wojtkowiak czy Krzynówek? A może Żewłakow i Jop w środku? :D |
Cytuj:
|
Oni grali w tej hali Gryfia? Z 2 strony musiala byc doskonala atmosfera :)
|
Cytuj:
Właśnie wczoraj wyszło moje zacofanie co do ligi polskiej. Odpaliłem PolsatSport, bo były derby Warszawy. Liczyłem na obejrzenie super atmosfery i dopingu na trybunach. W końcu zazwyczaj derby to wielkie święto. Po cichu liczyłem na jakieś zadymy (chyba mam jakieś dewiacje ;d) a tu OMFG PUSTO na trybunach. Rzal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
borubar wyjasnij co sie stało blzzzzz!!!!!!!!!!!!!1111111111
ej powołac tego szestaka, do repry go!!!!!!1 wtf? rzewłakov says: nie wierze omfgwtfzor, kurza stopa!!!!!!!!!!!!!!!11111 |
Polskie koksy 1:2 Słowackie Kozaki
RZAL I BUL? Przykład korupcji? Fart Słowacji? - dziwne wydaję się strzelenie dwóch bramek w ciągu ostatnich 10 minut. |
ta a na koniec sędzie kończy mecz, gdy mamy piłkę przed polem karnym słowacji w sytuacji 3v3...
ale cóż, słaby mecz polaków |
Nie moge tego przeżyc, SZOK.
W sumie jak na 2 mecz po wielkim meczu to nie gralismy zle, niestety wysilki calej druzyny, a przede wszystkim kibicow zaprzepascil Boruc, zdarza sie. Ale kurde, murawa to jakas zenada. Ona byla w ogole podgrzewana? |
Krzysiu Wojtkowiak!!
|
Borubarowi już dziękujemy... ja pierdole gram w klubie i nawet bramkarze - juniorzy takich sytuacji nie s*******ają...
|
Cytuj:
Pare dni temu wszyscy go po nogach całowali a teraz wielcy krytycy. Zdarzyło mu się, trudno, nawet najlepszym się trafia... |
Bodajże Ebi zszedł z boiska i za niego wszedł krzynówek? Jak mówił komentator to przez niego, bo on nie upilnował tego słowackiego człenia którego zajebiście pilnował Ebi... Więc teraz nie zrzucajcie winy na Borubara.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |
|