![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Musiałem... Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Ar-Adunakhor czyli:
Apr 20 2008, 00:30:45 CEST Killed at Level 58 by Leoxain Apr 20 2008, 00:29:28 CEST Killed at Level 60 by Kamikadze Pall |
Cytuj:
pls pls:baby: |
Cytuj:
http://img410.imageshack.us/img410/9...eburgeruk2.jpg :confused: |
Cytuj:
Weźcie powiedzcie, co wam przeszkadza w tym ze ja jestem za inna gildią niż wy? |
@phoenix - Z twojego zdjecia wynika ze jestem ekstramalny i 3 x lepszy niz kazdy inny. A w dodatku z zelaza :cup:
|
|
Cytuj:
Nie chodzi o to, za jaką gildią jesteś, tylko o to, że chcesz być wanna be cool, lecz Ci to wogóle nie wychodzi bo poprostu jesteś idiotą.:cup::cup: |
a tobie meb oco chodzi bo ja nie pojmuje :>
|
Cytuj:
Pozdro Michaś XD |
http://img522.imageshack.us/img522/7...omichasbu6.jpg
hehe-he-he @edit 12:58 You see Szymon Majewski Show (Level 8). He is a knight. jeszcze większe hehehehe-hehe-hehe |
cukierniczy? :/:(:(:(
|
Cytuj:
chcesz być fajny i w ogóle , skoro jesteś za virute to zamknij pysk i trzymaj to dla siebie , chcesz być fajny , szpanować ? Nikogo kurwa nie obchodzi , za kim jesteś. A jak już mówisz to publicznie , to nie zachowuj się jak anonimowy koks i m4ster klawiatury tylko powiedz kim jesteś i nie chowaj się po kontach. Jak się czegoś boisz to wy*******aj stąd bo to nie forum dla Ciebie. Trzeba ponosić odpowiedzialność za swoje słowa i czyny, oraz nie bać się ponosić konsekwencji. Jak nie masz własnego 'ja' i brak odwagi , żeby powiedzieć kim jesteś to :baby::glupek::swe::ban::faceoff: |
|
|
cukiernia Michaś HAHAHAHA fenix pasta poleralska HAHA 4x
ale przy kiełkach pszenicy to wysiadłem :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
deduwe macie:D
|
rzeczywiście, śmieszne jak diabli.... fail
|
|
bergi a ty masz har co to na wojnie sie walczy? bo ja bym chcial na battlgrond cie zobaczyc:*
|
Niestety aktualnie nie mam ,wiec mnie nie zobaczysz na battleground :|
|
Cytuj:
|
Nie wiem czemu ale uważam, że "Ryba00" ma działać na takiej samej zasadzie co Vincent działał na początku czyli nas podpuszczać. Naprawdę czegoś takiego to ja dawno nie widziałem i jeśli to nie jest kolejna gierka to ja nie wiem do czego ten świat zmierza...
|
|
Cytuj:
Czemu nie podasz nicku , boisz się hę ? Nie masz odwagi , hę ? Nie masz honoru , hę ? |
[CHAR]Rebbs[/CHAR]
Banished: until May 20 2008, 20:04:21 CEST because of account trading or sharing Fajny rizon |
A ja miałem fajny rizon namelocka x]
Comment: Przydupas its offensive insult like asshole Old Name: Przydupas zhukovy :cup: |
Cytuj:
Kumplu obawiam się, że on nie gra a jego naiwność i głupota mnie przeraża.:o:o |
ded :[
. |
Cytuj:
Apr 20 2008, 23:03:09 CEST Killed at Level 156 by Mewtu and by Chap Charap = ) @kielek ej obron mnie miszczu pod depe w abe niejaki obywatel lapciuch mnie uderzyl z esde ; / |
Serox
Apr 20 2008, 22:55:16 CEST Killed at Level 116 by Elastorm and by Avainvan Sesulo Apr 20 2008, 22:58:53 CEST Killed at Level 165 by Rau Grinakh and by Zielper'archer Elastorm Apr 20 2008, 23:03:09 CEST Killed at Level 156 by Mewtu and by Chap Charap Eternal karolek Apr 20 2008, 22:55:28 CEST Killed at Level 132 by Elastorm |
Niezłe widowisko B)
|
lamerski battle, combo bot dalo sie zauwazyc, zrobilem skull noobharem :D na dwarf bridge ;d 1 walna sd, a po nim w tym samym tempie 10 sd polecialo ;s dziekuje ja takie walki
|
Cytuj:
heh no nie lepiej dac passy ludzia z innego serva bo sami nie umiecie grac :cup::cup::cup::cup::cup: |
nie bede Ci tlumaczyl dlaczego jest tak a nie innaczej, zecz w tym ze kazdy... z nas ma 2x postacie 100 lvl+ i jest to przewaznie mag i knight/paladyn ;) A wiadomo ze na mc raczej na battle sie nie chodzi ;s, takze mozesz dac swojemu realowi 1 hara zeby mogl se pograc, to chyba nie przestepstwo, a ze 2-3 osoby sie trafia nie grajace na iridi na open battle to chyba nie zadna tam przewaga. A combo bot to ostre lamerstwo bylo z waszej strony.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |
|