![]() |
|
Z waszych postów mozna naprawdę wiele wywnioskować, chociażby z tego, że na podstawie 1 osoby określacie wszystkich surferów do których sie nie umywacie.
|
Cytuj:
|
Jak sobie kupisz 2 rozmiary za krótka piankę to faktycznie może być za ciasne. Zresztą jest coś takiego jak Lycra(lajkra), spodenki i prysznic po pływaniu
Po słonej wodzie "odbyt" nigdy nie piecze, co najwyżej miejsca gdzie zginasz ręce, nogi itd mogą piec od przetarcia. No i oczywiście jak jesteś newbie to ręce |
Lechista, z twoich wypowiedzi wynika, że jesteś takim idiotą, że aż musiałem napisać pierwszego od długiego czasu posta, żeby Ci to powiedzieć.
|
Cytuj:
|
A może z 40minutowej ejakulacji przerzućcie się na 40minutową ewakuację do tematu z imageboardem?
@Down Żałosny jesteś ty, reagując na te wszystkie obelgi. Mówisz, żebyśmy wyluzowali, a sam nie umiesz wyluzować.. : D A tak btw.. Nie lmao, tylko ltne, sami domyślcie się co to znaczy ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może popatrzcie ma siebie?? Czy ja odpowiadam na wasze posty w stylu:
Jesteś głupi, idiota, debil, pier@#% ciota, jeb@$ noob, co ty tam możesz wiedzieć, jak nie wiesz to się nie odzywaj. ?? |
Lechista, trochę dystansu do swojego wielkiego i nieomylnego "JA" :D
Cenię sobie ludzi którzy potrafią się przyznać do swojego błędu i umieją się śmiać z siebie. Im bardziej się stawiasz, tym bardziej ludzie będą na Ciebie najeżdżać. Gdybyś nie bronił się tak zaciekle, pewnie już wszyscy by zapomnieli, a tak będziesz postrzegany jako "ten co ma 40 minutowy wytrysk" |
A ja proponuje zmienic juz temat, bo bylo smieszne, a zaczyna sie robic nużące.
|
Cytuj:
|
To jest apel. Tak jak ktoś wyżej proponuję skończyć już temat nieszczęsnego Lechisty, bo ile można śmiać się z jednej rzeczy? To był apel.
|
@Xr3
wyspa słodowa style?:cup: |
Owszem;). Jednak ostatnio zaobserwowałem tam wzrost stężenia pał, więc w trakcie libacji, radził bym mieć oczy otwarte (w miarę możliwości).
|
Czyżbyś już młodo łysiał, czy mi się zdaje?
|
Zdaje ci się. Po prostu wyszedłem z założenia, że ścinanie włosów jest sprzeczne z naturą człowieka. Niestety w moim przypadku, włosy układają się beznadziejnie, stąd ten efekt.
|
Cytuj:
|
Aj tam... Człowiek zawsze dążył do kontaktów z ludźmi i ciepłego żarcia ;).
|
@Xr3: jakbym jechał na PRL do Wrocka (a najpewniej ograniczę się do opolskiego), to wiem, do kogo pisać, jeśli nie będę miał z kim japka przed koncertem wychylić.
Komandos lepszy, btw, od bukietu Wina czerwonego mnie muli : P @down: oj nie, Wino białe piłem dwa razy. Za pierwszym - i to już pijanym będąc - po każdym łyku myślałem, że rzygnę. Za drugim, również pijanym będąc, prawie wyzerowałem za pierwszym podejściem (zostało mi koło 3 cm od dna), ale z powrotu niewiele pamiętam : p |
Cytuj:
|
to juz lepiej wroccie do wytryskow
|
Tam chrzanicie. Bo najlepsza jest Arizona, tudzież Belzebub... A Komandos też jest ok. ; ] Z resztą Wino też lubię... Eh... ; <
|
I tu nadchodzi master picia wina.
Komandos jest chujowy wdłg. mnie, w dodatku droższy o 1.29 od Mustaka którego lubię ! Ale o gustach wiadomo. PS. 10 był koncert Zielonych Żabek w Legnicy i byłem tam hyhy. A 25 stycznia gra KSU we Wrocławiu, zapraszam, ja tam będę. A w marcu/kwietniu Farben Lehre we wrocku ;p Kolega się śmieje z Wina marki Wino x( |
Cytuj:
FL generalnie będzie też na PRL (jeśli to nie o tym mówisz), ale w Opolu też, więc zobaczę. Wolałbym wrocławskie PRL ze względu na Kwasożłopów, though. |
Pamiętam, że moje pierwsze wino mi smakowało i przyznam, że było na prawdę smaczne. Z każdym następnym, było już tylko gorzej.
|
Cytuj:
At-Topic: Jacyś fani tanich wódek może...? |
@up
tutaj, tutaj. Obiecałem sobie, że na sylwestra chociaż raz w zyciu kupię Finlandie. Taaa, chuja ;D i tak był Absolwenciarz ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do sylwestra to już totalne burżujstwo odwaliłem - Smirnoff! :O |
W Opolu na odwrót, na wałach pieski jeżdżą rowerkami, a na wyspie (Bolko) względny spokój - chociaż z drugiej strony, jedyny raz kiedy mnie spisali był właśnie tam. Ale czego się spodziewać, jak na rozpoczęciu roku zebrało się na polanie koło 50 osób (oczywiście wszyscy się rozeszli, a spisali mnie i trzech kumpli >.>).
@Drunk: to dowód na inteligentną cywilizację z Nibiru. @down: a myślisz, że skąd się na Marsie wzięli Murzyni? Mówię, że to dowód, inna sprawa, że pośredni. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No moje również, które szkoła/która dzielnica? |
Cytuj:
starogardzka która leżała 3h na słońcu (28 stopni)?:cup: Wały też dobra miejscówa, ale od maja, tzn kiedy po paru winach utopił się kolega w odrze, raczej am nie pijemy ;< a co do KSU- 2 lata czekałem aż zagrają we Wro, będzie rzeź! ; D |
@unknown
o kufa :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gość z ekipy w której piłem wszedł na drzewo i chciał skoczyć. Do dzisiaj nikt nie pojmuje, jak 5 pijanych gości po niego tam weszło i go ściągnęło (Bah, dąb na cypelku <3). |
A mi się czasem śnią pożary.
|
Cytuj:
Edit: Właśnie się dowiedziałem, że dwa lata temu Xr3 poznałem na rl! :O |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |
|