Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Tylko ETERNIA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56921)

damidajlek 08-05-2008 22:08

I dobrze ze zabija , to w tej grze według mnie jest najlepsze .
To ze kris nie robi pa to jego sprawa on sie dobrze bawi expiac z kolegami xd

Oszoloom 09-05-2008 07:31

@Guto
tak jak myslalem po wojnie nie miales ochoty juz w to grac wiec to jedyna twoja radocha z tej gry

Zan 09-05-2008 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir sharkpl (Post 2046721)
No jak uważasz ze miałem problemy z podstawówką to ty chyba miałes problemy w przedszkolu bo 18-4 to 14 a nie 11. Pisze wyraźnie w profilu ile mam lat i nawet głupiego rachunku nie umiesz rozwiązać. A co tego nabitego 40lvl na rocie to o ile dobrze pamietam to expiłem tam na Beholderach i jakos tak wyszło. Następnym razem pomyśl co piszesz bo widze ze co drugi post z twojej strony to kompromitacja.

POzdrawiam

A wiec skomrpomituje sie jeszcze raz specialnie dla Ciebie :)
To ze napisalem ze miales 11 lat zaczynajac grac nie wynikalo z moich watpliwych problemow z matematyka, lecz stad ze szczerze WATPIE bys mial 18 lat a z pewnoscia na tyle sie nie zachowujesz.
Tak wiec pozdro chlopczyku, idz sobie porob babki z piasku.

Sir sharkpl 09-05-2008 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zan (Post 2047316)
A wiec skomrpomituje sie jeszcze raz specialnie dla Ciebie :)
To ze napisalem ze miales 11 lat zaczynajac grac nie wynikalo z moich watpliwych problemow z matematyka, lecz stad ze szczerze WATPIE bys mial 18 lat a z pewnoscia na tyle sie nie zachowujesz.
Tak wiec pozdro chlopczyku, idz sobie porob babki z piasku.

Dobra, widze że mieszasz sie sam we własnych słowach. Nie będę sie tutaj wykłucac z jakimś dzieciakiem pryszczatym który siedzi przed monitorem i ma z tego radochę ze ktoś sie wkurza skuli niego.

BEZ ODBIORU.

Nake 09-05-2008 14:46

Witam ;) Moze to nie Askara ale wtrace sie... Zan ty to oczywiscie masz jak najwiecej do powiedzenia chodziarz jestes Nikim sie tak wyraze:confused:
a Na Guta jeszcze przyjdzie czas:) Pozdrawiam oczywiscie Defa,Przema i all Z Cot

Nake 09-05-2008 15:02

Guto gadasz ze sie nie Zeszmaciles.. 8o Dobre Tylko Gdybys Niedoszedl Do Despiration To Bys byl Jechany.. ale na ciebie jeszcze przyjdzie czas B). Dochodziac do tej gildii myslales tylko i wylacznie o Swojej dupier w sensie zebys mial plecy.. ba,teraz jest wojna ale zobaczysz po wojnie.. dopiero sie toba zaczna interesowac na bierzaca co i jak :baby:

Szczykus 09-05-2008 15:12

Skończcie zaśmiecać forum bezsensownymi postami...

@Topic
Gz wszystkim !!

Magcharadzdza 09-05-2008 15:47

A tu cos malego odemnie :cup:

http://img169.imageshack.us/img169/3...eamchaluv8.jpg

Bylo trudno, ale wreszcie sie udalo :)
Dla chetnych cennik:
Podstawowy outfit 100k
1 addon 50k
2 addon 50k
GRATZ wszystkim sskow

tibijczyk_92 09-05-2008 15:51

@up
Kris~ wszystko fajnie, ale pokaż się w nowym outficie :P
Gratz :P

;]/widać tylko jakąś kose/;]

Magcharadzdza 09-05-2008 16:02

outfit mam juz bardzo dlugo :)
myslalem, ze wiecie :P
pokaze przy jakims awansie :P

VooDOO 09-05-2008 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir sharkpl (Post 2046721)
No jak uważasz ze miałem problemy z podstawówką to ty chyba miałes problemy w przedszkolu bo 18-4 to 14 a nie 11. Pisze wyraźnie w profilu ile mam lat i nawet głupiego rachunku nie umiesz rozwiązać. A co tego nabitego 40lvl na rocie to o ile dobrze pamietam to expiłem tam na Beholderach i jakos tak wyszło. Następnym razem pomyśl co piszesz bo widze ze co drugi post z twojej strony to kompromitacja.

POzdrawiam

Taaaak? Myślałem, że można sobie wpisać taki wiek jaki mi się podoba :)
Poza tym, skończcie się już kłócić, bo to staje się nudne. Gdzie nie wejdę tam zawsze
ktoś się z kimś kłóci ;)

Btw. Gratss Defender & Kris :D

tibijczyk_92 09-05-2008 17:43

@Kris
a myslalem ze jakiegos nowego zrobiles znoow;p

@Strona Zan'a i Gut'a...
skończcie te szopkę na tym forum, Fagaro mial racje zalozcie sobie nowy temat!
Lepiej jesli na forum ostatnim postem jest choćby awans Krisa na 2lvl niż wieczne jakieś kłótnie! To jest temat w dziale Wideo/Zdjęcia!!!

@Ja ;p
sorry ze bez sska ale rzadko gram i jakoś tak wyszło;]

Jay's 09-05-2008 19:40

Gratz Def and Kris :p Defek jedziesz do 250 hehehe pzdr

Gutomarah 09-05-2008 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibijczyk_92 (Post 2048056)
@Strona Zan'a i Gut'a...
skończcie te szopkę na tym forum, Fagaro mial racje zalozcie sobie nowy temat!
Lepiej jesli na forum ostatnim postem jest choćby awans Krisa na 2lvl niż wieczne jakieś kłótnie! To jest temat w dziale Wideo/Zdjęcia!!!

Co z tego że sie podlizujesz i tak krisi i fagaro Ci nic nie dadzą buahehahheaheahehehhae

Gutomarah 09-05-2008 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VooDOO (Post 2048013)
Btw. Gratss Defender & Kris :D

następny sie podlizuje buaheahe może wyliżcie im dupkę :(

Kefas 09-05-2008 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gutomarah (Post 2048426)
następny sie podlizuje buaheahe może wyliżcie im dupkę :(

zamknij pizde... huja byles huja widziales huja sie znasz... akurat znam defa i krisa od paru lat i znam ich z rl i pamietam ze jak mialem z 30 level to def byl jedyny z high lev do ktorego jak sie zagadalo normalnie z toba porozmawial i pomogl jak naprawde tego potrzebowalem... sa to ludzie dla ktorych czlowiek jest wazniejszy niz ta gra i to jaki ma sie level i ile sie ma gpkow(chociaz def ciagle nie chce nigdfzie lazic bo ma waste heheheh :D) nie zmienia to faktu ze jestes dzieciakiem nie z wieku tylko z zachowania... idz poplacz na vencie to ci wychodzi najlepiej... :D baj:baby:

Dohsky 09-05-2008 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zan (Post 2046620)

A co do pana Sharka, to nie wiem moze grales w tibie 4 lata temu, ale znajac zycie wtedy miales zaledwie 11 lat i nie mogles przejsc podstawowki bo musiales wbijac lvle na rotach a broniac Gutomaraha swoimi jakze ubarwionymi wypowiedziami potwierdzasz zdanie wiekszosci na temat Twojego Iq, tak wiec pogratulowac :cup:

Skończcie pieprzenie na temat Sharrka. Ty Zan dużo zawsze 'mówisz' , często na pewno masz racje, ale co do Sharrka to się nie zgodzę i temu zaprzeczam co napisałeś ! Kto jak kto, ale Sharrk dzieckiem nie jest, głupi też nie jest ( a który z Was ma większe IQ to sprawdźcie sami ) - a ponieważ znam go długo i przeżyłem z nim wiele szanuję go, bo jest w porządku gościem jak mało kto teraz na Eterni. Gdyby było więcej ludzi godnych szacunku, Eternia nie wyglądałaby tak, jak wygląda teraz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VooDOO (Post 2048013)
Taaaak? Myślałem, że można sobie wpisać taki wiek jaki mi się podoba...

:D

...co nie znaczy, że on dodaje sobie lat, żeby 'wyglądać' poważniej.

Dziękuję za uwagę. :)

@topic
Niezbyt aktualny, ale jest...
http://img294.imageshack.us/img294/3...ykiedysmn9.png

tibijczyk_92 09-05-2008 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gutomarah (Post 2048415)
Co z tego że sie podlizujesz i tak krisi i fagaro Ci nic nie dadzą buahehahheaheahehehhae

No fajnie! Wiesz, nie potrzebuje nic... nie gram, a nawet jeśli chciał bym zacząć to mam dużo gp oraz itemy na sprzedasz...
Podejzewam jesli bym poprosił o głupiego p armora czy tam 15gp na parcel to bym dostał... oni w porówaniu do Ciebie są mili i potrafią grać!

Podejrzewam, że doszedłeś do tej całej twojej guildi bo myślałeś, że to będzie coś takiego jak "Anty-Bysen" a tu huj, banda nooba zrobiła sobie guild, która mysli ze podczas wojny mogą ubijać niskie - o wiele słabsze lvle mając z tego hajs... a Ty, jako naiwny dzieciak, zamiast wyjść widząc co robią, wkręciłeś się w to... Robiąc to co obecnie robisz pokazujesz tylko swoją nieudolność, głupotę oraz pokazujesz to jak "dobrze" umiesz pekować (no wiesz, +130 [nie wiem jaki tam masz lvl] lajtowo ubije choćby 50 czy 60 sorca/druida/palla/najta, oczywiście troszkę by to trwało...)
Myślisz ze masz dobre pvp?
Myślisz ze masz znajomości?
Myślisz ze jesteś nietykalny?
Myślisz ze jesteś kimś?
Masz bardzo denne pvp...
Twoje obecne znajomości to tylko nooby z guildi...
Narazie może i jesteś nietykalny, ale po wojnie to się zmieni...
I jesteś nikim, no może tylko noobem który zamiast walczyć w wojnie, ubija noobki...
Gut~ kiedyś miałem do Ciebie szasunek (Myślę ze Kris~, Przemyslaw~, Def~ i inni też mieli, nie wiem może się mylę) a teraz? Szacunek do Ciebie? Pfff... 0...

@4all...
Kto chociaż w 55% zgadza się z moim zdaniem, niech podkreśli to w swoim poście :))

Piastol93 09-05-2008 22:38

Wreszcie zmiany w eq :cup: jescze ino aola musze kupić.
http://img508.imageshack.us/img508/6397/76107021vn6.jpg

fachowiec 09-05-2008 23:20

Gratulacje wam. Kolejne awanse...

http://img361.imageshack.us/img361/2310/117lvlyl2.jpg

http://img104.imageshack.us/img104/4403/21mlvlvd9.jpg

Lazi 10-05-2008 01:04

GZ ALL

A tu chwila na demonkach :P

http://img140.imageshack.us/img140/7792/uo0003sa2.jpg

Gutomarah 10-05-2008 07:17

Gratz wszystkim

@tibijczyk
Jak to powiedziales 50lvle~ zabijam? Jakbys sie w ogole gral na eterni i wiedzial do sie dzieje to bys wiedzial ze 50lvl obecnie w naszej sytuacji to waste frag polowa osob ma po 1-2 fragów do bana i dlatego jest teraz przerwa :)
Wcale nie doszedlem do gildi noobów bo noobem to moge nazwac Ciebie ktory dużo mowi gowno moze :)

http://img131.imageshack.us/img131/5352/lvl52mw7.jpg

Pozdro

Abdul007 10-05-2008 07:50

Sir sharkpl to nie jest Sharrk z Eternii!

Sir sharkpl 10-05-2008 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abdul007 (Post 2048853)
Sir sharkpl to nie jest Sharrk z Eternii!

No własnie o co wam chodzi ja Sharrkiem grałem do 50 lvla chyba i potem go sprzedałem. Wczesniej był tam nick Sir Sharkpl i za końcówke pl dostałem namelocka. :)

Nake 10-05-2008 14:54

Gratki All... Dobrze by bylo jak by jeszcze z Despiration Razesa dojechali hehe jak sie wbilam ostatnio to burak juz sapał z kolegami i mi grozil ze go nikt tu nie ruszy :(:( i wlasnie to jest najgorsze jak taki pedał z Desp.. sam kozaczy do low a potem zmienia fakty ale co mozna zrobic :) Poprostu tepic takich frajerow
Pozdro$

Jay's 10-05-2008 14:58

@Nake
:p w Kwesti do tego to za malo powiedziane ale popieram cie ;)
Gratz All

Timbu 10-05-2008 18:45

Oto moj dzisiejszy awans :)

http://img392.imageshack.us/img392/6681/pkplxys0.png

PS : bede na filmiku ? plxplxplx

przemyslawlol 10-05-2008 21:31

@timbu
:/ ajajaj ale Cie trafili gnoje :/

@co do kolesia ktory nazwal mnie lamusem
WYJEBANE mam na Ciebie cepie poprostu mi Cie zal czaisz to? mozesz mnie nazywac jak chcesz a nawet nie poczuje tego bo mam Cie w dupie kumasz? zrozum i co z tego ze mnie powyzywasz da Ci to jakas ulge? pff wez koło i je**j sie w czoło naprawde...
zal mi takich jak Ty...

@Gutomarah
eh... niewiem co Ci sie stalo ze tak postepujesz... no ale...

zeby nie bylo ze bez ssa (ssy dosc stare)
http://img74.imageshack.us/img74/8017/uo0117zx4.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/1203/uo0118zs7.jpg

jaszczomb 11-05-2008 10:25

z nudów i korzystając z tego, że się PACC kończy...
http://i245.photobucket.com/albums/g...mb60/arena.jpg

no i oczywiście nagrody :p

http://i245.photobucket.com/albums/g...60/nagrody.jpg

pozdrawiam :)

Gutomarah 11-05-2008 13:08

@kris
Bylo mi pyskowac teraz po calej tibi uciekasz bo zrobiles pz-eta buahehaeheeheh Mam nadzieje ze za 10min wkleje tu fraga z tibia.com oczywscie twojego :)

Edit:
A wiec tak jak mowilem wyzej papa WIELKI Kirsie :)

May 11 2008, 13:10:07 CEST Killed at Level 220 by Spash and by Mighty Iltiades.

Sir sharkpl 11-05-2008 13:17

Kris kiedy wkleisz twojego ostatniego adva?

Lakee 11-05-2008 13:23

@fachowiec
Ile tam masz k/h?
Zwrot?
cokolwiek o tym miesjcu...

Zapraszam do mnie link w podpisie :P

Mighty 11-05-2008 13:49

:s .

Vadimq 11-05-2008 13:51

Ciekawy temacik :D:D Czesciej bede tu zagladac :cup:

Senphateus 11-05-2008 14:02

Jestem nowym uzytkownikiem, od inedawna gram na Eterni ale dlugo juz sledze ten temat..

@Kris~
Pisales ze jestes nietykalny, czego ty to niedokonales, a tu sie okazuje ze nic niemozesz na eterni i za glupia rzecz(Zabicie Mari si) padles, twoj talent negocjatorski o ktorym tyle pisales niepomogl ci w niczym.

Popieram gutomaraha w niektorych postach, ale troszke przesadzil z tymi wyzwiskami,

Nastepnym razem postaram sie dodac jakiegos Screena:P

Szczykus 11-05-2008 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Senphateus (Post 2051607)
@Kris~
Pisales ze jestes nietykalny, czego ty to niedokonales, a tu sie okazuje ze nic niemozesz na eterni i za glupia rzecz(Zabicie Mari si) padles, twoj talent negocjatorski o ktorym tyle pisales niepomogl ci w niczym.

Zastanów się co piszesz ... Myślisz że ubicie znajomego Decc by było puszczone dzięki umiejętności negocjacji ?? Kris wiedział że mu tego nie podarują ,a popieranie Guta ci nic nie da bo to ty możesz paść przy następnej akcji Desperation ;)

Senphateus 11-05-2008 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczykus (Post 2051650)
Zastanów się co piszesz ... Myślisz że ubicie znajomego Decc by było puszczone dzięki umiejętności negocjacji ?? Kris wiedział że mu tego nie podarują ,a popieranie Guta ci nic nie da bo to ty możesz paść przy następnej akcji Desperation ;)

Padne czy niepadne, kogo to obchodzi? bo mnie napewno nie, to jest gra i takie sa jej mozliwosci. Mozesz pasc ofiara Dece/night ktorzy sciagaja paymenty i zabijaja za nic, albo zostawia cie i bedziesz spokojnie sobie expil, kwestia tego jak grasz i jak cie ludzie postrzegaja. ale jezeli Kris uwazal siebie za niewiadomo kogo, i wiekszosc ludzi smiala sie z tego wiec upadl, jeszcze sam sie do tego przyczynil zabijajac niewlasciwa osobe, i niepouczaj mnie bo choc niegram tu dlugo, wiem co nieco o tym swiecie i o pewnych ludziach...B)

Senphateus 11-05-2008 14:57

I jeszcze jedno, odwolujac sie do Despiration to teraz za bardzo niebeda zabijac bo Dece i Night moze robic co im sie podoba, dle juz sa skonczeni na tym swiecie, wiec niebeda mordowac jedynie chyba znow przed ssem, a po za tym jezeli zabijaja 200 knighty to chyba szkoda im marnowac fraga na 60 druida, niesadzisz?

Magcharadzdza 11-05-2008 15:29

Przezywacie :) Wiedzialem bardzo dobrze, ze wpadnie dece po mnie. A co do negocjacji to z nimi akurat sie tego nie da robic i chyba kazdy to wie. Inna sprawa... ja nigdy nie twierdzilem, ze jestem nietykalny :)
pozdro
uciekalo sie zajebiscie szkoda tylko, ze ten nuub w kazz co mi pomagal nie mogl rzucac m wall bo bym zyl :)
Ogolnie ciekawie wygladalo uciekanie przed 20+ typa o wysokim lvlu :)
Tu taka mala ciekawostka... Jeden z nich napisal do mnie, ze ponoc jak beglem i wiedzial, ze zaraz bede przy nim bo nie bylo innej drogi. Mimo to iz tez mial otwarta battle nie zdazyl kliknac paralizem :P
Mightiego widzialem cale pol sekundy przy moscie dwarfow a mimo to ma fraga jaka ta gra jest niesprawiedliwa co ??

Senphateus 11-05-2008 15:50

220 ms biega dosc szybko by uciekac przed polową swiata.
Napisales ze byles gotowy do tego, ze dece bedzie cie ganialo, wiec czemu niepoprosiles kogos ze znajomych, aby mwalowal cie np w hg albo molts, tam spokojnie bys dal sobie loga :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35.