![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie, nie da się wsadzić wirusa w rec, debile zmieniali exe na rec i wymyślili kolejny mit, trojana da się niby w to wsadzić, ale nie da się go odpalić z tibicamsa... |
Cytuj:
Co do virusów / trojanów , dla mnie to jedno i to samo , virus to dla mnie program szkodliwy, i o to mi chodziło , że pod rec można "coś" podpiąć , ale nie wyrządzi to szkody na twoim pc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dawno tu nie zagladalem :p cos ciekawego na galanie slychac?
PS: nie dobry hakier cataclism dalej jebie zgnilymi jajcami? :cup: |
Ascario wbil 100lvl. Wielkie brawa dla tego pana :cup: :cup:
Bedzie trzeba to oblac :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
UWAGA! WIELKA ZRZUTA NA PAYMENT AZENUSA XD KAŻDY GP MILE WIDZIANY! Azenus/Edron Pomoc najuboższym xD Plax! GZ ASCARIO! |
Dzieki Azenus :P No to teraz tylko pooddaje dlugi i koniec ^^
@navo No zapraszam do nas, oblejemy moja 100 :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie widzialem, hahah :D To idź odtwórz film używając Worda (przecież trzeba tylko zmienić rozszerzenie!) |
Cytuj:
|
Ascario Wielkie Brawa Oby Tak dalej masz u Mnie nieograniczony Respect ;) Trzymaj sie
B) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Delete Kay'en =-(~:( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
Huhu a czym sobie zasluzylem?;)
|
BUMP (bo spadliśmy na 2 stronę) Nikt nie ma komu jechać bo wojny nie ma.
WIELKA AKCJA CHARYTATYWNA, WYŚLIJ JAKĄKOLWIEK SUMĘ PIENIĘDZY do Azenus/Edron w imię jego wolności :D |
...
Rzadko nie ma wojny na Galance, kwestia czasu, znowu rivenn bedzie bic brata Malii Arkwin, konda wpadni w furie, zabije go i znowu ryz.
|
Cytuj:
nie nastąpi wymieszanie teamów. |
...
nikt nie jest w stanie zagrozic HWL xD smutna prawda
EE tam dosc tych stęchów, ide spac bo juz mnie muli xD |
Tak apropo tych hakow moze dali sie haknac przez black list xD hahaha xD
10:35 Zarkaderin [37]: Why you in tibia black list? 10:37 Zarkaderin [37]: you know you dotn leave on black lsit you get banishided? 10:37 Zarkaderin [37]: 7 : Adelao Join By Nibe Mar 26 2007 . xD Latwiej mozna sie nabrac niz ze stronka Tibia.com xD |
...
BUMP xD
Btw. Piszcie cusik... Galan to lipa, camuh przegoni lovize zaraz ;( |
HACKED ;(
bye galana i no back -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Marduc
Sorry ale nie widzialem tutaj gratulacji dla marduca....
No to ja to zrobie Gratulujemy marducowi 100 lvl :) Moze w tibi jest wiele juz takich lvli i raczej nie robi to wielkiego wrazenia ale jezeli patrzec oczami gracza ktory wlozyl w to SAM tyle pracy to jest naprawde wielki wyczyn .Jeszcze raz gratuluje i Pozdrawiam. |
Ja Tez Gratuluje Marducowi :d
Rox Ziooom |
Wszyscy którzy ostatnio wbili setki : Sinid , Ascario i Marduc zasługują na wielkie brawa , niewielu na Galanie odważyło się sięgnąć tak wysoko bez łamania zasad :)
|
No i next knight na Galanie z 8 mlvl.... GZ dla tom-reka;] oraz dla tamtych 3 100 lvli;]
|
Jedno pytanie skad mozna miec tyle kasy
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1277965 ( jezeli jest to nie legalne nie dawaj bana xD ) Pewno jakis haker moze to on haknol na Galanie :D |
Nie mozna...
|
Cytuj:
|
@Adelao
Moze to jest kilka osob, ktore graja an danych serverach na botach, dobijaja 20 lvl, robia deserta, przesylaja all kase na 1 chara, i ida pkowac tymi 20 lvlami... A na bocie 20 lvl, to czasem 1-2 dni... Ps: tu macie linka, do goscia ktoren sprzedaje chara z galany, i w miejscu na pierscien ma 100 dragon hamow... LOL? : http://www.allegro.pl/item178988234_...ki_okazja.html Ps.2. Sprzedawanie, i kupowanie postaci w tibi jest nielegalne.... I malo oplacalne, poniewaz prawie kazdy char ma reca...:P |
Cytuj:
Dragon Ham w slocie na pierścien jest wklejony ! |
Cytuj:
@Ureticon to ze jest wklejone to o niczym nie swiadzczy, poniewaz nie jest wystawiona postac tylko itemy =) |
...
BUMP
CO tam na mojej starej galance slychac? POI w weekend czyz nie? |
Ciekaw jestem nie samego przebiegu POI ale tego co sie stanie potem... Czy HWL czy tam ich stary sklad znowu wypowie wojne?? czy beda randomy tuz po wzieciu nagrody??
|
beda randomy... wiec becarefull :PP
|
Można wziąść własnego 600 oz. ( tj. eqp i +/- 6 bp of uh). Więc jak coś to nawet nie bedzie czym wystać =)
|
ech zazek wbil 170 ...
ciekawe jak tam sobie jutro chlopaki poradza na PoI i co bedzie po tym ;) mmm... ciekawe :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |
|