![]() |
|
zapale mu świeczke...[*];(;(;(;(;(;(;(8o8o8o;(;(;(:o:o:(
|
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
Teraz Elom masz swoj RoM :D |
no to elom dalej potwierdza swoja wielkosc (haha)
|
...
Zal.br |
Cytuj:
BTW Pisał może ktoś z tu obecnych w tym roku maturę rozszerzoną z fizyki?? Chciał bym wiedzieć czy to jest aż taki hardcore jak mówią. |
Elom teraz będziesz za FAGiem? ;)
@Kojak A ja wiem o co chodzi... xD |
Cytuj:
HAHAHA żal |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta, ta, ty za to jestes PfałPe evull mastah i w ogole jestes swietny... Ja przynajmniej nie 3mam ze swe i nie mam zamiaru do nich dolaczac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chamski (^^) trzymamy Cie za słowo! |
Ja myslalem ze te wszystkie plany wzgledem aurea, mialy byc trzymane w tajemnicy:P
Ale jak widac, kojak swiedzi orzech i musi cos posmamowac;] Pierwszy raz dowiedziales sie czegos, i odrazu cala Aurea ma wiedziec? A Elom mi szkoda, bo zaufal im a teraz mosz imaz.. |
Cytuj:
Haha ; d , alez Ty dowcipny @Topic nie wiecie za co padłem to nie pierdolcie głupot kurwa. |
Cytuj:
Takie pytanko (bo właśnie obejrzałem Twój ani..) Ty tam poszedłeś tylko po nagrode nie? Bo za 1 i za 2 demona dostałeś po tyle samo expa.... 0! Miałeś wogóle jakąś broń dystansową?? Czy prubowałeś bić go z fire axa stojąc jako 3.. bo sorry, ale tak to wyglądało.. Gdyby nie Kajzezoze, to byście 1 demca do yellowa nie zdmuchali... Ale szacun jest! Gz ani Elom!! |
Elom jest evul :D A tak btw to co nie zaplaciles miesiecznej raty czy przekroczyles limit expa?
|
Har har...
Moze za POI nie zaplacil..:] |
@Kojak~
Zrozum taka rzecz ze oni nie smieja sie z tego za co on padl, jak i kto go bil tylko za to ze kozaczyl i byl takim wielkim przyjecielem romu, ciagle wyzywal jak dzieciak nas, pokazywal na forum i nie tylko jakim jest idiota i za to go tyraja ale to kazdy wie nie trzeba tego rozwijac |
Zal mi tego chlopaka jest jak Endrox. Wchodzi w dupe tym co wygrywaja. Ale niestety teraz nie chca go zadni. Ciekawe co zrobi :D
|
To co to za wielka tajemnica Kidlex? Inmates vs gildia Riksera? ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |
|