![]() |
|
Michalek a kto sfragowal Rotana je...ego ;DDDDD xDD
|
Kocham Cię Pawlossss xD
|
Cytuj:
nie jest zbyt czesto widziana na forum, jesli jest to mi przykro ale moglem nie zauwazyc i chce byc pewny ze jest to pewny film, z gory dzieki. |
Ja ściągnełem, ale film nie warty oglądania :]
|
zgadzam sie z przedmowca,
zadnej akcji, zadnych fragow a godzina filmu ; o |
Czyli rozumiem ze nie jest to film, ktory zostal nakrecony przez tibi.cam?
|
Jest to film nagrany kurwa kamera z telefonu... od samego sciagania chyba nic ci sie nie stanie?
|
czysty rec... przed pobieraniem wyswietla Ci sie sciezka jaka pobierasz wiec mozesz sam sprawdzic. a co do filmu to nie warty ogladania ;p hehe tylko master thor robi z siebie dziecko neo (imo)
|
filmik troszke 'stary', ktos pytal o rec z wczorajszego deda rotana, a kolega dal linka do deda rotana ale na innym charze tym swoim ari~ zaa 80 ms.
|
JAK NIE WARTY!!!
Warto go zobaczyc tlyko po to by zobaczyc "fazzorka" spartana podpalajacego yunka !! |
caly czas ida obelgi do nas ze nie umiemy walczyc itd :D ale najwieksza radosc sprawia mi to ze pada nygus a oni mimo ze chca z nami walczyc nie moga sie zemscic :D to lubie w tych sneakach najbardziej :D
|
jak to powiedziala pewna madra osoba "sneaks wont win war for you , my dear brother"
|
ale jakby nie bylo sneaki gryza w dupke;p / tak 2-3 sneaki na 1 gracza i odechciewa sie logowac :>
edit. jednakze czekam na morze trupow po ob ;p |
Wtedy za czasów Et też sie zajebiście zaczelo dzieki sneakom bo bylo was tylko kilku.Oby tak dalej chłopaki :)Niech wam wlaza na ambicje ile chca ale to wy wygrywacie wojne nie oni ;)
Pozdrawiam |
To wszystko dlatego, że Pephy to gej :(
|
dobrze igorku :*
19:47 Warning! The murder of Ferlig was not justified. |
a tibia.com znowu wariuje...
|
21:13 You see a dead human(Vol:10). You recognize Zarril. He was killed by Pard Gran.
|
|
meheheh az mi sie zachcialo posta zrobic :D ferlig zgon, keep on rollnik zielak.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |
|