![]() |
|
Cytuj:
Zastrzegam sobie polowe praw autorskich... Nie ma to jak 2ch debili sie na RL spotka _/ @Litte/m~ czemu nie dtarles do nas na day 2 ?:) |
Jesli chodzi o bongo pk to mi się podobała akcja z tym 72ek na dwarfach:)8o
pozdr |
Cytuj:
|
Nie lubie cie Gruhard ale powiem ci ze twoj Freestyler jest lepszy od tej zaganiary co tak sie nad nim spuszcza.. cos tam jednak potrafisz gruhard nie zaduzo ale zawsze cos GZ !
:evul: |
a czemu mnie nie lubisz :( nie znasz mnie
<szuka powoduf>:flaga_pl: |
bo zabijales mi rl w nieslusznej sprawie dla tych asslickerow z invi i tym podobnym ;/ albo jak sobie poszedles na ghostland zabic 3 x 30 lvl i wbiles rs wtedy to juz kompletnie straciles u mnie szacunek :evul:
|
twuj szasunek to hyba niewielka cena za demon shielda bohy p ammy i bodajze k legs ^^
btw. w nieslósznej sprawie? jak mozesz.... nigdy nie robilem pk'a ani pa:cyclops: |
no i gadaj z dupa to cie osra..
<3 |
ja tam nic do cieibe nie mom
jestes :flaga_pl: i to znaczy ze ja jako :swe:lizus musze byc niemily o ja... poke poke czeka na sadomaso z moją kiełbasom |
Proszę , nie udawajcie większych debili niż jesteście w stanie udawać. Zakładając , że nimi nie jesteście.
|
twoja maxi laxi sroga wpowiedz jest czad
daj mi swuj autograw bo... ded moge cie jak nie dasz ;\ |
btw ile zaplaciles za smsa z odpowiedzi na tutora ?
2zl? ups sry 2,44 bo WAT :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dedasz za nik |
Zaciekawiła mnie jedna sprawa
Cytuj:
|
30.12.06 Characters have been deleted:
Lamalas Armanio and Ezekiel Armanio Twórcy D na iridi. "Mocni gracze". Faev a ja myslalem ze historie znasz w koncu masz tego zoltka w avatarku:P |
Cytuj:
Wydaje mi sie ze jesli chodzi o D to mowisz o Doom Brigade, tak? Powiedzcie cos wiecej ^^ |
Olol
Witam ma pytanko dlaczego Szwedy przeszli do Invicible? z Arcanium
Zalogowałem sie teraz niedawno po bardzo długiej przerwi i niewiem co je grane:D:D PS:Nowy :] |
Cytuj:
ta jak to powiedzial kolega mocni gracze :P |
Cytuj:
Byli ludzmi bez zasad, asslikerami Triady (bo wtedy triad byla przy wladzy) , random pkerami, i abuserami ,a jak ktos zna lepiej ich historie , wie ze mam czym sie pochwalic :cup: I mieli strasznie dobre PVP tylko ze mieli strasznego pecha bo zawsze jak padali mieli kika... ZAWSZE :) Ogolnie byli nikim bez Chealino itp kthxbye ide do pracy bb o 23:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |
|