![]() |
|
omg, po tym jak mnie chcieli lać, dodałem ich całą gildię do vip... w ciągu dnia nas online jest ponad 10 a ich max 5 w tym jakieś 40lvle... chcą wojny, to można ich ujebać, tym bardziej, że poderoso~ dalej siedzi na mint na bocie cały dzień... : )
PS. zawsze chciałem na*******ać w wojnie xD |
Cytuj:
|
Nom jak kto chce...
Ja i wintro zapłaciliśmy.... Może uznacie że to było niepotrzebne ale ja chce wreszcie nabić jakiś normalny lvl i dopiero brac udział w warach itp Pozdrawiam;] |
niestety tepsa sux...jest ktos chetny na zakup czegos z eq jasia? bo konto tez niedlugo pojdzie do zyda;]
|
Cytuj:
Mowia ze krolowie maja zlota caly stos Korasq |
http://img511.imageshack.us/img511/3933/lv95mi2.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/3...58fc511dee.jpg Kolejny lvl za nami :) 100 czeka :P |
W pizde ,,l,, jebac br
|
|
@Kallan@DIEL
Tak to sie wlasnie konczy jak sie wyzywa br a w tym Morphyx'a, nie wiesz ze jest war?? a ty latasz wyzywasz all oiii co z ciebie bedzie gz |
@up
Omg Ale Dałeś... AuaahsuAHSUDHUASSHAUUSAHSAUHASUHSAUAHS AuaahsuAHSUDHUASSHAUUSAHSAUHASUHSAUAHS AuaahsuAHSUDHUASSHAUUSAHSAUHASUHSAUAHS Omg no nie mogę zaraz walne.... HAhauaha :D :D :D :D :D :D :D :D |
nie bede sie wypowiadal na ten temat.... widzialem i wiem
|
A wiesz co to znaczy "OI" ? Żeby nie spamować więcej już nie napisze...
a na kentim był mój rl wiec wiecej wiem co się działo... Więc z łaski swojej... "ZAMKNIJ MORDE" Pozdro:] 67 Loading =) |
Seracos
Bez kitu... Ty pojebany jestes =o
zamknij ryj jak nie wiesz jak to bylo ;o widziales to przez pryzmat nooba, ktorym jestes... Nie wiesz dlaczego padlem wiec sie nie udzielaj... Do innych: padlem bo pomagalem Sephowi i Khamalowi... nie potrzebnie.. Ale poprosili o pomoc wiec im pomoglem... Niestety mialem pecha.... @Seracos nie wypowiadaj sie na ten temat... bo poprostu to jest az zalosne co mowisz ;o |
@up
Popieram @Seracos On nikogo nie wyzywal a ty jak to widziales tak jak powiedziales to ślepy jestes :) |
Gz D:
valahaard masz racje :D signed <brawo> lol xD
Ale plax skonczmy ten temat.... niby jest wyjasniony, ale zawszze beda jakies niedomowienia.... Dlatego prosze was :D koniec tematu ;s |
Widze ze empere przejely dzieci allegro XD
juz nie ma tu normalnych? (polakow)? |
Ahh...Kenti....ja nie wiem po co ty char sellales trzeba bylo go usunac...a tak to zal...widze....;s:baby::baby:;(
|
Ja nie allegro.. :S <-- Jeszcze :O
|
A i uprzedzam wasze pytania
nie oddam/ sprzedam wam mojej postaci zadna szmata nie bedzie mi skiepszczala mojego chara 3>> < dumny > Kain never dies |
@ Kain_Il
ja chyba jestem normalny ale czasem mam wątpliwoąści:confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |
|