Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Requ 10-08-2008 12:40

"my w odroznieniu do was po przegranym battlu odkupujemy blessy i chcemy isc na drugiego a wy nie wychodzicie tlumaczac sie ze nie macie ludzi a jest was 30 na tsie"

no spoko, wszystko ładnie pięknie, a kto musiał czekać na kolegów swe bodajże jak wyszliśmy po przegranym openie bez blessow na pustynie? chyba nie powiesz mi teraz że było nas tam 30 i boimy sie o chary co? dopiero mądrzy byliście jak na waszym vencie zagościły szweduchy i wtedy wyszliście buhehehe

JaSprite 10-08-2008 13:00

nie boicie sie o chary? A ilu od was loga dalo a ilu ucieklo? :>

Maksym89 10-08-2008 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 2220251)
niechodzi o wymowki tylko o wasze zarzuty ze my bez tibi zyc nieumiemy. A to wy oddajecie hary i dowodzenie dla szwedow xD a u nas wyjebka. Wygramy dobrze przegramy trudno

No to trudno Hans :D:D

Maksym89 10-08-2008 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finix (Post 2221867)
To jakies smieszne jest. Mamy wiecej charow niz ludzi to oczywiste ze moze ktos na nich grac. Na vencie jesli dobrze pamietam bylo max 4-5 Swe ktorzy nie graja na Nebuli. I spamowanie na Finixa z n00bow że macie listy na tegoż chara jest dla mnie żałosne. Chyba że...

Maksym zrobiles listy? ;)

xD nikomu nie mozna ufac ^.-

Maksym89 10-08-2008 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Requ (Post 2222127)
"my w odroznieniu do was po przegranym battlu odkupujemy blessy i chcemy isc na drugiego a wy nie wychodzicie tlumaczac sie ze nie macie ludzi a jest was 30 na tsie"

no spoko, wszystko ładnie pięknie, a kto musiał czekać na kolegów swe bodajże jak wyszliśmy po przegranym openie bez blessow na pustynie? chyba nie powiesz mi teraz że było nas tam 30 i boimy sie o chary co? dopiero mądrzy byliście jak na waszym vencie zagościły szweduchy i wtedy wyszliście buhehehe

gÓwno wiesz , gÓwno widziałeś i tak samo ci na imię.

Maksym89 10-08-2008 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JaSprite (Post 2222158)
nie boicie sie o chary? A ilu od was loga dalo a ilu ucieklo? :>

Boże prosta sprawa , dostaje sie wpierdol to sie ucieka aby ograniczyc straty do minimum. Lepiej uciec i dac loga niz stac i patrzec jak sie pada z "honorem".

Sunze 10-08-2008 13:48

@requ aka xanoxin
To co mowisz mnie smieszy, super wyszliscie bez blessow na kozaka dlatego bo u was juz byla azura na tsie, nie chce Ci przypominac kto przyszedl bez blessow na edron i ze stanu 12-1 zroil 20-25:>

smieszy mnie to co mowisz bo na poczatku wojny dostawaliscie za kazdym razem, snejkowaliscie cos wam nie wychodzilo ok spoko bywa ale po miesiacu jak kazik wzial azure do was i zaczeliscie wygrywac nikt wam nie wypominal ze prosicie o pomoc ludzi z azury bo kazdy z nas ma to w dupie. z wami jest inaczej za kazdym razem jak dostaniecie w pizde zaslaniacie sie gadka ze to nie my tylko szwedzi spoko! Smiejecie sie ze estana gada po szwedzku(czyt. eksiljun na tibia.de) to mi wyjasnij jakim cudem giant evil egy, jerphyn i redeo(odhakowany i sprzedany dla meksyka) gadaja po polsku? no wlasnie tutaj masz wyjasnienie. nastepnym razem nie krytykuj kogos skoro sam postepujesz podobnie.

Maksym89 10-08-2008 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sunze (Post 2222226)
@requ aka xanoxin
To co mowisz mnie smieszy, super wyszliscie bez blessow na kozaka dlatego bo u was juz byla azura na tsie, nie chce Ci przypominac kto przyszedl bez blessow na edron i ze stanu 12-1 zroil 20-25:>

smieszy mnie to co mowisz bo na poczatku wojny dostawaliscie za kazdym razem, snejkowaliscie cos wam nie wychodzilo ok spoko bywa ale po miesiacu jak kazik wzial azure do was i zaczeliscie wygrywac nikt wam nie wypominal ze prosicie o pomoc ludzi z azury bo kazdy z nas ma to w dupie. z wami jest inaczej za kazdym razem jak dostaniecie w pizde zaslaniacie sie gadka ze to nie my tylko szwedzi spoko! Smiejecie sie ze estana gada po szwedzku(czyt. eksiljun na tibia.de) to mi wyjasnij jakim cudem giant evil egy, jerphyn i redeo(odhakowany i sprzedany dla meksyka) gadaja po polsku? no wlasnie tutaj masz wyjasnienie. nastepnym razem nie krytykuj kogos skoro sam postepujesz podobnie.

Nie napinaj sie tak ;)

Sunze 10-08-2008 13:53

oj chyba mi zylka pekla >.>

August 10-08-2008 15:01

Azura przyszla i co? Kaziu dalej dowodzi pocwiczylismy na otsie i tyle. Niechcesz niewierz.

Efax 10-08-2008 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mukatan (Post 2222073)

A co do paymentow to lećcie sobie dalej w huja pisząc, że ktoś z nas zapłaci
U nas zasada jest jedna, kto płaci ma wjebane od was i od nas bo droga jest w jedną stronę :)

Elo<<<

qe?
Nic o tym nie słyszałem, btw kto Ty jestes?:p

Skończcie temat o paymentach, do tego jeszcze daleka droga. Tak naprawdę jeszcze nie wiadomo, która strona wygra. Przegraliśmy openke ale wojna nadal trwa i na tym się nie skończy. Nikt od nas nie poprosi o paymenty z maina czy niooba zapamiętajcie.

Bosy_Wiesniak 10-08-2008 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 2222331)
Azura przyszla i co? Kaziu dalej dowodzi pocwiczylismy na otsie i tyle. Niechcesz niewierz.

HMm,
az tak macie wyjebane, ze na OTS trenujecie?
Znajac Ciebie to jaja sobie robisz.
Wez Morrderce i dawaj do VO olej przydupasow.
Nie mow ze jestes loyalny dla kaziowego.
Napisz do Stonca o inva i idziemy na hunta.

Maksym89 10-08-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2222348)
qe?
Nic o tym nie słyszałem, btw kto Ty jestes?:p

Skończcie temat o paymentach, do tego jeszcze daleka droga. Tak naprawdę jeszcze nie wiadomo, która strona wygra. Przegraliśmy openke ale wojna nadal trwa i na tym się nie skończy. Nikt od nas nie poprosi o paymenty z maina czy niooba zapamiętajcie.

Musze cię zmartwić , już to pare osób uczyniło :D

Efax 10-08-2008 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maksym89 (Post 2222708)
Musze cię zmartwić , już to pare osób uczyniło :D

To tylko mogę napisać , że są idiotami jesli to prawda. Chociaż bardzo w to wątpie.

Zioomz 11-08-2008 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sunze (Post 2222226)
@requ aka xanoxin

czlowieku o czym ty mowisz????? Sugerujesz ze jak azura zaczela nam pomagac zaczelismy was do*******ac? W tym momencie powinienem przytoczyc slowa malpeczki "gÓwno wiesz , gÓwno widziałeś i tak samo ci na imię." bo taka jest prawda. HAH smieszy mnie to. "KAZIK WZIAL AZURE DO WAS" AHAHHAHA czlowieku naprawde jestes smieszny xDDDDDDDDDDDDDD pozdro imoł

Ola_Petrov 11-08-2008 08:03

mnie smieszy jedna rzecz, wszyscy zgrywacie kozakow "a bo my robimy snejka w 3-4 i sie nie boimy" wy nie wyjdziecie na opena bo was za malo srelelele....
To moge wam zadac jedno pytanie? A po co isc jak sie jest w przegranym pewnym punkcie? Rozumeim ze sie nie martwicie o chary ok, ale chyba przyjemniej jest grac z głową zeby wygyrwac, a nie przegrywac ... Pozdro

Sck 11-08-2008 14:51

Hahahah, oklamujcie sie z tymi paymentami dalej, tylko nie zdziwcie sie na nastepnym battlu jak zobaczycie 'kolege' strzelajacego sdki w was :(

Safe 11-08-2008 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sck (Post 2223948)
Hahahah, oklamujcie sie z tymi paymentami dalej, tylko nie zdziwcie sie na nastepnym battlu jak zobaczycie 'kolege' strzelajacego sdki w was :(

chodzi o Son Gohanna czy o innych sposrod tych 10~osob? xd

bynajmniej blessy byly darmowe xD!

@Sunze
emo.

i mam pomysl, jak sie nikt tu nie boi o chary to moze pierdolnij ktos posta na tibia.com o ktorej i gdzie open?
kthxbye

Adikeen 11-08-2008 17:04

August moze powiesz mi dlaczego tak placzesz tutaj, ze sie nie boicie o chary, jezeli to nie ja sie wrocilem do wyjscia na kopach, gdy zobaczylem kilka plaguesmithow... :)

August 11-08-2008 19:31

@up
czasami wystarczy ze ktos przestanie expic

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15.