![]() |
"my w odroznieniu do was po przegranym battlu odkupujemy blessy i chcemy isc na drugiego a wy nie wychodzicie tlumaczac sie ze nie macie ludzi a jest was 30 na tsie"
no spoko, wszystko ładnie pięknie, a kto musiał czekać na kolegów swe bodajże jak wyszliśmy po przegranym openie bez blessow na pustynie? chyba nie powiesz mi teraz że było nas tam 30 i boimy sie o chary co? dopiero mądrzy byliście jak na waszym vencie zagościły szweduchy i wtedy wyszliście buhehehe |
nie boicie sie o chary? A ilu od was loga dalo a ilu ucieklo? :>
|
Cytuj:
No to trudno Hans :D:D |
Cytuj:
xD nikomu nie mozna ufac ^.- |
Cytuj:
gÓwno wiesz , gÓwno widziałeś i tak samo ci na imię. |
Cytuj:
|
@requ aka xanoxin
To co mowisz mnie smieszy, super wyszliscie bez blessow na kozaka dlatego bo u was juz byla azura na tsie, nie chce Ci przypominac kto przyszedl bez blessow na edron i ze stanu 12-1 zroil 20-25:> smieszy mnie to co mowisz bo na poczatku wojny dostawaliscie za kazdym razem, snejkowaliscie cos wam nie wychodzilo ok spoko bywa ale po miesiacu jak kazik wzial azure do was i zaczeliscie wygrywac nikt wam nie wypominal ze prosicie o pomoc ludzi z azury bo kazdy z nas ma to w dupie. z wami jest inaczej za kazdym razem jak dostaniecie w pizde zaslaniacie sie gadka ze to nie my tylko szwedzi spoko! Smiejecie sie ze estana gada po szwedzku(czyt. eksiljun na tibia.de) to mi wyjasnij jakim cudem giant evil egy, jerphyn i redeo(odhakowany i sprzedany dla meksyka) gadaja po polsku? no wlasnie tutaj masz wyjasnienie. nastepnym razem nie krytykuj kogos skoro sam postepujesz podobnie. |
Cytuj:
Nie napinaj sie tak ;) |
oj chyba mi zylka pekla >.>
|
Azura przyszla i co? Kaziu dalej dowodzi pocwiczylismy na otsie i tyle. Niechcesz niewierz.
|
Cytuj:
qe? Nic o tym nie słyszałem, btw kto Ty jestes?:p Skończcie temat o paymentach, do tego jeszcze daleka droga. Tak naprawdę jeszcze nie wiadomo, która strona wygra. Przegraliśmy openke ale wojna nadal trwa i na tym się nie skończy. Nikt od nas nie poprosi o paymenty z maina czy niooba zapamiętajcie. |
Cytuj:
az tak macie wyjebane, ze na OTS trenujecie? Znajac Ciebie to jaja sobie robisz. Wez Morrderce i dawaj do VO olej przydupasow. Nie mow ze jestes loyalny dla kaziowego. Napisz do Stonca o inva i idziemy na hunta. |
Cytuj:
Musze cię zmartwić , już to pare osób uczyniło :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mnie smieszy jedna rzecz, wszyscy zgrywacie kozakow "a bo my robimy snejka w 3-4 i sie nie boimy" wy nie wyjdziecie na opena bo was za malo srelelele....
To moge wam zadac jedno pytanie? A po co isc jak sie jest w przegranym pewnym punkcie? Rozumeim ze sie nie martwicie o chary ok, ale chyba przyjemniej jest grac z głową zeby wygyrwac, a nie przegrywac ... Pozdro |
Hahahah, oklamujcie sie z tymi paymentami dalej, tylko nie zdziwcie sie na nastepnym battlu jak zobaczycie 'kolege' strzelajacego sdki w was :(
|
Cytuj:
bynajmniej blessy byly darmowe xD! @Sunze emo. i mam pomysl, jak sie nikt tu nie boi o chary to moze pierdolnij ktos posta na tibia.com o ktorej i gdzie open? kthxbye |
August moze powiesz mi dlaczego tak placzesz tutaj, ze sie nie boicie o chary, jezeli to nie ja sie wrocilem do wyjscia na kopach, gdy zobaczylem kilka plaguesmithow... :)
|
@up
czasami wystarczy ze ktos przestanie expic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15. |