![]() |
|
omg XD Tam ktos up pisal ze 50 cent "robi" muzyke pop. Muhahaha
takiej glupoty jak tej to dawno nieslyszalam. Z kosmosu cie wzieli czy jak? :baby: Niejestem zwolenniczka 50 centa ale to juz chyba troche przegiecie. Niektore piosenki ma moze nieco troche dziwne ale ludzie bez przesady. :p:p Czytajac nie ktore posty to sie niezle ubawilam. Niedlugo ktos powie ze 2pac spiewal psalmy. Pewnie zwolennik paktofoniki, kalibra no i magika[*]. Chociaz do nich nic niemam. Jesli wzorujecie sie na vivie i innych scierwach co lansuja us5 itp. to powodzenia. ;P :baby: Tyle na ten temat. Pozdr. do normalnych ;* |
GrubSon- Inwazja [ft. Metrowy]
|
My Chemical Romance - I'm Not Okay.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kasiek123321123 pfk lubie, rap jest bdb, kalibra tez, ale nie jestem jakims psychofanem : O @topic Gentleman - [Trodin On #06] Outa Space |
Wierzę, wierzę. Wręcz wiem, bo często słucham.
Ale dla kogoś, kto jest wsłuchany w prawdziwy polski rap czy HH, większość wypromowanych amerykańskich kawałków po prostu brzmi pod pop. Więc ciężko takie osoby przekonywać, że jest inaczej. |
Cytuj:
Porownujac polski hh a amerykanski rap widzimy zasadnicza roznice. Dla tych co sluchaja polskiego to amerykanski to poprostu gniot a ci co go tworza to popowe gwiazdy heh :p:p A mnie taka forma sie niewidzi. Poprostu jak gdzies slysze powiazanie 50 cent i pop to mnie ogarnia niesamowita rozpacz, bol zal, i smutek :baby: |
Cytuj:
@topic Bob Marley - [Catch a Fire #09] Stop That Train |
Cytuj:
Wybaczam :cup: No moze i masz racje. No ciezko stwierdzic ;P |
Pezet - Pezet jak
|
Dla odmiany
Disturbed - Inside the fire. |
@Up
Lol nub @Top PMM – mistrzostwo Słucha teraz |
Zielone Żabki - Ostatni numer.
|
Wu-Tang Clan – C.R.E.A.M.
|
Cytuj:
U mnie: Serj Tankian - Lie Lie Lie |
Entombed - City of Ghosts
|
The Analogs - Dzieciaki Atakujące Policję
|
D12 - Revelation
|
Myslovitz - Dlugosc Dzwieku Samotnosci
|
Goa & psychedelic trance @ www.di.fm . Nie znalem tego podgatunku trancu, ale juz kocham.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |
|