![]() |
|
Podobno jakis open battle byl czy cos 10 dusk wylecialo na 30 vision + nooby ale nic nie wiem wiecej bo z carlin szedlem :/
|
Cytuj:
|
Dec 22 2007, 01:58:52 CET Killed at Level 163 by Ai Shinayo
; o szymy owned |
Kara
Pasterz the Axemaster Dec 22 2007, 02:21:12 CET Killed at Level 197 by Doom Harvester and by Trealyn Lexornes Dec 22 2007, 01:56:39 CET Killed at Level 99 by Zwidek and by Ai Shinayo Sowx Dec 22 2007, 01:58:26 CET Killed at Level 148 by Niraet and by Fischkela Sillaris Dec 22 2007, 01:56:21 CET Killed at Level 101 by Zwidek and by Aran Arago Maranoe Dec 22 2007, 01:57:30 CET Killed at Level 143 by Katrila and by Zwidek Pizaro Dec 22 2007, 01:56:26 CET Killed at Level 130 by Detektor and by Yeetro Ymy Dec 22 2007, 01:58:52 CET Killed at Level 163 by Ai Shinayo Nie wiem kto grał na Taifunie ale wykozaczył...przy masslogi gdy triada pobiegla walczyc olał i wylogował :D haha Draco znobił przy trapie |
Prawda byla taka ze ich bylo niestety o wielu mniej.. wiec gz dla nich ze wogole wyszli ja bym nie wyszedl na ich miejscu! Vision dziekuje za prezenty swiateczne :* a i pamietajcie ze Youen byl na noobie bo sie bal o lvl!!! Wiec wezcie go pojedzcie jakos czy cos :d
|
Cytuj:
obrazki = keye" HAahaha.. ziomeczku nie da sie w jpg Umiescic trojana ani keylogera to nie jest plik wsadowy ^.^.. Chyba ze by cos bylo zbindowane i odpala ci wtedy 2 pliki exe i jpg'a ale na imageshack etc.. tak sie nie da musial bys sciagnac. |
@Wigget:
To nie wszyscy ktorzy padli [CHAR]Masqe[/CHAR] Dec 22 2007, 01:57:23 CET Killed at Level 103 by Zwidek [CHAR]Lanena Ragus[/CHAR] Dec 22 2007, 01:54:24 CET Killed at Level 107 by Zwidek |
Cytuj:
|
@Klimek aka Rudolf
Więc, rudzielcu ty nasz, co do tego twojego podpisu ... yyy hakerzy? HYAHYAHYAHYAHAYAHAYHAYAH nie rób z siebie gorszej pały niż jesteś -.- :S Kupiłeś Neanona za kase sprzedaną z dostanego Lavarona -.- A Doon'Juana też kupiłeś albo dostałeś i byłeś jednym z w huj own. ; ) Więc to nie hakerzy tylko 1si ownerzy ci zabrali te postacie :))) PoSdraFiam Fszystkich ! P.S. taki sam los spotkał Dalusa , twojego pSZyjaciela Kryche : ) @edit Czekammmmm terazz jak nasze Sanczo pansy yyyy tfu co ja mówie Forum Fightery ze mną pojadą :D^^ |
@klimek
Nie wiem po co piszesz takie bzdury skoro tego nie widziales, wiesz co to bindowanie ? |
Cytuj:
@Fallathanu Wiem co to bindowanie wira w plik ^^. Btw Fallus znowu hunted u dusk slyszalem jestes?, nie wiem jak ty to robisz ale NVM, Nie rob z siebie wielkiego uczonego bo jestes zwyklym forum fighterem |
[quote=klimek1990;1800523]Hahahah smiesnzy jestes jak moze stary owner hacknac hara skoro dane sa na mnie i rk? Pomysl ziomeczku zanim next razem cos napiszesz
Jakos moze, pozdro dla maria ze cie rooknal : p |
Klimek, co do twojej sygny:
Cytuj:
|
Cytuj:
pawned |
Cytuj:
Ujawnij sie to cie sanczo pansy pojada mozesz byc pewny panie MAda faka jo ogarniacz :) |
Cytuj:
Przemusiu, wyjmij ten pedalski kolczyk z ucha to po pierwsze, pojadą? xDD Fajny slang macie tam na wsi xD Przeciez ty jestes pro elo młodzieżowy to powinienes się domyśleć kim jestem ; ) Graj dalej tym Liskiem, dostałeś 130 lvl i hepi ;s zal P.S. Jak tam Grzesiu ? Nadal z Kleczkowską ? Zapal świeczke odemnie u Dionizego[*]. @Rudolf Nie zmieniłeś baranie rk na Doon a Neanona specjalnie zbanowałeś żeby się rk zmienił ale nie pykło:O;) I dołączam się do tego pytania wyżej ... Sam zrobiłeś te postacie -.-? Że tak przeżywasz ? ;] |
Cytuj:
Cytuj:
W końcu z jakiegoś powodu te hacki miałeś :) |
Cytuj:
ps draco masz moj numer mozemy sie spotkac w MOIM miescie :) |
Name: Laen Loys
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 154 Dec 22 2007, 17:19:03 CET Died at Level 155 by a frost dragon Dec 20 2007, 14:28:17 CET Died at Level 152 by a frost dragon Dec 19 2007, 15:38:31 CET Died at Level 152 by a frost dragon Orzech chyba powrócil na Laena :P |
to ymy tez gra orzech lol ?
expi pada kick czy cos innego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |
|